Forum » Loža » Športna očala Adidas
Športna očala Adidas
Glodko ::
Zanima me ali kdo uporablja očala serije "Evil Eye" skupaj z nastavkom za dioptrijo? Predvsem me zanima za "rimless" nastavek tj. nastavek kjer se prevrta polikarbonatna stekelca in tako ne potrebuješ plastičnega okvirja. Ker je s tem tudi malenkost večja šipca imaš v teoriji večje vidno polje. Da pokažem kaj mislim:
Clip s plastičnim okvirjem:
Clip brez okvirja:
Problem je ker je cena kar visoka (očala: 200-280, klip: 50, diop. leče: 140, delo: 25). Pri tej ceni pa so mi rekli v optiki še, da ne garantirajo da se bo dobro vidlo pri moji dioptriji (-3, -5 in cilinder). Optik garantira samo do dioptrije -3.
Zanima me torej ali lahko kdo z dioptrijo večjo kot -3 potrdi kako se obnese vse skupaj in ali je vredno kar zajetno vsoto vlagat v ta športna očala?? Problem je tudi da ena skoraj obvezno potrebujem ker ne morem sicer z navadnimi očali smučat,kolesarit,tečt in podobno. Naj še omenim da leče ne pridejo v poštev.
Clip s plastičnim okvirjem:
Clip brez okvirja:
Problem je ker je cena kar visoka (očala: 200-280, klip: 50, diop. leče: 140, delo: 25). Pri tej ceni pa so mi rekli v optiki še, da ne garantirajo da se bo dobro vidlo pri moji dioptriji (-3, -5 in cilinder). Optik garantira samo do dioptrije -3.
Zanima me torej ali lahko kdo z dioptrijo večjo kot -3 potrdi kako se obnese vse skupaj in ali je vredno kar zajetno vsoto vlagat v ta športna očala?? Problem je tudi da ena skoraj obvezno potrebujem ker ne morem sicer z navadnimi očali smučat,kolesarit,tečt in podobno. Naj še omenim da leče ne pridejo v poštev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katera sončna očala? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 61549 (1994) | yayo |
» | Naročilnica - Recept za očala (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 32601 (1833) | energetik |
» | Očala z dioptrijo iz aliexpressa (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 87502 (15460) | Buggy |
» | razpon cen za korekcijska očalaOddelek: Loža | 14476 (13715) | [D]emon |
» | soncna ocala z dipotrijo problemOddelek: Loža | 4047 (3505) | OwcA |