Forum » Omrežja in internet » Ubuntu + internet + VMware
Ubuntu + internet + VMware
puncka ::
Pozdravljeni!
Na windowsih imam nameščen VMware, tam pa Ubuntu. Internet mi dela normalno (tudi wireless), ko pa želim se prek Ubuntuja povezati na internet - ne dela, niti prek kabla niti brezžično. Če sem prav razumela...ip dobi od ruterja, tudi pinga mi ven. A ko pa enostavno odprem firefox, ne dela.
Kaj bi lahko bilo narobe?
Na windowsih imam nameščen VMware, tam pa Ubuntu. Internet mi dela normalno (tudi wireless), ko pa želim se prek Ubuntuja povezati na internet - ne dela, niti prek kabla niti brezžično. Če sem prav razumela...ip dobi od ruterja, tudi pinga mi ven. A ko pa enostavno odprem firefox, ne dela.
Kaj bi lahko bilo narobe?
- spremenila: puncka ()
schtr4jh ::
DNS strežnike (poglej v nastavitve mrežne kartice) nastavi na 8.8.8.8 (Google) in 193.2.1.66 (Arnes).
E-commerce & Marketing platform - comms.dev
Zgodovina sprememb…
- spremenil: schtr4jh ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako ste zadovoljni z a1 kombo paketom (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 17330 (12975) | GucciSLO |
» | Dostop do bwin.com (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 46799 (17427) | Andro457 |
» | T-2 offline?Oddelek: Omrežja in internet | 5254 (3726) | pol3ni |
» | Kdo blokira www.computeruniverse.net?Oddelek: Omrežja in internet | 3874 (2211) | Tomaž |
» | Internet - omejena povezavaOddelek: Omrežja in internet | 5502 (5139) | djtey |