» »

Najbolj primeren hosting

Najbolj primeren hosting

Shkorc ::

Prebral sem ze vse poste v vasmu forumu, ki majo kej veze s tem, pa bi vseen rad seenkrat uprasu, ker se ponudbe stalno spreminjajo, prav tako pa lahko niha kvaliteta ponudbe :)
Zanima me, kaj bi dobil za 3000SIT mesecno (ce bi lahko napisal mal vec podatkov, ne samo 10 linkov, kam naj grem gledat :O )
Stran bi bla za naso break skupino, gor bi bli filmcki in slike,tko da je bandwidth lahko problematicen (idealno bi blo neomejeno :D ) ali pa kolicina prostora. Rabl bi se PHP pa SQL za forum, pa tud svojo domeno bi najbrz registriral (.com al pa .net, kr je frej-morm se pocekirat ) in to je to.
Zastonj mi ni vec vsec, ker dela vse prevec nezanesljiv, pocas, pa se cel kup nadleznih reklam moras gledat.;(
Hvala za vase odgovore!

Shkorc ::

Sej bi si doma sam naredu, ker mam kabel...sam se mi zdi zadeva mal prepocasna (512/128) pa tud skrbi me zarad varnosti, ker se nikoli nism postavljal serverja in nimam izkusenj...

alesrosina ::

hja, probej najprej doma postavt ..... jst mam doma postavlen server, svojo domeno, pa en firewall in to je to ... mal se od zacetka zezas, pol pa dobis mal izkusnje pa to .... drgac za placljve serverje pa ne bi vedu, ker se nimam izkusenj s tem.

SLOWWWeb.net ::

Hi!

Če želiš imeti doma lasten server in če ti je edina ovira ADSL linija, potem naj ti povem, da lahko na SiOlu zakupiš tudi link 512/512 za nekaj več kot 20k sit.

Če pa želiš še kaj hitrejše hitrosti, ti predlagam, da si ogledaš še ponudbo Amisa, saj ima izredno kakovostne ADSL pakete in tudi storitve so na najvišjem nivoju.

Podobne rešitve lahko najdeš tudi pri kabelskih operaterjih, pri katerih se da lažje dogovorit za željne hitrosti in cene. Slabost je le ta, da kakovost niha. Nekaj o kabelskih operaterjih si boš lahko prebral tudi na SLO-Tech-u.

Kar se tiče varnosti, ti lahko ponudimo naše firewalle in morebitno celotno programsko opremo za serverje, administrativno ekipo za vzrdževanje vseh serverjov,...

Če se kljub temu odločiš, da ne bi imel serverja in bi rajši gostoval na hitrejših in varnejših strežnikih za manj denarja, potem bi ti svetoval, da najameš prostor na strežnikih.

Teh ponudnikov ni malo. Vsak ima svoje prednosti in slabosti, zato bodi previden, kaj si boš izbral. Vendar je strah odveč. Skoraj vsi ponujajo več dnevno testno gostovanje, tako da se lahko v miru odločiš.

Seveda smo tudi mi pripravili zgornjo rešitev, ki je bila sprva navoljo samo poslovnim uporabnikom. V začetku leta, smo v podjetju sklenili, da naše storitve ponudimo tudi širši potrošni skupini. V glavnem, čeprav so paketi pretežno zasnovani za poslovne uporabnike, upam, da se bo našlo tudi kaj zate. Sicer pa smo podjetje odprtega tipa, in smo vedno pripravljeni prisluhniti vsaki stranki in jim seveda ugoditi, če je to le mogoče.

Ne glede na to kako se boš odločil, upam, da boš našel željno rešitev in da boš z slednjo tudi zadovoljen;) .

Še povezava Spletna stran in Ele. pošta
__________________________________________________
WEBhosting / WEBdesign / WEBdomain / Security solutions
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Iščem nov hosting - za veliko manjših spletnih strani (strani: 1 2 )

Oddelek: Izdelava spletišč
719973 (6500) neoserv
»

KKS-Radvanje krši konkurenčno pravo!

Oddelek: Omrežja in internet
184747 (4184) BigWhale
»

Porast števila širokopasovnih povezav v ZDA (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
11310538 (8817) CaqKa
»

Kaj pa mi na Telemachu? (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
708158 (6464) DeLonghi
»

telemach kabelski internet vs. adsl (strani: 1 2 )

Oddelek: Omrežja in internet
544687 (3585) Uporabnik

Več podobnih tem