Forum » Zvok in slika » Povezava digitalni sprejemnik - LCD - PC
Povezava digitalni sprejemnik - LCD - PC
Toomy ::
Imam eno vprašanje, ker sam nimam pojma bom kar tukaj vprašal. Doma mamo en digitalni sprejemnik ki smo ga dobili zraven ko je Teleing prišel priklaplat kabelsko in sem študiral da bi priključil ta sprejemnik na lcd(LG W2343T) preko hdmi-dvi kabla in bi lahko tako gledal tv na lcdju. Zanima me če bo potem to delalo in ali to sploh gre priključit na navaden lcd ki nima vgrajenega tv tunerja. Tako bi lahko imel povezano sprejemnik preko dvi-d vhoda in pa pc preko d-sub vhoda. Torej kar me zanima je to, če je to sploh izvedljivo in če bo zadeva delala. Mislim pa da bom moral zvok speljati posebaj kajne? Hvala za odgovore in vaš čas že vnaprej!
Toomy ::
Zdaj mam pa še eno vprašanje. Sprejemnik ima hdmi in pa scart izhod. Na lcdju pa mam prost samo vga vhod, na dvi pa mam priklopljen računalnik. Iščem kaj je najboljša opcija in se ne morem odločiti. Zanima med predvsem ali bi delovala povezava s kablom iz hdmi izhoda sprejemnika do vga vhoda v lcdju ter kakšna bi bila slika?
Ali je bolje da nabavim kakšne razdelilec na dvi oz switch, ali pa hdmi switch ker grafična iz računalnika ima tudi hdmi izhod?
Predlogi in mnenja so več kot dobrodošli.
Ali je bolje da nabavim kakšne razdelilec na dvi oz switch, ali pa hdmi switch ker grafična iz računalnika ima tudi hdmi izhod?
Predlogi in mnenja so več kot dobrodošli.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VGA na HDMI? (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 28133 (15129) | KTr1sk |
» | Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20172 (9685) | kozorog |
» | Povezava pc z 32"Samsung POMOČOddelek: Pomoč in nasveti | 1379 (1331) | Glockor |
» | best buy LCD TV sprejemnikOddelek: Kaj kupiti | 3092 (2398) | Zako |
» | Razlika med HDMI in Pb,Pr,Y priklopom??Oddelek: Zvok in slika | 3615 (3257) | Vens |