» »

Shranjevanje koles

Shranjevanje koles

tasy9 ::

Pri nas doma so se po novem pojavila kar tri kolesa, ki potrebujejo prostor v garaži (poleg avtomobila, dveh omar, nekaj orodja in ostalih reči - možni so nekateri premiki v garaži).
Prosim za nasvet, kako naj tri odrasla treking kolesa hranimo v garaži. Kolesarimo pa recimo enkrat na teden, tako da je fajn, da se ne porabi veliko časa in energije za to, da kolo spravimo iz garaže. Še lepše bi bilo, da je moč dobiti ven katerokoli kolo, ne da bi se morali prej ogibati drugega - ne gremo ravno vsi trije vedno skupaj na kolo.
Prosim za ideje, morda tudi kake slike, karkoli ...

Vnaprej hvala in lep začetek dneva!

Avenger ::

Booyah!

Meni so najbolj simpatične rešitve z magneti, brez kakršnihkoli kavljev ali obešal.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

bluefish ::

Vens ::

V eurospinu so imeli komplete z škripci. Tako, da imam sedaj kolesa dvignjena pod strop. Vse kar je potrebno, da spraviš kolo dol je, da odpneš vrvico in jo sputiš.
 škripec

škripec

tasy9 ::

Super, tole s škripci mi je všeč. Smo že sami razmišljali, da bi dali iz stropa nekaj v obliki črke J, ampak vidim da je tole eleantnejša rešitev. Gotovo se to najde pri serviserjih oz. prodajalcih koles - ali morda še kje? No, v eurospinu bom pogledala :)

No, tudi magneti bi bili super, ko bi na en drog dali lahko kar dve kolesi... Eno pa na škripec, pa bo. Bom prenesla ideje naprej, hvala. Seveda še vedno dobrodošle še kake vaše izkušnje.

Zgodovina sprememb…

• spremenila: tasy9 ()

SimplTech ::

Še nekaj nosilcev (pritrditev na steno) za kolesa: klik in klik

Se pa spomnim, da sem nekaj podobnega tudi videl v lokalnem Merkurju - imajo več variant za organizacijo prostora v garažah/kleteh in med njimi so tudi nosilci za kolesa.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pametna navigacija proti načrtovalcem prometne ureditve (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija
6221651 (19339) BigWhale
»

Zaprtje Koroske ceste v Mariboru (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
6912167 (10413) no comment
»

Prevozna sredstva v natrpanih mestih

Oddelek: Loža
486223 (5115) gendale
»

Alternativne gradnje

Oddelek: Loža
3413036 (12205) Fave
»

Eurospin in garancija