Forum » Programska oprema » OE in IE hočeta vsak svojo povezavo
OE in IE hočeta vsak svojo povezavo
dr.J ::
Poženem IE in se priklopim na net, potem poženem še Outlook Express in takrat mi prekine dial-up povezavo ter hoče vzpostaviti novo (=isto!). Velja tudi obratni vrstni red: če najprej poženem OE in potem še IE, me zopet vrže dol. Za povezavo je na voljo ena sama možnost, očitno pa ne OE ne IE nista sposobna ugotoviti, da je povezava že vzpostavljena.
Gre za Win 98 SLO (1st edition), IE 5.5 SP2 + windows popravki. Virusi izključeni.
Ali se da to popraviti s kako nastavitvijo oz. kako drugače?
Gre za Win 98 SLO (1st edition), IE 5.5 SP2 + windows popravki. Virusi izključeni.
Ali se da to popraviti s kako nastavitvijo oz. kako drugače?
Aspirinix ::
Je vseeno kateri je prej zagnan?
OE/Orodja/Možnosti/Povezave/
Spremeni skupne nastavitve za IE in OE. Spod maš en gumb.
OE/Orodja/Možnosti/Povezave/
Spremeni skupne nastavitve za IE in OE. Spod maš en gumb.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Aspirinix ()
Duhec ::
Da nimaš slučajno v OE pri Tools-Options-Connection odkljukano Hang up after sending and receiving (odloži po končanem pošiljanju/sprejemanju) ? in ker nimaš nič v poštnem predalu se zveza avtomatsko prekine.
dr.J ::
Bom preveril nastavitve, ko pridem zopet do tega računalnika (namreč ni moj). Če ne bo bolje, gresta IE in OE dol, gor pa Mozilla.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Popolna varnost za uporabnike z adsl-jemOddelek: Omrežja in internet | 3106 (2104) | HriBB |
» | Formatiranje vsak mesecOddelek: Pomoč in nasveti | 1902 (1307) | Keyser Soze |
» | Omejen uporabnik na Windows XPOddelek: Programska oprema | 2064 (1819) | |SNap| |
» | Kaj naj uporabi za očistit mašino pred špijuniOddelek: Pomoč in nasveti | 1257 (961) | roscha |
» | Outlook Express 5Oddelek: Programska oprema | 1302 (1180) | whatson |