Forum » Zvok in slika » Ali mi kdo lahko posname v petek na SLO2?
Ali mi kdo lahko posname v petek na SLO2?
hazlhof ::
Imam eno prošnjo in sicer, če mi kdo lahko posname jutri 15.4. , torej v petek na SLO2 finalno tekmo v ženski odbojki ob 17.25. Trajalo bo pa recimo do 20h.
Najrajši bi videl, če bi bil kdo iz Ljubljane ali Kranja in dobi za en pir ali štrudl! :)
Pa recimo, da bi posnel na ključek ali dvd... lahko pa tudi preko msn, serverja, torenta...
Najrajši bi videl, če bi bil kdo iz Ljubljane ali Kranja in dobi za en pir ali štrudl! :)
Pa recimo, da bi posnel na ključek ali dvd... lahko pa tudi preko msn, serverja, torenta...
St235 ::
Jaz ti jo lahko posnamem, sam sem ta vikend odsoten, tako da pred ponedeljkom ne moreš dobit. javi če boš rabil.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mission: Impossible - Rogue Nation (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Sedem umetnosti | 32896 (616) | oo7 |
» | Kamera ki posname bilijon posnetkov v sekundiOddelek: Znanost in tehnologija | 3316 (2383) | TESKAn |
» | Nemčija dobila prvega poslanca iz Piratske stranke (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 11541 (9097) | jype |
» | Telefon brez omejitev za SMSeOddelek: Mobilne tehnologije | 2206 (1734) | 20sdfj093f |
» | Digitalni fotoaparat do max. 50.000sit?Oddelek: Kaj kupiti | 1058 (884) | jurcy |