Forum » Pomoč in nasveti » DivX
DivX
MrX ::
kako zapečt DivX film ki je velik 800mb na 80min (700mb) CD-R ?? najbrž ga je treba rezat. s čem pa?
lp
lp
tihi ::
pol pa še enkrat dol potegn film na dveh cd-jih al pa tko zripan film, da je na enmu.
Je zgleda en začetnik mal nastavitve sprobavlu.
Je zgleda en začetnik mal nastavitve sprobavlu.
l-note ::
K smo že glih pr teh "velkih" CDjih, a je že kdo vidu kje tele 900MB in kako se jih kej peče???
boštjan ::
K smo že glih pr teh "velkih" CDjih, a je že kdo vidu kje tele 900MB in kako se jih kej peče???
od smartabuya,pečeš pa tako da povečaš overburn v nastavitvah od programa za peko
kljukec ::
Jst s svojimi SmartBuy-i (800MB-90min); v Comtronu jih imajo po 120SIT!!! nisem imel nobenih problemov.
V nerotu sem nastavil max overburn na 89,59,59 pa sem kr neki filmov, ki so bili blizu ali pa celo 800MB brez problema, seveda z pravim pekačem - 40X Plextorjem zapekel.
LP
V nerotu sem nastavil max overburn na 89,59,59 pa sem kr neki filmov, ki so bili blizu ali pa celo 800MB brez problema, seveda z pravim pekačem - 40X Plextorjem zapekel.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kaj s filmčki velikosti 701MBOddelek: Pomoč in nasveti | 1981 (1399) | fahrenGONE |
» | Snemanje 900MB CD-jevOddelek: Pomoč in nasveti | 1079 (977) | Bug |
» | uniceni CD-ji pri peki z NerotomOddelek: Pomoč in nasveti | 1552 (1104) | City |
» | 800mb/90min cdji...kje,kako,zakaj???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1492 (1168) | krucymucy |
» | Kako snemati na 99 min CDjeOddelek: Pomoč in nasveti | 1112 (876) | Han |