Forum » Omrežja in internet » uTorrent občasno majhna hitrost (download)
uTorrent občasno majhna hitrost (download)
strajnarR ::
Zdravo.
Imam en problem: Pri uTorrentu mi na začetku ali tudi kasneje hitrost download-anja pade na nekaj kb/s (recimo 10kb/s)
Sam imam 4mb linijo in brez problema vleče dol tudi z 400kb/s in več.
Speed test
Pa screen iz uTorrenta pri začetku prenašanja. Nato se mu pa "zmeša" in začne delovat normalno.
Imam en problem: Pri uTorrentu mi na začetku ali tudi kasneje hitrost download-anja pade na nekaj kb/s (recimo 10kb/s)
Sam imam 4mb linijo in brez problema vleče dol tudi z 400kb/s in več.
Speed test
Pa screen iz uTorrenta pri začetku prenašanja. Nato se mu pa "zmeša" in začne delovat normalno.
- spremenil: strajnarR ()
MonkeyHead ::
I lold.
Pol nimaš zadost seederjev in ti zato ne vleče dol s polno močjo oz. je nekdo zraven tebe še pričel dljat.
Pol nimaš zadost seederjev in ti zato ne vleče dol s polno močjo oz. je nekdo zraven tebe še pričel dljat.
strajnarR ::
Kaj pomeni pri tisti sliki: Semena 98 (1594)
Kolk je zdaj seederjev?
In HDD pa je kaj?
Kolk je zdaj seederjev?
In HDD pa je kaj?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: strajnarR ()
MonkeyHead ::
Opkow ::
Se ti spodaj v uTorrentu pojavlja napis Disc Overloaded 100%?
V Preferences > Advanced > Disk Cache
odkljukaj Enable Caching of disk writes, Enable Caching of disk reads
Pri meni je to resilo problem nenadne upocasnitve...
V Preferences > Advanced > Disk Cache
odkljukaj Enable Caching of disk writes, Enable Caching of disk reads
Pri meni je to resilo problem nenadne upocasnitve...
KoMar- ::
Pač uTorrent mora enkrat ustvarit začasen file na disku in takrat pade hitrost na skoraj 0, dokler ne konča. Če lovdaš recimo velike DVD/HD vsebine, bo to vedno na začetku.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [P2P] BitTorrent - Naslednja generacija P2P (strani: 1 2 3 4 … 35 36 37 38 )Oddelek: Omrežja in internet | 487902 (38038) | Rias Gremory |
» | Utorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14093 (9648) | Brainstorm |
» | Problemi pri pobiranju torrentovOddelek: Pomoč in nasveti | 1937 (1607) | turob2 |
» | utorrentOddelek: Programska oprema | 5442 (5125) | steev |
» | BitTorrent pohrustal μTorrent (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 15552 (12682) | simnov |