Forum » Zvok in slika » HDX 1000 in nepredvajanje nekaterih MKVjev
HDX 1000 in nepredvajanje nekaterih MKVjev
bastadu ::
Imam nekakšne težave s tem predvajalnikom. Večkrat se najde kakšen film (MKV), ki ga zadeva ne predvaja, je samo črn zaslon brez zvoka, čas pa teče. Na prejšnjem računalniku sem imel nameščen mkvmerge (MKVtoolnix) in kadar sem mi je zgodilo, da katerega filma ni predvajalo, sem ga samo remuxal v tem mkvmerge-ju in film je potem deloval. Sedaj pa imam nov računalnik in sem si tudi namestil mkvmerge, ampak tudi po remuxanju mi ga tudi noče predvajati ... Sedaj me zanima, če im morda tudi kdo od vas podobne težave in če ima kdo kakšno rešitev? Kako bi ugotovil kakšna je razlika med filmom, ki ga predvaja in tistim, ki ga ne predvaja?? Hvala za nasvete!
SimplTech ::
Zdravo
Nekje sem prebral, da imajo HDX1000 in ostali NMT-ji, ki niso dobili posodobitve firmwera težave z MKV header compression. Kolikor vem, nekateri mkv filmi imajo to vključeno in stvar povzroča težave kar nekaterim playerjem. Glede na to da HDX več ne dobiva posodobitev smo njegovi lastniki na suhem. Pomagalo bi naj remux z mkvmerge, tole ti naj bo za izhodišče: link
Nekje sem prebral, da imajo HDX1000 in ostali NMT-ji, ki niso dobili posodobitve firmwera težave z MKV header compression. Kolikor vem, nekateri mkv filmi imajo to vključeno in stvar povzroča težave kar nekaterim playerjem. Glede na to da HDX več ne dobiva posodobitev smo njegovi lastniki na suhem. Pomagalo bi naj remux z mkvmerge, tole ti naj bo za izhodišče: link
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | predvajanje fullHD na tvOddelek: Pomoč in nasveti | 2232 (1752) | G_mAn |
» | Panasonic Viera TX-38AS640EOddelek: Zvok in slika | 2580 (1991) | nekoman |
» | LCD LED TV z USBOddelek: Zvok in slika | 5416 (4959) | Ashrack |
» | Urejanje podnapisov .mkv fajlomOddelek: Pomoč in nasveti | 5938 (4985) | bosmla |
» | Problem s kopiranjem mkv datotekOddelek: Zvok in slika | 8356 (7938) | Jst |