» »

kje kupiti kabel za voodoo1 grafično kartico?

kje kupiti kabel za voodoo1 grafično kartico?

Siddh ::

zanima me kje bi dobil tisti kratek vga kabel, ki je bil zraven prvotnih voodoo grafičnih kartic, svojega sem namreč založil..

bajsibajsi ::

Predvidevam da mislis Voodoo 2 SLI. Kolikor mi spomin sluzi je bil to navaden mosko/zenski VGA kabel. Dobis ga "povsod" in ni treba, da je tako kratek kot je bil originalen.

Zgodovina sprememb…

Dr_M ::

Sej pise v naslovu, da gre za Voodoo1 in ne Voodoo2.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Res je ja, ampak... Clovek se lahko zmoti, spozabi, ali pa enostavno ne ve kaj ima (sploh ce ze dolgo ne uporablja in mogoce ne pogleda predno napise na forum). Sam se pa spomnim, da je bil "tisti kratek vga kabel" pri V2 karticah, ki so sle v SLI. Zato sum, da gre za Voodoo 2 kartice. Seveda je cisto mozno, da nimam prav, ampak tega ne ti ne jaz ne bova vedela, dokler se Quatt ne oglasi ponovno.

Poleg tega se nikakor ne morem spomniti, kaksen "kratek vga kabel" smo potrebovali pri Voodoo 1. Razen VGA kabel povezan na primarno kartico za izrisovanje 2D grafike. Ampak mislim, da gre tudi v tem primeru za navadni (moski/moski?) VGA kabel za povezavo VooDoo in neke druge graficne kartice. Samo dve moznosti so bile za 2x V2 par centimetrov dolg notranji kabel podoben floppy kablu. Ali pa pass through VGA kabel za 2D in V1 kartico.

Zgodovina sprememb…

Zgodovina sprememb…

petrus ::

Kabel za povezavao z 2D kartico je kot omenjeno navaden VGA kabel. Te dobiš v vsaki računalniški trgovini, ampak bo dražji kot druga rabljena Voodoo kartica.

Ti pa priporočam da raje kupis kakšnega Banshee-ja (to je Voodoo 2 in 2D kartica v enem, ne rabiš kabelčka) jih na bolhi skoraj zastonj oddajajo.

Plus na Voodoojih 2 dela Doom3! :)

V kolikor rabi sli kabelček, tega se da čisto enostavno naredit iz kabla za disketnik.
stati inu obstati

Siddh ::

bajsibajsi je izjavil:

http://support.gateway.com/s/vidcard/st... Druga ali peta slika.

saj sta kabla enaka, in ja takšen kabel rabim
ampak sem ga že našel, ko sem pospravljal sobo

drugače pa hvala vsem za pomoč
btw kartica pa je voodoo1, ki nima podpore za SLI

Dr_M ::

Tist vga kabel za povezavo graficne in v1/2 nima veze z sli kablom.

Mimogrede,ko sem se imel voodoo1,sploh nisem imel tega vga kabla priklopljenega, ampak sem enostavno vsako kartico priklopil s svojim kablom. Res pa je,da sem imel malo boljsi monitor z bnc konektorji. Ampak danes pri lcdjih to ni vec problem.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dr_M ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero grafično ste že imeli ? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
19020524 (13589) Janac
»

Vse o 3dfx Voodoo grafičnih karticah. (strani: 1 2 )

575516 (4586) mtosev
»

Hercules 3D Prophet All in Wonder 8500 DV - slika na dveh monitorjih

Oddelek: Zvok in slika
291237 (1070) Senitel
»

Tema za vse oboževalce 3DFXa -----> dol z Nvidijo !!!!!!! (strani: 1 2 3 )

1378231 (6301) goranTNT

3dfx: vzponi in padci podjetja!

472044 (1672) Sergio

Več podobnih tem