» »

windows 7 install

windows 7 install

job_os ::

živjo!
Imam računalnik Asus x5dij.Danes sem formatiral disk c, in pri tem izbrisal windowse. Ko sem računalnik kupil me je računalnik sam pozval da sem si zapekel windows 7 na 4 DVD-je. Zdaj se DVD noče zagnati. Probal sem tudi že z BIOS in sem dal CD/DVD na prvo mesto,pa še zmeraj ne pomaga. Kaj naj naredim?

Nextor ::

LOL tole prvič slišim, da bi kateri koli računalnik sam pozival, da si zapeči install DVD! Tvoji DVD-ji verjetno nimajo zagonskega sektorja ali pa so samo kaki manual cd-ji ne pa install, zato jih ne boota! Za ISO-te iz travnika je najbolje, da uporabiš imgburn ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Nextor ()

bluefish ::

Verjetno se gre za recovery. Poglej si navodila pri prenosniku, kako zadeva sploh deluje, ker sedajle mešaš pojme.

Ja malo pa sem zamešal.:D a mislite da bodo delal če jih iz interneta dol potegnem? al kako naj jih dobim?

windowse mislm

Zgodovina sprememb…

• spremenil: job_os ()

V štacunaj jih imajo toliko, da jih ravno prodajajo... ;) Naprej poglej, če ima tvoj računalnik original nalepko z ključem za windows 7 in za ketero verzijo gre (Home Premium, Ultimate,...), nato pa malo pobrskaj po partisu ;)

ma nalepko..a to pol sam dol potegnm pa ta kluč upišm pa je to to?:D
no pa seveda še na disk prekopiratpa tko napej

Zgodovina sprememb…

• spremenil: job_os ()

Jup! Samo mora bit obvezno prava verzija!

ej hvala..:D

fosil ::

Pazi da bo ista verzija, torej če maš home premium, moraš dobit cd od home premium.
Pa možno ne bo šla skoz avtomatska aktivacija prek neta, ampak boš moral telefonirat.
Tako je!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows 7 Home Premium SLO iso?

Oddelek: Pomoč in nasveti
2618494 (16791) Rok22
»

PC zmrzuje samo v winsih

Oddelek: Pomoč in nasveti
372403 (2077) donfilipo
»

Pomoč: Toshiba L550-117

Oddelek: Kaj kupiti
447232 (6506) toshibaL550
»

Windows Vista Home Premium Install CD

Oddelek: Operacijski sistemi
324090 (3340) ender
»

Dilema! Vista ali xp za igre! Velik blo napisan sam vseen rabim pomoč!

Oddelek: Operacijski sistemi
322344 (1676) nina__

Več podobnih tem