Forum » Igre » Nastavitve za gamepad za nfs
Nastavitve za gamepad za nfs
aJPOD ::
zanima me kakšne so kaj vaše nastavitve za dirkačice ,... npr. nfs hot pursiuit, sam sem dubil gamepad vendar z nastavitvijo funkcij nisem nikoli zadovoljen,...zanimajo me kakšne nastavitve imate vi, lp klemen
- poskusil klonirati: aJPOD ()
mr1two ::
Jaz imam za dirkačine nastavlen levi analog stick za zavijanje levo desno, desni pa gas/zavora. Tako sem si nastavil in tako sem se navadil, pa mi je kr ok. Edimi problem pri taki postavitvi je dostopnost gumbov zgoraj desno, ker mam palec desne vedno okupiran.
Lahko pa to rešiš, da daš zavoro, gas na 2 tipki, ki ju dosežeš z desnim kazalcem(ampak potem ni več analognega upravljanja z gasom), ki pa je recimo pri kakšnem nfsju čisto vredu. Potem imaš dostopne tudi 4 gumbe za tista "orodja" pri bežanju ali lovljenju.
Levi dve "kazalčni" tipki ponucaš za kakšen handbrake pa reset vehicle.
To je moja praksa za rabo gamepada
Lahko pa to rešiš, da daš zavoro, gas na 2 tipki, ki ju dosežeš z desnim kazalcem(ampak potem ni več analognega upravljanja z gasom), ki pa je recimo pri kakšnem nfsju čisto vredu. Potem imaš dostopne tudi 4 gumbe za tista "orodja" pri bežanju ali lovljenju.
Levi dve "kazalčni" tipki ponucaš za kakšen handbrake pa reset vehicle.
To je moja praksa za rabo gamepada
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Tomos Flexer ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 17059 (7718) | markasaso12 |
| » | Race Driver: GRID (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 27584 (11781) | uro1001 |
| » | Gamepad za dirkaške igreOddelek: Igre | 3427 (3035) | opeter |
| » | Gamepad od XBox360Oddelek: Kaj kupiti | 2216 (2042) | Jst |
| » | TipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 1688 (1325) | Matej_K |