Forum » Loža » Primestni potniški promet (LPP, bus d.o.o.)
Primestni potniški promet (LPP, bus d.o.o.)
technolog ::
Lep pozdrav,
zanima me če mi kdo ve odgovorit na tale vprašanje (sem preiskal celotno spletno stran od LPP, pa nikjer ne piše).
Ker se v Ljubljano vozim samo 1x, max 2x tedensko, se mi študentska mesečna ne izplača. Zanima me, če še vedno obstajajo vrednostne vozovnice, kolikšen je popust glede na normalno ceno (če plačaš pri šoferju) ter ali imam lahko hkrati vrednostno in mesečno vozovnico (kartico)?
zanima me če mi kdo ve odgovorit na tale vprašanje (sem preiskal celotno spletno stran od LPP, pa nikjer ne piše).
Ker se v Ljubljano vozim samo 1x, max 2x tedensko, se mi študentska mesečna ne izplača. Zanima me, če še vedno obstajajo vrednostne vozovnice, kolikšen je popust glede na normalno ceno (če plačaš pri šoferju) ter ali imam lahko hkrati vrednostno in mesečno vozovnico (kartico)?
technolog ::
Kdorkoli?
Problem je nastopil zato, ker so primestni promet LPPjevci outsourcali na drugo firmo, pa ne vem več, če so stvari enake? Res ni nikogar, ki ima vrednostno vozovnico, da mi pove izkušnje?
Je pa res da so tudi LPP neresni, ker ničesar nimajo nikjer napisanega.
Problem je nastopil zato, ker so primestni promet LPPjevci outsourcali na drugo firmo, pa ne vem več, če so stvari enake? Res ni nikogar, ki ima vrednostno vozovnico, da mi pove izkušnje?
Je pa res da so tudi LPP neresni, ker ničesar nimajo nikjer napisanega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: technolog ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Urbana (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 54554 (3436) | Lonsarg |
» | Subvencionirana vozovnicaOddelek: Šola | 2502 (1886) | ttommy |
» | Linija 3G in različni tipi urbaneOddelek: Loža | 2746 (2414) | technolog |
» | UrbanaOddelek: Loža | 4640 (3503) | fosil |