Forum » Strojna oprema » ohišje z usb pa ne znam priklopit
ohišje z usb pa ne znam priklopit
Klemenn ::
mam eno ohišje ki ima na prednji strani dva usb vhoda...pa ne znam priklopit...mam sicer kabel.-....na eni strani je vul velik priključek in gre v ohišje...na drugi strani je pa več priključkov....pa majo neke + in -....pa ne znam priklopi no...zdejle ne morem natančno povedat....če bi pa kdo znal to priklopit pa nej pove...pa mu bom natančno povedal kake oznake so gor
kuglvinkl ::
Povedali ti bomo zgolj, izključno in samo, če nam podrobno predočiš problem.
Prosili te pa zagotovo ne bomo.
Prosili te pa zagotovo ne bomo.
Your focus determines your reallity
Klemenn ::
dva kabla gresta ven iz tega tavelikega :
oba sta enaka ....in na obeh piše enako :
na rdeči žici : +
na črni žici : -
na beli žici : port -
na zeleni žici : port +
prav tako gresta iz tega tavelikega kabla tudi dva avdio oz ČIN...(vsaj zdi se mi ) vtikača....kam vključit pa tedva...sta pa za slušalke...oba
help me...quick
oba sta enaka ....in na obeh piše enako :
na rdeči žici : +
na črni žici : -
na beli žici : port -
na zeleni žici : port +
prav tako gresta iz tega tavelikega kabla tudi dva avdio oz ČIN...(vsaj zdi se mi ) vtikača....kam vključit pa tedva...sta pa za slušalke...oba
help me...quick
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Televizija in internet preko enega UTP kabla?Oddelek: Omrežja in internet | 11612 (5904) | rogerg |
» | Qi postaja de facto standard brezžičnega polnjenjaOddelek: Novice / Ostale najave | 8967 (7732) | MrStein |
» | V čem je razlika med AC 97 in HD AudioOddelek: Pomoč in nasveti | 2306 (1678) | PrihajaNodi |
» | pomagajte-napajalnik/pretvornik (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 7673 (7276) | A. Smith |
» | USB portOddelek: Kaj kupiti | 1359 (1209) | Beernarrd |