» »

Jebiga, če je pa dolgčas...

Jebiga, če je pa dolgčas...

Vanich ::

Fantje (in dekleta), ker je full dolgčas, priporočam zajebavanje enih cerkvenih miši, ki so se pojavlje na Mladina.si (komentarji člankov) Sicer ni ne vem kaj, vendar je zej zame čas kislih kumaric, in mi to vsaj malo popestri dan. Gdo so te miši, pa naj vsak ugotovi sam.
Prijetno jebanje v glavo, vam želi vaša Pepca.
P.S.(eden je celo župan, zato je stvar še malo bolj zanimiva)

poweroff ::

Hehe, tip je Drago, župan občine Brezovica - če tega misliš. Z njim sva že imela en hud crash, tako da vas lahko opozorim da se tip ne bo vdal... na koncu vas bo obložil z raznimi grdimi imeni in vas zasul s ploho zmerljivk.

No, najina debata se je končala takole...
Jaz sem ga lepo vprašal kda občina misli urediti par komunalnih zadev in rekel da če je on župan je po mojem mnenju odgovoren da se to uredi.
On je začel nato nazaj pisati v zelo nesramnem stilu da sem za slabo stanje v občini odgovoren jaz, to pa zato ker nič ne naredim (hm, čeprav nimam pooblastil in denarja) in er samo kritiziram.

No, potem sem začel na njegovo listo na www.brezovica.si pošiljati članke o nezakonitem financiranju SLS iz Mladine.
Tip je potem čišto popenil, in začel pisariti komentarje tudi na Mladina.si.

Potem sem ga parkrat vprašal če je mogoče ravnal nezakonito (to je namreč pisalo v Mladini, pa tudi Računsko sodišče je ugotovilo nekaj zanimivih stvari o nezakonitem izplačevanju previsokih dohodkov župana).

In zdaj pride obrat. Tip vsako stavr ki jo očitaš njemu na koncu obrne proti tebi. Začel je govoriti da je "moja stranka" (ki je BTW sploh nimam oz. nisem član nobene stranke) "vir nezakonitosti".
No, hkrati je začel "raziskovati" in je s svojimi zvezami (moje mnenje) o meni dobil podatek kje stanujem in kje sem stalno prijavljen. In ker sem stanoval drugje kot sem prijavljen, je to nek prekršek oz. kršitev zakona o ... ne vem čem. (Fora je v tem da sem se preselil par hiš stran.)

S tem je dobil "dokaz" da sem tudi jaz naredil nekaj nezakonitega, čeprav se po mojem mnenju eno financiranje stranke ain izplačevanje $$$ s spremembo prebivališča pač ne more primerjati.

No, jaz sem šel potem na policijo in podal prijavo zaradi sume zlorabe zakona o varstvu osebnih podatkov... zadeva se je vlekla par mesecev, na koncu pa niso ugotovili kršitve... to pa zato ker je podatek pridobil ali mimo uradnih poti (poznavanje upravnih delavcev,...) ali pa iz neuradne baze podatkov. Sem mu pa nakopal par sitnosti, zaslišala ga je policija in inšpektor, tako da imam sedaj pred njim mir.

Zdaj pa pride poanta zgodbe. Podobne zadeve so se zgodile tudi drugim ljudem, in to še pred lokalnimi volitvami. O meni je recimo pisal stvari zaradi katerih bi takoj postal Zobata Owca ali pa GnojTM, recimo nekaj o "fukačih", o tem da sem "zafural svoj domači kraj", itd... (največja fora je da sem čisto navaden občan, brez kakršnekoli funkcije).

Poanta je pa tale. Tip je bil dvakrat gladko izvoljen. Drugič je v drugem krogu dobil 80% glasov. Kljub temu da je 2x zakreditiral občino in potem ni bilo denarja za društva in druge potrebe... njegova volilna kampanja je pa taka da vleče notri cerkev, vero in Boga... in zmaga.

Vanich ::

Ha, ha...ja zej se spomnem....ti si tud en novinar, al kva že, a, Matthai ?
Zej mi je pa tud jasno zakva tip vztraja pri podpisovanju prispevkov s pravim imenom. (ne pod psevdonimi)
Zanimivo. Stvar ni niti tako nedolžna, kot sem sprva mislu. Zato mu je pa treba še bolj jebat mater.

poweroff ::

Nisem ravno novinar, sem pa bil urednik lokalnega časopisa... namreč živim v kraju s 300 prebivalci in že vrsto let izdajamo lokalni časopis. Sicer sedaj ze nekaj let nisem več urednik, z novinarstvom sem se pa bolj za hobi ukvarjal kakšno leto in pol pri študentskem časopisu.

Našemu časopisu je ime "Naš kraj" (zelo izvirno, ne)Imamo pa lokalne teme, s poudarkom na zgodovinskem pregledu - v bistvu je cajteng nekakšna kronika kraja. Kaj se je v preteklem letu naredilo, kaj se je zgodilo, itd.
Potem so pa razne teme, recimo ob obletnici odkritja rimskega zidu smo pisali nekaj o rimljanih, itd. Izhajamo pa 1-2x na leto.

Začelo se je ko se je ustanovila nova občina Bezovca in je naš kraj prišel pod okrilje te nove občine, čeprav smo želeli imeti svojo občino.
Ampak smo rekli da bomo pač delali v okviru Brezovice. No, župan Stanovnik je kot prvo potezo naredil to, da je ukinil krajevne skupnosti. Se pravi - mi smo si prizadevali za večjo lokalno samostojnost, on pa nam je vzel še tisto malo kar smo imeli.

Takoj po nastopu njegove nove funkcije (prej je bil hišnik v Mladinski knjigi) sem naredil intervju z njim za nač časopis. V časopisu sta bili dve temi: intervju z njim (ki ga je avtoriziral) in seznam stvari ki jih je naredila "stara garnitura" na krajevni skupnosti.

Zdaj pa bistvo mojega spora z županom.
Ker je bilo stvari ki jih je KS naredila res veliko (izgradnja lokalnih cest, izgradnja CATV omrežja, izgradnja telefonije (prej smo imeli v vasi 7 telefonov, potem pa 300+), ureditev pokopališča, itd., je Drago popenil, da je Naš časopis njegov sovražnik (njegove besede), saj da podpiramo staro - komunistično garnituro.
Po mojem mnenju ga je zmotilo to da ga nismo samo hvalili, pač pa da je bil kot sposoben predstavljen še nekdo drug. Čeprav, roko na srce, jaz osebno ne razumem zakaj lahko nekoga ta stvar zmoti. V tistem času namreč nismo napisali niti enega kritičnega članka o njemu.

Smo jih pa začeli kmalu, saj se v našem kraju ni kaj dosti zgodilo. Lokalni problemi se niso reševali, župan se je sprl z občinskim svetom in krajevnimi sveti, itd. Jaz sem seveda z veseljem poročal o takih zadevah, samo na koncu je Drago začel z zelo osebnimi napadi name... da zaviram razvoj našega kraja in občine, da podpiram LDS (ne vem zakakj bi bil to greh, sploh pa LDS ne maram zaradi zavzemanja za NATO in EU), da sem komunist in predstavnik bivšega režima,... hecno, saj sem mu recimo pomagal pri ustanavljanju oz. registraciji nekih skavtskih društev...

No, v nekem trenutku sem se resno vprašal ali sem mogoče jaz nor. Namreč - v Forum Brezovica sem poslal sporočilo o nekih študentskih problemih, kako država ne poskrbi dovolj za študente. Mislim da je bilo nekaj v zvezi z EU... in sem napisal naj narod pošlje svoje komentarje.
No, Drago je poslal komentar da občina Brezovica odlično skrbi za študente, potem pa je v svojem postu nekako prišel na to kako na Rakitni nismo sposobni sodelovanja z občino in na koncu spet nekaj o "starih sovražnikih" in "bivšem režimu". Skratka - ena navadna nevtralna tema - in kar nenadoma prideš na njegove stare zgodbe. Totalno nelogični preskoki v zgodbi, da človek sploh ne ve kaj tip hoče povedat... svašta.

V glavnem - v debati z njim je še vsakdo potegnil takratko, edino jaz sem mu enkrat napisal da bom vztrajal toliko časa da bo na koncu on napisal da odneha... kar se je tudi zgodilo in mi je bilo v veliko zabavo.:D
BTW: si predstavljate župana, kateerga delo je edino to da redno pisari po raznih forumih...? Koliko mu ostane za ostalo delo?

Vanich ::

Ma ja, to da je tip 100% ruknen u glavo se vidi že iz avijona. Zanimivo je pa izvedeti podrobnosti. A misleš da bi blo kej narobe, če uporabim tisto kar si povedal - proti njemu ? Da mu malo "izvučem živac " ? Sploh tisto z "hišnikom". ?

Huey P ::

Kje to vidva bereta.
Sem gledal pod komentarji (mladina.si) pa ga nisem našel...

..::DOOM III: The Legacy::..

Vanich ::

Če si gledal današnjo številko - je komaj izsšla, in ni še dosti komentarjev. Poglej v arhiv eno številko nazaj, al pa počakaj do večera, ko se bo tudi v novi številki nabralo komentarjev.

poweroff ::

Lahko pa si ogledaš www.brezovica.si/forum, kjer je cel kup traparij. Zabavno branje.

Sicer pa ne vem zakaj bib ilo to da je bil hišnik ali pa vzdrževalec kaj slabega. Lahko da je tip talent in se bo na eni funkciji odlično obnesel, sicer pa ima eno čisto bedno službo. Lahko si pa tudi profesor pa kot minister izpadeš iz "brzog voza"... Rupla poglej.

No, Dragotova dejanja in pisanje govorijo sami po sebi.
Grem pa stavit da če mu boš malce preveč napisal, te bo obtožil da si Matej Kovačič (to sem jaz)...

P. S. Pa to je neverjetno, tale Drago postaja svetovno znan... zadnjič mi piše sestrična iz Švedske da je odkrila novo zabavo - konverzacijo z Dragotom na Mladina.si...:D

Ziher se bo pa precej razpisal v naslednji številki, ko bo objavljena Podobnikova "zmaga" na sodišču... se že veselim...>:D

poweroff ::

Hja, če hočete imeti eno zabavno debato predlagam da se prijavite na forum Brezovica. Gesla ne pošlje po mailu, tako da ni nujno da vpišete pravi e-mail... samo v vednost:D

Vanich ::

Hja, men tud ni važno kaj si po poklicu, bog ve da ne...(he, he..) Ampak važno je - kar je drugim važno. In vem, da Drago raje ne bi videl, da dejstvo o njegovem prejšnjem poklicu pride v (širšo) javnost.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Podražitev komunale za več 100% (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
7911799 (8929) Magic1
»

Prostor za mladinsko društvo

Oddelek: Loža
7841 (570) SaXsIm
»

AS

Oddelek: Loža
8765 (582) kuglvinkl
»

A je tole normalno: primer Brezovica

Oddelek: Loža
81044 (696) Thrivial
»

ljudje so tako omejeni.

Oddelek: Loža
101183 (1015) Aggressor

Več podobnih tem