» »

G400 in TV

G400 in TV

boko34 ::

Pozdravljeni.
Imam C333 128mb Ram in Matrox g400.Ta racunalnik imam samo za gledanje filmov.Ker pa sem do zdaj gledal vse na monitorju ni bilo nobenih problemov.Zdaj pa sem priklopil PC preko televizije in se mi slika pri predvajanju zatika.
Ali morda kdo ve kje tici problem?
Ne mi govorit,da je procesor prepocasen,ker na monitorju slika dela normalno.

Hvala.

Matty ::

... za gledanje filmov je namenjen tako imenovan DVDMax. (v Advanced / Dualhead / features / DvdMax na enable). Ko sem se imel celerona (C300@450, 392Mb) mi je vecina filmov OK laufala, in ce je film delal na monitorju brez zatikanja je tudi brez zatikanja delal na TV-out. (ce se ti zatika in imas zgoraj navedeno nastimano poskusi se izkljucit DualHead MultiDisplay!!!!)

Druga moznost pa je Clone (v Advanced / Dualhead / features / Clone), ki ti prikazuje klon slike monitorja tudi na TV. V tem primeru so se mi filmi na celeronu zatikali, medtem ko s procesorjem XP1600 to dela brez problema..

Imam pa G400Max 32Mb... Predvidevam, da imas tudi ti 32Mb, tako da tukaj ne bi smelo biti problemov. Instaliraj tudi najnovejse driverje! Ce ti nisem pomagal odsurfaj na matroxov forum in ti bodo se tam svetovali!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Matty ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zahteve za gledanje divx filmov

Oddelek: Strojna oprema
493149 (1909) Azrael
»

geforce 4200 Ti VIVO na TVju

Oddelek: Zvok in slika