Forum » Loža » dealpon - kako so prišli do mojega maila?
dealpon - kako so prišli do mojega maila?
Timurlenk ::
pač gre za neko piramidno stvar al whatever
bolj me moti to, da so prišli do maila (gmaila), ki ga uporabljam izključno za komunikacijo s profesorji na faksu, z njim se nisem prijavljal na noben forum ali kaj podobnega :S
bolj me moti to, da so prišli do maila (gmaila), ki ga uporabljam izključno za komunikacijo s profesorji na faksu, z njim se nisem prijavljal na noben forum ali kaj podobnega :S
ToniT ::
In profesorji vam pošiljajo skupinske maile tako, da vidiš, komu vse je bil mail poslan....
hamax ::
Moj mail so tudi nekje staknili, ceprav to ni ravno tezko.
Matthai, a imas se kje tist obrazec za spam?
Matthai, a imas se kje tist obrazec za spam?
bluefish ::
Lahko objaviš sliko maila? Sem danes tudi dobil nekaj podobnega, pa nisem 100% prepričan, če je bil res dealpon, ker take zadeve le bežno preletim in vržem v Spam in izbris.
technolog ::
Jaz imam za te stvari že dolgo časa zdravilo...
Svojo domeno, in potem dajem različnim storitvam različne maile, recimo za faks sem ponucal mail: vpis@mojadomena.si in tako naprej vedno, kadar komu dam svoj mail (oz. ga vpišem). Ko dobim spam, točno vem, kdo ga je posredoval naprej.
Svojo domeno, in potem dajem različnim storitvam različne maile, recimo za faks sem ponucal mail: vpis@mojadomena.si in tako naprej vedno, kadar komu dam svoj mail (oz. ga vpišem). Ko dobim spam, točno vem, kdo ga je posredoval naprej.
Timurlenk ::
nurmaln ::
Omenjeni zakon govori o tolarjih, tako da ne vidim problema.
Čist komot bi popravl na:
Prav gotovo ste seznanjeni tudi s kaznimi za tovrstne kršitve. Te so določene v 77. členu in znašajo od 3.000 do 40.000 eurov. Kršitve obravnava tržna inšpekcija.
Zakon si lahko ogledate na naslovu:
http://www.dz-rs.si/index.php?id=101&sm...
"I will be quoted in someone's signature,
even if I have to do it myself!" - nurmaln
even if I have to do it myself!" - nurmaln
technolog ::
ShowDown ::
Enak mail sem danes prejel tudi jaz. Če ne bi kliknil "report spam" prej, bi jim poslal standardiziran odgovor.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ShowDown ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izsiljevalski mailOddelek: Pomoč in nasveti | 2332 (1474) | nokia6310 |
» | Vaš račun je bil shekan This account has been hacked! Change your password right now!Oddelek: Informacijska varnost | 4323 (2271) | Matija82 |
» | Hekerski vdor v Yahoo prizadel 500 milijonov uporabnikovOddelek: Novice / Varnost | 13979 (12215) | Saul Goodman |
» | Kje so dobili moj mail?Oddelek: Omrežja in internet | 4610 (2957) | berlusconi |
» | Določene maile iz bolhe mi meče v spamOddelek: Pomoč in nasveti | 1014 (958) | mailer |