Forum » Pomoč in nasveti » LED LCD LG 2350V za delo
LED LCD LG 2350V za delo
timek ::
Živijo.
Imam eno vprašanje kupil sem LG 2350V. Svetilnost se mi zdi nekam močna. V nastavitvah sem zmanjšal brightness. Pa se mi nekako še zmeraj zdi močna (v smislu da bela barva seva v glavo)
Pomoje da se samo še nisem navadil. Samo zanima me ali je to vredu, glede na to da bom s tega monitorja veliko bral.
Sprašujem zato, ker monitor lahko še vedno zamenjam in s tem rešim moje oči. Oziroma bi bilo bolje če vzamem navadni LCD?
Lepo pozdrav,
timek
Imam eno vprašanje kupil sem LG 2350V. Svetilnost se mi zdi nekam močna. V nastavitvah sem zmanjšal brightness. Pa se mi nekako še zmeraj zdi močna (v smislu da bela barva seva v glavo)
Pomoje da se samo še nisem navadil. Samo zanima me ali je to vredu, glede na to da bom s tega monitorja veliko bral.
Sprašujem zato, ker monitor lahko še vedno zamenjam in s tem rešim moje oči. Oziroma bi bilo bolje če vzamem navadni LCD?
Lepo pozdrav,
timek
- spremenil: timek ()
jat2406 ::
Sem imel podobno situacijo na LG 2452T - v temi sploh ne rabiš luči, je cel prostor osvetljen.
Zmanjšal sem svetilnost na 44% in je svetlost slike sedaj nekaj podobnega kot sem jo imel na starem CRTju
Poskusi kakšne nastavitve ti ustrezajo, poigraj se še malo s kontrastom.
Zmanjšal sem svetilnost na 44% in je svetlost slike sedaj nekaj podobnega kot sem jo imel na starem CRTju
Poskusi kakšne nastavitve ti ustrezajo, poigraj se še malo s kontrastom.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Visokofrekvečno piskanje v monitorju NEC Multisync 2170 NXOddelek: Pomoč in nasveti | 3798 (3500) | ivan01 |
» | Glavobol ter računalnikOddelek: Loža | 3243 (2755) | demon#666 |
» | CyanogenMod 9 (aka Android 4.0 ICS) na voljo za Nexus S (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 25210 (22121) | sgdjkdlsugi4 |
» | Monitor prijazen očemOddelek: Kaj kupiti | 10761 (9932) | bluefish |
» | Škodljivost LCD zaslonovOddelek: Loža | 3617 (2785) | Yohan del Sud |