Forum » Pomoč in nasveti » trdi disk
trdi disk
zelenjava ::
Pozdravljeni!
Kupil sem prazno ohišje za prensni trdi disk,sedaj sem formatiral disk iz računalnika in dua v to ohišje.Disk mi zazna ikone d abi ga odprl pa mi nikjer ne pokaže.Lp Miha
Kupil sem prazno ohišje za prensni trdi disk,sedaj sem formatiral disk iz računalnika in dua v to ohišje.Disk mi zazna ikone d abi ga odprl pa mi nikjer ne pokaže.Lp Miha
Duhec ::
Poglej v Disk Management, če se disk vidi. Mogoče ima dodeljeno črko, ki jo Explorer že zaseda, npr. mrežni disk/mapiranje.
Dodeli mu neko X: črko, odpri Explorer (Raziskovalca) in preveri, če se zdaj vidi.
Dodeli mu neko X: črko, odpri Explorer (Raziskovalca) in preveri, če se zdaj vidi.
Duhec ::
Daj, malo pomigaj še ti ...
Win7 ima Pomoč (Help) ... isto je Google trenutno bolj prijazen od mene in ti vrne precej več odgovorov, če vpišeš zgolj "disk management win7"...
Win7 ima Pomoč (Help) ... isto je Google trenutno bolj prijazen od mene in ti vrne precej več odgovorov, če vpišeš zgolj "disk management win7"...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Duhec ()
Daj, malo pomigaj še ti ...
Pod disk managment sem ga našel in piše da naprava pravilno deluje,ampak še vedno ni ikone za odpirnaje.Lp Miha
gorenjc ::
Je slučajno za pogled mape odkljukana možnost Skrij prazne pogone v mapi računalnik(privzeta možnost)?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | usb ni pravilno namescena programska opremaOddelek: Pomoč in nasveti | 823 (659) | heero |
» | USB kjuč zanimiv problemOddelek: Strojna oprema | 1121 (790) | Kristalis |
» | [Windows 7] SATA Hot SwapOddelek: Pomoč in nasveti | 907 (707) | Mavrik |
» | Sistem sicer zazna nov disk, ki pa ga ni v Moj računalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1648 (1103) | strajnarR |
» | Črka pogona USB ključaOddelek: Pomoč in nasveti | 1934 (1817) | Daedalus |