» »

Win.7 Na ikoni omrežja rumen trikotnik

Win.7 Na ikoni omrežja rumen trikotnik

cbpopaj ::

Imam Win.7 na ikoni za omrežje se ob zagonu antivirusa pokaže rumen trikotnik (ni internetnega dostopa)Internet pa deluje naromalno.
Antivirus pa je KASPERSKY.Trikotnik ni prikazan vedno-ali kdo to kaj pozna?
  • spremenil: cbpopaj ()

LedStorm+++ ::

Tud pr meni se pojavi kdaj pa kdaj ta trikotniček. Ni panike, to je popolnoma normalno :)
Pingvin :-)

itak37 ::

Nextor ::

Nastavi naj router/modem vspostavi PPPoE povezavo, pa bo težava izginila...

Meizu ::

Mimogrede, da ne odpiram svoje teme - a kdo ve zakaj se mi dogaja sledeče.

Ko frišno formatiram komp, mi povezavo zazna takoj, ko se naloži win7. Če pa ga nekaj časa ne formatiram, recimo 2 meseca, pa mi začne, ko se win7 naloži, svetit tale trikotniček s klicajem kakšno minuto, minuto pa pol, nakar povezava steče. To se mi dogaja na vseh 4ih kompih. Je dokaj nadležno, ko nujno nucaš komp, pa morš čakat to minuto pa pol, a mudi se ti nekam.

Wox ::

Torej formatiraš skorajda dnevno?8-O
Commodore 64

Niti ne, formatiram ko je potrebno (beri: mam nasmeten komp). Mi ni tak problem si vzet urco časa, pa na novo naložit sistem.

Se pravi da računalnika ne uporabljaš za kaj resnejšega. Torej te tudi ta trikotnik ne bi smel motiti.
BTW, te na Microsoftu nimajo že malo prek glave, ker jim tako pogosto težiš z reaktivacijo?
Commodore 64

Microsoftovi delavci so plačani zato, da opravljajo te stvari. Če sem plačal za win7 potem jih to nima kaj motit.

Od kod pa tebi ideja, da me trikotnik ne bi smel motit, če ne uporabljam računalnik za kej resnejšega?

Pa definiraj mi ti prosim resnejše delo.

Poskusi nastavit statičen IP, pa poglej, če bo kaj bolje.

Če z računalnikom opravljaš resnejše delo ti na konec pameti ne pride, da bi nameščal operacijski sistem več kot enkrat. OK. Sama namestitev OSa še ni neki večji problem. Problem (več ali manj časovni) je predhodni backup in pa povrnitev prejšnjega stanja. Sicer pa... It's your life.
Commodore 64

Pa sej imam dvojna diska noter... Saj vedno formatiram le sistemskega. Storage je itak storage in vedno bo. Ne vidim problema tule.

Bom poskusil s statičnim IPjem, čeprav če me spomin ne vara, imam že nastavljenega.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenosnik dela počasi

Oddelek: Pomoč in nasveti
454948 (4216) solatko
»

Brezplačni delujoč registry cleaner za Xp

Oddelek: Programska oprema
423662 (2917) bluefish
»