Forum » Elektrotehnika in elektronika » vezava dveh telefon
vezava dveh telefon
lilypad ::
Pred kratkim smo postali naročniki Amis interneta in telefonije. Pred tem smo bili pri Telekomu in smo imeli dva telefona v dveh različnih hišah, z isto telefonsko številko. Zanima me, kako bi povezala dva telefona, tako kot smo imeli prej, ne samo v eni hiši kjer imamo modem. A obstaja še kakšen drug lažji način kot povezati s kablom?
Hvala za vaše odgovore
Hvala za vaše odgovore
Malajlo ::
analogni telefoni ali IP? ISDN mogoče? A prej je imela pa vsaka hiša svojo linijo (in torej dva računa od telekoma)?
Malajlo ::
Torej kabel že imate. V čem je problem?
In kaj so zdaj dali pri Amisu? So menjali telefone mogoče?
In kaj so zdaj dali pri Amisu? So menjali telefone mogoče?
cegu ::
Če majo Amis 'modemi' analogni izhod za telefon (tako kot Telemach), potem bi moralo vse biti isto.
Če bi pa rad brez kabla, pa pejd v Merkur in kupi Wireless analogni telefon. (enega v tvojo hišo, enega v sosednjo).
Če bi pa rad brez kabla, pa pejd v Merkur in kupi Wireless analogni telefon. (enega v tvojo hišo, enega v sosednjo).
DonMatejo ::
Potrebuješ točno to: Link ni prodajne narave, fotka je važna.
Imaš tri vhode, kar pomeni da v prvega vtakneš kabel s signalom (torej kabel, ki pride iz telefonske omarice, gre skozi splitter in gre iz izhoda phone v prvo vtičnico), v ostala dva pa priklopiš 2 telefona. Deluje, imamo tako mi rešeno doma, ne potrebuješ ničesar drugega, še tole ohišje lahko obžagaš, da je manjše. ;)
Imaš tri vhode, kar pomeni da v prvega vtakneš kabel s signalom (torej kabel, ki pride iz telefonske omarice, gre skozi splitter in gre iz izhoda phone v prvo vtičnico), v ostala dva pa priklopiš 2 telefona. Deluje, imamo tako mi rešeno doma, ne potrebuješ ničesar drugega, še tole ohišje lahko obžagaš, da je manjše. ;)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tel. št. nateg?Oddelek: Loža | 6609 (5504) | Phantomeye |
» | Voip telefon SKYPE BRONDIOddelek: Omrežja in internet | 4418 (3587) | leechen |
» | ISDN telefon in Siol telefonija!Oddelek: Omrežja in internet | 3196 (2940) | shock |
» | ADSL brez ISDN - končno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 17164 (11791) | Tr0n |
» | Analogen telefon preko ISDN-jaOddelek: Loža | 1647 (1542) | DMouse |