Forum » Pomoč in nasveti » Portal 2
Portal 2
Mozi 111 ::
Od "prijatelja" na internetu sem dobil Portal 2 kodo za PC, ki jo je dobil s PS3 igro. Njegov PC je preslab, da bi zagnal Portal 2, jaz pa nimam PS3-ja. =)
Najbrž vsi že vsete, da se mora kodo vpisati preko PS3-ja med tem ko igrate igro na njem in ga povežete s svojim Steam accountom.
Zanima pa me:
Ali obstaja kakšna druga pot, da bi aktiviral to kodo na svojem Steamu?
Ali lahko to naredi kdorkoli s PS3 Portal 2 igro ali samo tisti, ki ima igro s katero je prišla ta koda?
Tisti "prijatelj" je že moj prijatelj ampak jaz mu nebi zaupal svojega Steam accounta, zato sprašujem.
Hvala za pomoč.
Mozi
Najbrž vsi že vsete, da se mora kodo vpisati preko PS3-ja med tem ko igrate igro na njem in ga povežete s svojim Steam accountom.
Zanima pa me:
Ali obstaja kakšna druga pot, da bi aktiviral to kodo na svojem Steamu?
Ali lahko to naredi kdorkoli s PS3 Portal 2 igro ali samo tisti, ki ima igro s katero je prišla ta koda?
Tisti "prijatelj" je že moj prijatelj ampak jaz mu nebi zaupal svojega Steam accounta, zato sprašujem.
Hvala za pomoč.
Mozi
Mozi 111 ::
A kdo menja to kodo za igro (ki bi m i jo poslal kot gift na Steamu)? Ni treba, da je Portal 2, lahko je recimo Amnesia: The Dark Descent (okoli 15eur) ali kaj drugega.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava iger (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 26380 (14133) | ZiedRieke |
» | Portal 2 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 19713 (12520) | dr.Akula |
» | Katere igre boste kupili v letu 2010 in 2011? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 12770 (9876) | listje123 |
» | Valve večji zaslužkar od MS-ja in Googla na zaposlenegaOddelek: Novice / Ostale najave | 7067 (4923) | Jst |
» | Portal 2 v letu 2011, na PS3Oddelek: Novice / Igre | 5527 (4527) | Bananovec |