Forum » Zvok in slika » AverTV Hybrid AirExpress Card ni zvoka
AverTV Hybrid AirExpress Card ni zvoka
tonccy ::
Živjo!
Ko v ExpressCard režo vstavim AverTV Hybrid AirExpress Card, ne dobim več zvoka iz prenosnikovih vgrajenih zvočnikov. Lahko pa normalno priklopim slušalke ali zunanje zvočnike. DBV-T dela normalno, le brez zvoka. Sem pomislil, da so mi vgrajeni zvočniki crknili, a ko TV kartico vzamem ven, spet normalno delajo.
Poskusil sem že vse živo, (vsi driverji so zadnje različice) a brez uspeha. Mogoče imate kakšno idejo?
LP
Ko v ExpressCard režo vstavim AverTV Hybrid AirExpress Card, ne dobim več zvoka iz prenosnikovih vgrajenih zvočnikov. Lahko pa normalno priklopim slušalke ali zunanje zvočnike. DBV-T dela normalno, le brez zvoka. Sem pomislil, da so mi vgrajeni zvočniki crknili, a ko TV kartico vzamem ven, spet normalno delajo.
Poskusil sem že vse živo, (vsi driverji so zadnje različice) a brez uspeha. Mogoče imate kakšno idejo?
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Avto zvočnikiOddelek: Na cesti | 3033 (2635) | bambam20 |
» | USB zvočna karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 988 (884) | hojnikb |
» | Na prenosniku je izginil zvokOddelek: Zvok in slika | 3866 (3723) | amigo_no1 |
» | BestBuy laptop do 500€? HP Compaq 6735sOddelek: Kaj kupiti | 1479 (1053) | 69charger |
» | Grafika v prenosniku???Oddelek: Kaj kupiti | 4235 (3655) | M@73Y |