Forum » Pomoč in nasveti » PS3 media server - SIOL IPTV in tezave z podnapisi
PS3 media server - SIOL IPTV in tezave z podnapisi
prastroj ::
Pozdravljeni, imam težavo z podnapisi na SIOL-ovi MPEG4 playlisti.
Ker je SIOL "ukinil-onemogočil" predvajanje boljšega MPEG2 codeka na VDSL-u in ga omogoča še samo na optiki, sem prisiljen gledati na PC-je MPEG4 playlisto, kjer pa nastanejo težave, ker v določenih kanalih (HBO, Cinemax, ...) podnapisi niso "prilepljeni" k sliki tako kot v MPEG4 in jih moreš vklopiti ročno.
OK Na PCju uporabljam VLC in sem v nastavitvah pod Podnapisi vstavil pri:
Prednostni jezik podnapisov slv
in stvar deluje brez problema, ampak, ko pa zaženem PS3 media server in želim gledati SIOL na TV v dnevni sobi dobim samo sliko brez podnapisov.
Ali ima kdo kakšne izkušnje z nastavitvami PS3 media serverja in podnapisov na streamu.
LP.
Ker je SIOL "ukinil-onemogočil" predvajanje boljšega MPEG2 codeka na VDSL-u in ga omogoča še samo na optiki, sem prisiljen gledati na PC-je MPEG4 playlisto, kjer pa nastanejo težave, ker v določenih kanalih (HBO, Cinemax, ...) podnapisi niso "prilepljeni" k sliki tako kot v MPEG4 in jih moreš vklopiti ročno.
OK Na PCju uporabljam VLC in sem v nastavitvah pod Podnapisi vstavil pri:
Prednostni jezik podnapisov slv
in stvar deluje brez problema, ampak, ko pa zaženem PS3 media server in želim gledati SIOL na TV v dnevni sobi dobim samo sliko brez podnapisov.
Ali ima kdo kakšne izkušnje z nastavitvami PS3 media serverja in podnapisov na streamu.
LP.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PS3-FilmiOddelek: Konzole | 1099 (916) | St235 |
» | Siol Box (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 25122 (14135) | ToniT |
» | DLNA mreža za TV (PROGRAM)Oddelek: Programska oprema | 3664 (2810) | radmannsdorf |
» | DLNA in LG 42LE5500Oddelek: Omrežja in internet | 5211 (4431) | mcesarec |
» | [DivXviD] DirectSub urejevalnik podnapisov - podpora za Mediatek divx playerje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 26363 (13698) | podtalje |