Forum » Pomoč in nasveti » Program za nastavljanje slike monitorja?
Program za nastavljanje slike monitorja?
azeed ::
Zanima me s katerim programčkom bi si lahko pomagal pri nastavljanju slike novega monitorja (svetloba, kontrast, geometrija, barve..)?
Vnaprej hvala, LP
Vnaprej hvala, LP
You gotta say YES to another excess!!!
Brane2 ::
Mitsubishi ma en full dober utility. Poglej si pod drivers & utils na njihovih straneh.
Dela tudi z drugimi monitorji
Dela tudi z drugimi monitorji
Če si mislil na Brightness controller... ni to ravno tisto kar sem iskal...
BoO ::
An approximate solution to the right problem is more desirable than a precise solution to the wrong problem.
Ne, mislu sem na DiamondControll, ki pa zdej ne najdem.
Sem pa našel zelo podobno stvar, ki ima samo testne opcije (ne pa upravljanja prek USB porta) kar je koneckoncev to kar iščeš.
MonitorTest
Sem pa našel zelo podobno stvar, ki ima samo testne opcije (ne pa upravljanja prek USB porta) kar je koneckoncev to kar iščeš.
MonitorTest
Sem ga ravnokar probar. Res zgleda O.K. Je glihkar zamenjal Mitsubishijevga v moji bazi orodij
Hvala za odgovore!
Zdajle ko nastavljam zadevo opažam recimo na nokiinem testnem programu, ko cel ekran prikaže recimo zeleno barvo, se 1cm od levega roba ekrana pojavi obris roba. Kaj pa če je kaj narobe z monitorjem? ali je to morda odvisno od kabla (interferenc)?
Prej sem imel 17ko, zdaj pa laufam na visjih resolucijah 1280x1024 @ 100Hz, pa se mi tudi tekst zdi manj berljiv ...je to samo obcutek, ker je manjsi ali je monitor morda res defekten?
Zdajle ko nastavljam zadevo opažam recimo na nokiinem testnem programu, ko cel ekran prikaže recimo zeleno barvo, se 1cm od levega roba ekrana pojavi obris roba. Kaj pa če je kaj narobe z monitorjem? ali je to morda odvisno od kabla (interferenc)?
Prej sem imel 17ko, zdaj pa laufam na visjih resolucijah 1280x1024 @ 100Hz, pa se mi tudi tekst zdi manj berljiv ...je to samo obcutek, ker je manjsi ali je monitor morda res defekten?
Tr0n ::
azeed: preglej si pomoc zraven nokia monitor testa, je kr dobro razlozeno kaksne anomalije lahko vse opazis in kako jih odpravit. po mojem je malo verjetno, da bi bilo kaj z monitorjem narobe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CRT monitor ostrinaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1359 (1269) | Pudding |
» | Barve na monitorjuOddelek: Zvok in slika | 1076 (961) | HeMan |
» | LCD MONITOR - PROBLEM ?! (Slika migeta)Oddelek: Zvok in slika | 1415 (1208) | damjan11 |
» | Razštelan monitorOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1804 (1457) | schurda |
» | crt monitor (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4290 (3670) | Jan987 |