» »

Kako iz Pef na FMF ali FNM?

Kako iz Pef na FMF ali FNM?

ozee ::

Lep pozdrav vsem.
Moja situacija je taka. Ko sem se vpisal na Pef v Ljubljani sem imel vizijo, da bom diplomiral na Pef (matematika-fizika) in nato naredil še enoletni tečaj-prekvalifikacijo na Fmf (ki je bila ob mojem vpisu na PEF še mogoča).
Po diplomi na Pef imaš možnost do poučevanja na OŠ in na srednjih šolah, mene pa najbolj mika poučevanje na gimnaziji, zato ta ''prekvalifikacija''. Nekako pa nisem imel poguma da bi šel diraktno na FMF.
Še eno pomembno dejstvo pa je, da so ta enoletni program na FMF-ju ukinili in zdaj ne vem kaj naj naredim.
Ne vem na koga naj se obrnem, kaj naj naredim, ali je ša kakšna opcija v mariboru, ali mi preprosto ostane samo to, da se redno vpišem na FMF in izgubim 4 leta na PEF (razen pridobljenega znanja)?

McHusch ::

Pokličeš na referat FMF in vprašaš.

Blindeye ::

Tako je, kot je McHusch rekel. Kateri letnik si? Najverjetneje ti bodo vsaj nekaj izpitov priznali, vendar se moraš pozanimati kako in kaj...

LP

ozee ::

Sem 3 letnik. Moj plan je itaq dokončat ta fax, sam da bi pa moral na FMF-ju začet čist od začetka mi je pa tud preveč. Sem upal da bo tukaj kdo, ki mi bo znal povedat iz prve roke, če (še) obstaja kak program da v dokaj kratkem času pridobiš enak naziv, kot da bi naredil na FMF-ju pedagoško matematiko. Ali pa v Mariboru na FNM-ju.

tasy9 ::

Obrni se na predstavnika matematike na PeF. Kdo je letos, ne vem - prejšnja leta pa je to bil Malnič, gotovo ti bo lahko pomagal tudi Šparl.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Gimnazija ali srednja računalniška

Oddelek: Šola
296367 (5353) urosz
»

FMF

Oddelek: Šola
122593 (1800) lebdim
»

FMF - Pedagoška (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
8814539 (9777) lebdim
»

FMF-razlika med čisto in praktično mat. (strani: 1 2 )

Oddelek: Šola
7216040 (13008) žana
»

Prof./ucitelj

Oddelek: Šola
162900 (2328) Fizikalko

Več podobnih tem