Forum » Operacijski sistemi » Windows 7 - Updati niso prikazani
Windows 7 - Updati niso prikazani
MrStein ::
Windows Update kaže, da je na voljo en important update in 38 optional, ampak ko grem na spisek, da bi izbral, ni nobenega prikazanega. Na levi strani lepo piše "Important(1)" in pod njim "Optional(38)" ampak v tabeli ni nobenega. Spodaj pri OK gumbu pa piše "No updates are selected".
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
No ja, razen tega, če je možno.
Motiti se je človeško.
Nextor ::
Mislim, da ne... sem že par krat naletel na isti problem, po novi namestitvi! Verjetno še ima za namestit določene update, ki bo jih namestil ob ponovnem zagonu, zato ti še ne pokaže novih...
Hmm, možno. V Start menu sicer ne vidim, ker je preko Remote Desktop, pa je drugačen del za odjavo in izklop.
Motiti se je človeško.
vorantz ::
To sem opazil, da se zgodi kadar delaš update kakega drugega programa (kaj več od tega nisem raziskoval)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Imate rajši Win 7 kot Win 10? Imamo rešitev. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47447 (37678) | Cervantes |
» | Moj prenosnik bios updateOddelek: Pomoč in nasveti | 1505 (1287) | Robi :P |
» | Wireless v novem računalniku ne deluje pravilnoOddelek: Pomoč in nasveti | 2121 (1990) | Spajky |
» | Nič popravkov za okužen Windows (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 15075 (12916) | Jst |
» | Pri Mozilli zgroženi nad Appleovim korakom (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 9131 (6683) | roli |