» »

siol adsl

siol adsl

gregor ::

hello

ali ze kdo pozna cenovno politiko siol-a glede adsl

lep pozdrav

srale ::

moje skromno mnenje je da še ne vedo kako bi vse skupaj ponudili...saj meni se tudi nebi mudilo če bi se zavedau da me nihče ne preganja..

zetko ::

Let's hope for the best (cheapest) :D

iBojan ::

Sem glih danes šel vprašat kako je kaj s tem pri nas. Pa mi je povedal, da sem cca pol leta prehiter, pa naj pridem za pol leta. Pa sem potem srečal direktorja pa njega povprašal pa mi je sam povedal, da tega še en čas ne bo, mi dal en SiOL cd pa nasvidenje. Mislim, da si najprej morajo mal zboljšati odnose z strankami in šele nato lahko pričakujemo kak dober servis. Mate srečo tisti, ki mate kabelski dostop. Upam, da ga bojo pri nas v bližnji prihodnosti tudi zrihtali. Ternutno sedaj če koga vprašam mi sam pove, da če hočem kaj tazkega met si naj kar privatno priskrbim :( Upam da bomo mal v Sloveniji dohiteli čas, če ne nas bo ta še bolj povozil kot nas je že sedaj. Saj ni res, pa je na Madžarskem majo boljše dostope kot pri nas. Pa sedaj vidimo kje smo :(

lp, _GeS_

Dalmatinc ::

Jst mam druge informacije !!:D



Baje bo konc meseca;(baje>:D

iBojan ::

Nekaj uradnega z Telekomove strani:

Ljubljana
5.2.01

V Telekomu Slovenije so že lani načrtovali, da bodo v promet vključili pet tisoč priključkov ADSL. Zaradi dveh pritožb na izbor najboljšega ponudnika za dobavo in montažo ustrezne opreme, izbranega na podlagi javnega razpisa, katerih druga je bila v korist Telekoma Slovenije rešena šele konec novembra lani, slovenski nacionalni operater telekomunikacij z ADSL-jem začenja šele sedaj. Danes so v Telekomu uradno izdali cenik in splošne pogoje za opravljanje storitev v dostopovnem omrežju ADSL. Skupaj s pogodbo o zakupu zmogljivosti omrežja ADSL so jih že poslali vsem znanim ponudnikom internetnih storitev pri nas in pristojni upravi za telekomunikacije.
Po ceniku velja vzpostavitev navideznega kanala za ADSL storitev 25.210 oziroma z DDV-jem 30.000 tolarjev, mesečna naročnina za zakup kanala pa 2.550 oziroma z DDV-jem 3.034,50 tolarja. Poudariti velja, da je to cena, ki jo bo Telekom Slovenije zaračunaval ponudnikom internetnih storitev za enega naročnika. Zakup navideznega kanala za storitev ADSL je možna le za ISDN priključke v osnovnem dostopu. V ceno sta všteta vzpostavitev in zakup kanala od naročnika do DSLAM-a v Telekomovi centrali, ne pa tudi ATM povezave med njo in internetnim ponudnikom.
Zmogljivosti v omrežju ADSL se bodo širile postopno. Prejšnji teden je bila zmontiran prvi DSLAM v telefonski centrali v Cankarjevem domu. V prvi fazi bo zmogljivost zadoščala za pet tisoč priključkov in do konca leta za dvajset tisoč priključkov.


To je to, kar je Telekom pripravljen povedal in ponudit nam navadnim smrtnikom. ;(( Saj zakaj bi pa nam omogočil kaj več ko pa že sedaj zelo dobro služijo :)

lp, _GeS_


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Siol bo spremenil ADSL pakete (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Omrežja in internet
27922326 (14158) MEDENA
»

ADSL brez ISDN (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
567899 (7899) Blue22
»

Satelit v SLO ??

Oddelek: Omrežja in internet
142039 (1717) Dami
»

In kdaj ADSL v Murski Soboti ter okolici ?

Oddelek: Omrežja in internet
171069 (962) PaJo
»

TELEKOM ZAČEL TRŽIT <b>ADSL</b> (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
595518 (3968) Opkow

Več podobnih tem