Forum » Pomoč in nasveti » zgodovina brskanja
zgodovina brskanja
levak1 ::
pozdravljeni,
Rabim pomoč, in sicer me zanima nekaj v zvezi IE 9. Vedno ko napišem neki naslov npr. www.24ur.com se mi zbriše eden od shranjenih naslovov v naslovni vrstici. Največ jih shrani 5 naslovov, ko pa napišem novega se mi avtomatsko zadnji izbriše. Kako lahko povečam število shranjenih mest v vrstici naslovov? Vse sem že pregledal, vendar ne najdem teh nastavitev.
hvala za pomoč
Rabim pomoč, in sicer me zanima nekaj v zvezi IE 9. Vedno ko napišem neki naslov npr. www.24ur.com se mi zbriše eden od shranjenih naslovov v naslovni vrstici. Največ jih shrani 5 naslovov, ko pa napišem novega se mi avtomatsko zadnji izbriše. Kako lahko povečam število shranjenih mest v vrstici naslovov? Vse sem že pregledal, vendar ne najdem teh nastavitev.
hvala za pomoč
levak1 ::
pozdravljeni,
hvala za pomoč
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izšel je Firefox 9 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 32657 (26592) | MrStein |
» | težava z Firefox 4 pri SSLOddelek: Pomoč in nasveti | 1637 (1560) | Misek2 |
» | Nelatinski znaki prihajajo v vrhnje domene (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 12596 (10094) | motorc |
» | A se kdo spozna na excel ?Oddelek: Programska oprema | 4466 (3662) | smrekca |
» | Težave z internetomOddelek: Pomoč in nasveti | 1079 (1010) | Laplace |