Forum » Pomoč in nasveti » kazaa
kazaa
MrX ::
ali lahko na Kazi pogledaš kolk hitro lahko downloadaš od nekega uporabnika? kje to lahko pogledaš?
lp
lp
l-note ::
Ja a ni tko, da pr downloadih kliknš na plus (+) in to je to. Tm maš vse podatke o določenem uporabniku, no ne glih VSE.
BendeR ::
Hm je malo ja.Meni ko mam kabl mi izkoristi do po moje izračunane meje.Npr. jaz mam 256kabl to zdelim z 8 (1 bajt je 8 bitov) in dobim 32.Tu nekje je moj max download,ki se tudi dejansko vrti okrog 35.Malo odstopnaje.
:=)
Slowenc ::
Kaj mate vsi ene probleme s to kazzo? Pejte na iMesh pa ne bo nobenih problemov, men vlece tut 110k.
the_unborn ::
res ne vem kaksne tezave imate, meni kazaa super laufa odkar jo uporablam in to vedno skor 100% glede na moj link, ce je dost sourcov seveda
in ja, tudi 1mbit vlece
in ja, tudi 1mbit vlece
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: the_unborn ()
YiMMi ::
Valda Kazza je zakon...jaz pa BadB0y ga picima pune non stop...120 - 130 kb/s....Mores bit malo Computer Freak...pol si car na Kazzi....hehehehehhehee...
-------------------------------------------------------------
Jebeees Olimpijo ...jaz ljubim Maribor..
Jaz ljubim Maribor.....Jebes Olimpijo.......
Jebeees Olimpijo ...jaz ljubim Maribor..
Jaz ljubim Maribor.....Jebes Olimpijo.......
Sims ::
Uporabljam Kazaa, mi vleče moji hitrosti primerno, ne pa vedno. Odvisno kaj vlečm in kolo je "sursov"
Aja, uporabljam Kazaa Lite...
Aja, uporabljam Kazaa Lite...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zmanjšanje hitrosti pri Ljubljanskem kablu in kazaa???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1011 (840) | windhunter |
» | Počasna kazaaOddelek: Omrežja in internet | 1101 (962) | neki123 |
» | Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?Oddelek: Programska oprema | 2635 (1909) | cybermedo |
» | Kateri P2P vam najbolj vleče?Oddelek: Omrežja in internet | 2175 (1558) | Fury |
» | KAAZA SPEEDOddelek: Omrežja in internet | 1897 (1494) | Vanich |