Forum » Hlajenje in modifikacije » Napajalnik brez ventilatorja
Napajalnik brez ventilatorja
podtalje ::
Doma imam P133 z linuxom in ga uporabljam kot router,
pa bi ga rad malo stišal.
Zanima me, če bi stvar delala brez ventilatorja na napajalniku,
glede na to, da ni skoraj nič obremenjen.
lp,
pa bi ga rad malo stišal.
Zanima me, če bi stvar delala brez ventilatorja na napajalniku,
glede na to, da ni skoraj nič obremenjen.
lp,
SkIDiver ::
Ja mislm, da bi blo bolj, da bi ga dal na 7V. Ker ravno brez vsakega piš vetra pa tud ne bo ravno delalo lepo. Mal more pač mešat luft notr. Če je 12cm vent ga sam na 7V dej pa bo čist lepo tih.
morphling1 ::
Odvisno katere disk za spin up pokuri okoli 10W potem pa dosti manj, procesor odvisno od tega na kakšni frekvenci dela, grafična tudi zelo odvisno 9000 recimo 4W.
Za tvoj primer mislim da sploh ne bo težav samo malenkost zraka bi še vseeno imel , jaz mam doma en stari napajlnik 250W ki je totalno neslišen ima en ventilator ki piha res malo, tako da komaj na roki čutiš.
Za tvoj primer mislim da sploh ne bo težav samo malenkost zraka bi še vseeno imel , jaz mam doma en stari napajlnik 250W ki je totalno neslišen ima en ventilator ki piha res malo, tako da komaj na roki čutiš.
http://www2.arnes.si/~mlivak/ Nekaj kar naj bi bila moja domača stran, pa nikoli ne bo :)
Klemenn ::
odvisno kaj misliš...proc porabi različno ...pa e glede na model glej...najbolj da povprašaš na domačih straneh
msmiha ::
Brez ventilatorja sem jaz sprobal laufat napajalnik. Rezultat je bil skurjena končna stopnja. Res pa je da je računalnik laufav z tistim napajalnikom enih 6 ur preden se je to naredilo. Tako da mislim da bi moglo zadostovati, če bi dal en manjši ventilator gor 40mm al pa še manj.
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: msmiha ()
Spooky ::
Zdaj ko sem dobil ADSL, imam rooter, kateri je en 200MHZ pentium z 128MB EDO, 2,1GB disk in z WIN 2000.
Računalnik mi služi kot roter in firewall, ter web server.
.......dela pa brez vskakršnega ventilatorja, odklopil sem tistea na procu, onega v napajalniku sem pa tudi ven vzeu, stvar deluje že več kot pol leta 24 ur na dan, pa še ni nič crknilo, pa tudi napajalnik se na otip kaj dosti ne greje(je 200w)....tako da to sploh ni problem.
lp, Spooky
Računalnik mi služi kot roter in firewall, ter web server.
.......dela pa brez vskakršnega ventilatorja, odklopil sem tistea na procu, onega v napajalniku sem pa tudi ven vzeu, stvar deluje že več kot pol leta 24 ur na dan, pa še ni nič crknilo, pa tudi napajalnik se na otip kaj dosti ne greje(je 200w)....tako da to sploh ni problem.
lp, Spooky
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poraba elektrike?Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 8811 (7736) | janez5 |
» | Popolnoma tih računalnik! Možno?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2728 (1518) | PrimozR |
» | Utisanje in hlajenje P166 masineOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1827 (1606) | .:Toto:. |
» | utišanje PCOddelek: Hlajenje in modifikacije | 952 (827) | the_unborn |
» | Neslišen računalnikOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1998 (1499) | KamikazA |