Forum » Pomoč in nasveti » Prenosnik Acer 7736ZG
Prenosnik Acer 7736ZG
borcino ::
Kupil sem prenosnik Acer 7736ZG. Ko instaliram w 7 mi sistem ne zazna brezžičnega omrežja in Bluetootha!!! Preveril sem in wireless je noter. Ko instaliram driverje mi napiše da kao kartice ni not enako za blu.
Ima kdo slučajno kake izkušnje s tako situacijo???????
Hvala
Ima kdo slučajno kake izkušnje s tako situacijo???????
Hvala
rtmktl ::
Kaj še lahko naredim? Preiskusil sem že ogromno gonilnikov pa noben ne zazna wireless adapterja. Kaže mi da imam samo WAN ... kakšna ideja?
DeeCoy ::
Sigurno nimaš vseh driverjov gor. Zraven računalnika bi moral dobiti CD s driverji za chpset, grafično, bluetooth, wlan itd. Najprej pa grejo gor diverji za chipset.
Lahko da je wlan izklopljen v BIOSih, če seveda ponujajo to možnost.
Lahko da je wlan izklopljen v BIOSih, če seveda ponujajo to možnost.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: DeeCoy ()
Zraven nisem dobil nobenega CD-ja. Preiskusil sem že ogromno driverjev pa noben ne dela. Počasi mi zmankuje idej... :/
dominik80 ::
Enako tezavo imam tudi jst,kupil sm ga na mimovrste in ni nic zravn tega Acerja 7736zg ;( ..bom pa v ponedeljek klical na mimovrste in vprasal zakaj ne posljejo CD ja z driverji zravn..Res je pa da so bli gori linuxi suse in backup ,verjetno pa tm so bli driverji..ne pa za Win 7..ma itak sm vrgu dol jih in nalozil Win 7 Ultimate..meni je ratal pa Wireless ustimat in to od Broadcom so ta pravi..Bluetooth pa se vedno mi ne uspe najt..help..;)
Ja js sm uzeu na Enaa, 5741G, linuxi, pa so bli zram na CDju driverji.
Tule je njihova support stran za downloadad, pa zbereš model in maš USE!
Klik
Tule je njihova support stran za downloadad, pa zbereš model in maš USE!
Klik
solatko ::
Si pogledal, če je tvoj računalnik w7 kompatibilen, verjetno so gonilniki samo za Visto in XP.
Delo krepa človeka
najprej odstrani vse stare gonilnike oz. na sveže namesti OS. Potem poglej katero strojno opremo imaš( bluetooth, wlan itd. je v enakem modelu lahko različnega proizvajalca) in inštaliraj driverje SAMO za tisto. Nevem zakaj samo tebi nebi delalo, vsem drugim pa deluje popolnoma normalno.
prozax ::
I always tell the truth, even when i lie.
Pacino @ Scarface
Zdravo.. Včeraj sem potem nekje dobil nek pack driverjev, iz katerega je potem pobral enega, ki je delal... Linka sedaj nimam ker sem v službi, niti sanja pa se mi ne, kje sem ga dobil... Torej sedaj dela... Hvala!
yapka ::
Zdravo.. Včeraj sem potem nekje dobil nek pack driverjev, iz katerega je potem pobral enega, ki je delal... Linka sedaj nimam ker sem v službi, niti sanja pa se mi ne, kje sem ga dobil... Torej sedaj dela... Hvala!
Js imam enake probleme, wlan mi je ratalo usposobit, bluetootha še pa ne. Prosil bi za link.
tomcat14 ::
Zdravo!
Za namestitev bluetooth gonilnikov pojdi na acer_download_page, Notebook, Aspire, izberi model Aspire 4820G, prenesi in namesti Bluetooth Atheros Driver ver.(6.18.0624.0302) za Windows 7 x86. Meni tako zadeva deluje bp.
Nevem kaj so delali pri tem modelu Aspire 7736ZG, saj je kar nekaj gonilnikov (wlan, bluetooth, vga) na uradni strani napačnih.
Lp!
Za namestitev bluetooth gonilnikov pojdi na acer_download_page, Notebook, Aspire, izberi model Aspire 4820G, prenesi in namesti Bluetooth Atheros Driver ver.(6.18.0624.0302) za Windows 7 x86. Meni tako zadeva deluje bp.
Nevem kaj so delali pri tem modelu Aspire 7736ZG, saj je kar nekaj gonilnikov (wlan, bluetooth, vga) na uradni strani napačnih.
Lp!
Matija83 ::
Rešitev za WLAN Broadcom težavo za model Acer 7736ZG !
odgovor sem našel (ne boste verjeli) na http://www.bug.hr/forum/topic/razni-har....
Tam piše, če povzamem: wlan (brezžični internet) bo delal, če naložiš driverje za wlan od Aspire One AO532h -ki se ga najde na acer.com
ali pa direkt link do Wlan broadcom 5.60 na Mega Upload..
Sam sem namreč imel tudi ogromne težave z Acer Aspire 7736ZG in tole je delovalo. Poleg wlan sem imel težave tudi z TouchPadom, ki se je na koncu
izkazal, da je od Synaptis-a (ta pa je na uradni acer strani pod driverji 7736ZG modela)
Upam, da je tole pomagalo
Take care
odgovor sem našel (ne boste verjeli) na http://www.bug.hr/forum/topic/razni-har....
Tam piše, če povzamem: wlan (brezžični internet) bo delal, če naložiš driverje za wlan od Aspire One AO532h -ki se ga najde na acer.com
ali pa direkt link do Wlan broadcom 5.60 na Mega Upload..
Sam sem namreč imel tudi ogromne težave z Acer Aspire 7736ZG in tole je delovalo. Poleg wlan sem imel težave tudi z TouchPadom, ki se je na koncu
izkazal, da je od Synaptis-a (ta pa je na uradni acer strani pod driverji 7736ZG modela)
Upam, da je tole pomagalo
Take care
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matija83 ()
dominik80 ::
hvala tomcat14 driver za bluetooth deluje na tvojem linku za model Aspire 4820G thnxxx Dominik.
tomcat14 ::
Np, Dominik.
So me pa tokrat pri Acerju razočarali, saj imajo gonilnike na uradni spletni strani za ta model 7736ZG vse pomešane...
Lp!
So me pa tokrat pri Acerju razočarali, saj imajo gonilnike na uradni spletni strani za ta model 7736ZG vse pomešane...
Lp!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | wlanOddelek: Pomoč in nasveti | 632 (555) | marc100 |
» | Nakup acerja nateg...? :-(Oddelek: Pomoč in nasveti | 1406 (1046) | ;-) |
» | ACER AS7736ZG-T4500Oddelek: Kaj kupiti | 1290 (1249) | __X__ |
» | Pomoč pri nakupu novega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 1321 (1138) | mr1two |
» | Best p/p laptop ~600€Oddelek: Kaj kupiti | 1686 (1540) | celada |