Forum » Omrežja in internet » netsi
netsi
McSpike ::
Bil sem 1 leto nazaj... takrat se je kr lepo delalo, za zdej ne vem - sem na siolu (btw zgleda da je res blo nekej narobe z siolom, ker pri sebi nisem pipnu nič in se zdej že en teden vse spet lepo v redu priklaplja). sem pa zračunal in te pride siol ceneje neomejen paket če greš čez 50 ur tako da nekje je netsi ceneje nekje pa ne...
yimi ::
jst sm preko netsi -ja, pa sem zelo zadovoljen...
Ni vedno slabo kar je poceni. Sam butast folk pac gre siolu, ker majo najvecje in najboljse reklame in tud najvisje cene.
Ni vedno slabo kar je poceni. Sam butast folk pac gre siolu, ker majo najvecje in najboljse reklame in tud najvisje cene.
Elemen_T ::
Netsi je vredi...mogoce je odzivnost malo slabša drugače pa špica, prenos ne zaostaja za nikomur, sploh pa ne cena, ki je zdalec nižja od npr SIolove, in izenačena z Amisovo.
lp
lp
OrlyTM ::
Miha, če rabiš Netsi ACC, se plz obrni name, lih mamo eno akcijo, k rabno dobit tolk pa tolk userjov, da postavmo server. Je pa Netsi res v redu, prej sm mel siol, pa mi je netsi boljši ... nobenih problemov s connectom in niti enkart me še ni dol vrglo.
Moj E-mail !
lp
OrlyTM
Moj E-mail !
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "sesuta" mreza v Win XPOddelek: Operacijski sistemi | 1812 (1713) | lopov |
⊘ | Izgovori, da ne donirate za nov strežnikOddelek: Slo-Tech | 1649 (1072) | luni |
» | Ponudnik interneta in hitrost modemaOddelek: Omrežja in internet | 1668 (1386) | zetko |
» | problemi z mrtvimi minutamiOddelek: Omrežja in internet | 1124 (904) | su37 |
» | ker ponudnik??Oddelek: Omrežja in internet | 1809 (1614) | singular |