Forum » Programska oprema » OFFICE 2010 H&B OEM reinstalacija
OFFICE 2010 H&B OEM reinstalacija
pozzo ::
Ker z iskalnikom nisem uspel na forumu najti odgovora, odpiram tole temo.
Pred kratkim smo kupili HP-jev prenosnik s prednaloženim OP. sistemom ter Office-i.
Na računalnik so priromali virusi, in zaradi varnosti (ter uporabnosti) se je sformatiralo vse in particije so bile na novo narete, tako da recovery particije ni več.
OP. sistem smo uspeli postaviti, zdaj pa se mučimo s temi office-i.
Našel sem tole stvar na microsoftovih straneh (Microsoft_Office_2010_Slovenian_PV4.zip), ampak je zadeva samo za registrirane OEM microsoft partnerje. :(
Mogoče kdo pozna kakšno domačo rešitev, da ponovno namestim te office ali mi je edina rešitev, da stopim do prodajalca, če seveda je registriran partner??
Hvala za odgovore.
Pred kratkim smo kupili HP-jev prenosnik s prednaloženim OP. sistemom ter Office-i.
Na računalnik so priromali virusi, in zaradi varnosti (ter uporabnosti) se je sformatiralo vse in particije so bile na novo narete, tako da recovery particije ni več.
OP. sistem smo uspeli postaviti, zdaj pa se mučimo s temi office-i.
Našel sem tole stvar na microsoftovih straneh (Microsoft_Office_2010_Slovenian_PV4.zip), ampak je zadeva samo za registrirane OEM microsoft partnerje. :(
Mogoče kdo pozna kakšno domačo rešitev, da ponovno namestim te office ali mi je edina rešitev, da stopim do prodajalca, če seveda je registriran partner??
Hvala za odgovore.
Ne znam tipkat brez tipkovnice...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Orodje Slovenskega podjetniškega sklada za pripravo finančnega načrta projektaOddelek: Programska oprema | 5877 (5040) | Pithlit |
» | Nov intervju: Matjaž Kaše, tisti državni uradnik, ki v službi uporablja Linux (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 77570 (54392) | GTX970 |
» | Nakup licence za neoriginalen windowsOddelek: Operacijski sistemi | 8171 (6660) | s51as |
» | microsoft office odstranitevOddelek: Pomoč in nasveti | 1512 (1108) | slitkx |
» | Offici se ob hladnem zagonu znova in znova inštalirajoOddelek: Programska oprema | 1004 (834) | k4vz0024 |