» »

Cursor me zafrkava!

Cursor me zafrkava!

Shegevara ::

Dogajati se je začelo kakšne 30 minut nazaj

kazalec na vsake pol minute/minuto zastane za nekaj časa na zaslonu, potem deluje normalno za sekundo, spet zmrzne in takoj spet dela.

Kar normalno delovanje računalnika zelo zelo otežuje.

Problem je, ker sem iskal pomoč na internetu, ampak vsa pomoč nakazuje na probleme z driverji od grafične, driverji od miške, mrežne kartice, printerjem ...

Ampak jaz do sedaj že kakšne pol leta nisem driverjev inštaliral ali naprave menjal, tako da to ne more priti v poštev, pa še ravno iznenada se mi je to zgodilo, ko sem samo brskal po internetu in nisem počel nič takega nenormalnega.

bezerk ::

probaj izklopit miš in vklopit v drug USB port.
Če ne zaleže system restore...

Cold1 ::

Kakšna je poraba procesorskega časa?
[Desno klikni na opravilno vrstico in v meniju izberi "Zaženi upravitelja opravil", v Upravitelju opravil pojdi na zavihek "Učinkovitost delovanja", kjer imaš na voljo graf porabe CPE]

Enron x86 ::

Baterije ven pa frišne not! :)

Lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4

vasquez ::

Pa je takrat zamrznjen samo kurzor ali ves računalnik? Ko se je meni zgodilo prvo, je bila zanič miš, v drugem primeru pa je potem crknil disk kontroler.

aja sem pozabil povedat

Kabel je prikloplen na USB-PS2 port ker sem imel tako na prejšni matični plošči tako urihtano ker so mi na njej najprej USB porti crknili tako, da bom danes nabavil USB-USB podaljšek in priklopim na USB port, ne na PS2, da vidim če je v tem kaj rešitve.

CPE poraba je trenutno od 1-5%

Miš je na kabel

Zmrzne pa samo kursor. No potem včeraj mi je crknil do konca, tako da je zalegel šele reboot.

Bom pa še probal system restore.

Hvala za odgovore

logout ::

Kateri antivirus program uporabljaš?

L.p., Kloko

Antivirus je trendmicro PC-chillin Internet protection 2007

aja še to bi povedal, takrat ko mi cursor crkne - mi tudi miš, to pa zato ker imam na miši 2 gumba: eden ki uravnava hitrost miške, drug pa, ki poveča število klikov: (kliknem enkrat, računalnik zazna, da sem dvakrat)

Oba imata še zraven lučke (zelena,modra,rdeča) ki pač povedo kaj imaš trenutno nastavljeno- In te lučke tudi crknejo ta čas, ko je kazalec zmrznjen.

Mi mogoče crkuje miš?

probal sem z drugo miško. Zaenkrat dela brez problema

(mi je pokojna miš danes ob 18:22 izdihnila poslednji klik)

bezerk ::

slava ji ;)

fosil ::

Ko si že ravno v elementu zamenjaj še antivirusni program, ker 4 leta star AV je ;((
Tako je!

vem ja, je podn od podna, ampak tako ali tako se počasi počasi na frišno na WINDOWS 7 selim, tako da bom tam dobil kakšnega sodobnega.

Drugače pa je bil edini antivirusni, ki sem ga kupil (licenco) in mi je nekak čudno, da bi ga zamenjal za nekaj zastonj 8-)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Miska zmrzuje

Oddelek: Strojna oprema
6849 (625) heero
»

Tweakanje osveževanja USB mišk (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
224139181 (55124) BorutO
»

Windows xp bluescreen

Oddelek: Pomoč in nasveti
222184 (1865) Duhec
»

Prekleta razer podgana

Oddelek: Pomoč in nasveti
121323 (1323) zupan
»

Mogočni mišek na pohodu (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
10910897 (8445) Jaka83

Več podobnih tem