Forum » Pomoč in nasveti » youtube vprašanje
youtube vprašanje
Robocop1 ::
Pozdravljeni.
Pred kratkim sem se registriral na youtube in naložil par posnetkov. Danes pa sem opazil, da pri nekaterih posnetkih piše "Ujemajoča se vsebina tretjih oseb.". Mi lahko kdo razloži kaj to pomeni?
Kolikor sem bral, bi to lahko dobil, če posnetek ne bi bil moj.... zdaj mi je pa čudno, kaj je v mojem posnetku takega, da se ujema z drugo vsebino?!
Pred kratkim sem se registriral na youtube in naložil par posnetkov. Danes pa sem opazil, da pri nekaterih posnetkih piše "Ujemajoča se vsebina tretjih oseb.". Mi lahko kdo razloži kaj to pomeni?
Kolikor sem bral, bi to lahko dobil, če posnetek ne bi bil moj.... zdaj mi je pa čudno, kaj je v mojem posnetku takega, da se ujema z drugo vsebino?!
jype ::
Robocop> Ujemajoča se vsebina tretjih oseb.
Pomeni, da je youtube prepoznal avtorsko zaščiteno vsebino v tvojem posnetku.
Pomeni, da je youtube prepoznal avtorsko zaščiteno vsebino v tvojem posnetku.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Video snemanje osebe - vprašanje?Oddelek: Loža | 8916 (7233) | gendale_sef2 |
⊘ | Torrenti, ISP-ji in zakonodaja (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 26486 (24768) | OmegaBlue |
» | YouTube opominOddelek: Omrežja in internet | 6576 (5349) | SkyEye90 |
» | EMI si lasti pravice nad _mojim_ hrupom!Oddelek: Problemi človeštva | 2351 (1502) | jype |
» | Po odločitvi ameriškega sodišča mora Google založbeni industriji posredovati osebne pOddelek: Novice / Zasebnost | 6830 (4913) | OChack |