» »

wlan usb kartica za win xp

wlan usb kartica za win xp

psyke ::

imam

Sinope 568 ruter original od siola pa bi rad nabavil eno usb wlan kartico za moj stari medion notebook (p4...), ki je itak crap od crapa ampak ok za silo je. Mislim da sploh usb 2.0 nima ta notebook :D tako da sploh nevem kaj naj nabavim.. ene do 40€, če mi kdo prosim lahko kaj priporoča.. drugače imam vse preko kablov na notebooku bi pa rad imel brezžično povezavo. hvala vnaprej:)

ps: pa naj nese vsaj ene 20 metrov ali pa še boljše po celi hiši. mah ne razumem se v te zadeve zato vprašam :D
  • spremenil: psyke ()

hm, noben nič? danes bi rad naročil:)

Spajky ::

TLE jih maš nekaj, jest bi kar prvega... Pa Sinope nastavi na B-only wifi mode in TX rate prvi višji od tvojga I-Net priključka ... bo neslo še preveč daleč >:D ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

hvala ti, malo prepozno ker sem že naročil in sicer -> Asus USB-N11... sem hotel transcend a ni bil na zalogi jaz pa imam malo silo. A bo ta delal vredu? Hvala spajky, bom nastavil!!! :)

Spajky ::

Zgleda, da ima Ralink rt2870 chipset; Instaliraj tudi RalinkUI in delaj preko njega; boš tudi na laptopu lahko fino nastavljal obnašanje ključka, kar iz Win po default ne moreš. Lahko pol nastaviš tam tudi TX speed na npr. 2Mbit, pa bo neslo daleč ključku ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Spajky ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Wi-Fi na Jadrnici

Oddelek: Pomoč in nasveti
244189 (1641) Cervantes
»

MacBook.. Dobra izbira? (strani: 1 2 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
8815043 (12304) opeter
»

Kateri netbook?! (strani: 1 2 3 442 43 44 45 )

Oddelek: Kaj kupiti
2230277969 (98527) MrStein
»

Imam povezavo 100/10mb, preko routarja dobim samo 20mb downlada (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
586129 (5341) novuporabnik
»

Internet + IPTV preko WLAN omrežja

Oddelek: Omrežja in internet
2823008 (13835) umexteacher

Več podobnih tem