» »

A je tole normalno: primer Brezovica

A je tole normalno: primer Brezovica

poweroff ::

Torej... smo pred drugim krogom lokalnih volitev in eden izmed kandidatov je tudi sedanji župan občine Brezovica.

Vse lepo in prav, vendar se je veliko govorilo o tem, da je tip precej po domače delal s financami. No, župan je to v pismu občanom javno zanikal in izjavil, da so vse obtožbe neresnične in da so pristojne revizijske službe dale prav njemu.

Potem pa sem prejšnji teden dobil uradne dokumente in ko sem jih prebral, so me tako razp***, da sem jih objavil na internetu. Tip pa na svoji spletni strani še vedno pravi, da je vse izmišljeno.

Link: dokumenti.

Komentar?

mile ::

Jst sm tud Brezovica City Member in Stanovniku čist nč več ne verjamem.

Vanich ::

Hja, čeprou je Drago absoluten imbecil, in čeprou vem, da je zmožen svašta nardit in čeprou vem, da je vse to (in še več) česar ga obtožujejo res, -je po drugi strani treba priznat, da je protikandidat tvoj stric, Matthai.
Drugač nej pa folk mau prebere komentarje od člankov na njegove teme v Mladini. Ure in ure zabave.
Tip je vsaj slaboumen.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Vanich ()

poweroff ::

Pepca - res je. Ampak strica s(m)o kar dolgo časa prepričevali da je kandidiral. To pa zato, ker je to edina alternativa da se rešimo Dragota.

Čeprav sem stricu po drugi strani tudi povedal, da si bo z vstopom v politiko verjetno zakompliciral življenje.

Meni osebno je čisto vseeno kdo bi bil izvoljen, samo da ne bi bil Drago. Drago seveda sedaj skuša dokazati, da se proti njemu plete zarota širših razsežnosti - sorodstvene, prijateljske, lokalne in ostale "sovražne" naveze proti njemu, samo dejstvo je da če je človek zagrešil toliko kršitev zakonodaje definitivno ne bi smel biti več izvoljen. Ne glede na to kdo je protikandidat...

Je pa res, da imamo v naši vasi razvito zelo močno lokalno zavest in smo letos uspeli dobiti kar dva svetnika v obč. svet, ki sicer šteje 18 članov in bib ili seveda veseli, če bi imeli še župana. Na Brezovici je namreč čez 7500 prebivalcev, v naši vasi pa nas je okrog 300. Samo smo pa glasni in hočemo da se denar od davkov vloži tudi v naš kraj.

P. S. Sem se pa s Stanovnikom "fightal" že prej, preden je stric sploh kandidiral. Večina člankov v Mladini je nastala ker sem osebnopravim novinarjem posredoval ustrezne namige... ampak spremenilo se ni nič in tip še vedno dobiva ogromno podporo...

Pepo ::

Matthai, kar dostikrat spremljam spletno stran občine Brezovica. Sam se sicer strasno zabavam, ko berem Dragove umotvore, predvsem pa njegovo "potrpežljivo" razlaganje, kako ima v vsem prav in kako je pravzaprav demokracija samo zaradi tega, da lahko pojasni in argumentira, zakaj ga je tu pa tam "usral", drugi pa lahko samo poslušajo (in si pulijo lase). Ha, kolikor ga poznam, tole tvoje prenašanje snovi na Slo- tech ne bo ostalo brez Dragotove intervencije.

Ko pa se zamislim, da bi imel jaz takega zupana..... mi gredo pa res lasje pokonci. Zato si zelim, da bi Matija vendarle zmagal, ceprav bo silno tezko, Dragota pa bi veljalo zascititi kot nekaksno rariteto. Takih pristnih vzorcev ljudi, ki znajo svojo obcino, ki je tik ob prestolnici, tako fino spremeniti v Clochemerle, kot je to storil Drago, res ni veliko. Dragu torej spomenik (dovolj bo doprsni kip) in castno clanstvo v Drustvu za zascito norosti.

In veliko uspeha Rakitni!
Tehnika ljudstvu!

Thrivial ::

Dragu torej spomenik (dovolj bo doprsni kip)


Od spodaj navzgor...? 8-)

lp
:: Member of Eror Team ::

... and Eror Team is gone...

Thrivial ::

P.s. Tile kandidati za raznorazne zupane po slovenskih obcinicah so na splosno prav hecni. Vsaj kar se tice spletne predstavitve.

Besedilo je nelektorirano in zvesto daje vtis, da je bil srednja elektricna sola pac visek slovenisticne izobrazbe doticnega kandidata, stran pa ponavadi naredi pol - amaterski sin/necak/nekdovzlahti, ki se "ukvarja" s tem in je po moznosti farbenblind.

Kakrsne obcine taksni zupani... ce so obcine omejene na 1000 prebivalcev, je cisto logicno pricakovati, da bodo tudi zupani, malce omejeni na dolocenih podrocjih. Zakaj le bi pa investiral 100 jurjev v eno orenk spletno stran, ce pa zlahta "zna" zastonj...

Eh.

:)

lp
:: Member of Eror Team ::

... and Eror Team is gone...

poweroff ::

No ja, spletne strani so eno, drugo so pa realni problemi. Nekako se mi zdi, da bi župani morali reševati predvsem slednje...

Sem pa v roke dobil še eno zanimivo zadevo, ki se tiče Brezovice.
Delno objavljena, brez navedb konkretnih oseb je tule: forum Brezovica.

Si pa lahko mislite za kaj gre...

Thrivial ::

Internetni analfabeti flancajo o tehnoloskem razvoju obcine. Zaradi tega so mi njihove spletne strani se kako pomembne.

:)

lp
:: Member of Eror Team ::

... and Eror Team is gone...


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zoki zmagal, Kangler v drugi krog (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
30186209 (80747) lexios
»

Afera Rupar (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
845827 (3881) drejc
»

Jebiga, če je pa dolgčas...

Oddelek: Loža
91240 (1005) Vanich

Več podobnih tem