Forum » Pomoč in nasveti » USB (CD-mount)
USB (CD-mount)
timek4 ::
Lp.
Imam sledeč problem. Imam nek reklamni USB ključ in vedno ko ga vstavim mi zraven še odpre nek autorun in s tem nekaj fajlov (reklamni filmček in powerpointovo predstavitev). Zanima me če se da to nekako odstrant. Sem pa videl da so te fajli v CD drivu v Explorerju kot poseben del USBja. Tam nič ne morm zbrisat ne formatirat. Probal sem tut s cmdjem pa mi napiše "access denied". Ubistvu mi kr mounta še en CD drive nekako takole:
Po forumu sem že iskal in našel podobno temo a pri meni to ni U3 niti UFD, kajti ko sem si prenesel program za odstranitev le teh mi USB ključka ni zaznalo.
Učinkovali nista niti rešitvi:
Format CBM Flash Disk
USB ključ mounta CD-rom enoto
Hvala za odgovore.
Imam sledeč problem. Imam nek reklamni USB ključ in vedno ko ga vstavim mi zraven še odpre nek autorun in s tem nekaj fajlov (reklamni filmček in powerpointovo predstavitev). Zanima me če se da to nekako odstrant. Sem pa videl da so te fajli v CD drivu v Explorerju kot poseben del USBja. Tam nič ne morm zbrisat ne formatirat. Probal sem tut s cmdjem pa mi napiše "access denied". Ubistvu mi kr mounta še en CD drive nekako takole:
Po forumu sem že iskal in našel podobno temo a pri meni to ni U3 niti UFD, kajti ko sem si prenesel program za odstranitev le teh mi USB ključka ni zaznalo.
Učinkovali nista niti rešitvi:
Format CBM Flash Disk
USB ključ mounta CD-rom enoto
Hvala za odgovore.
- spremenil: timek4 ()
misek ::
Ravno malo prej sem to delal na navadnem USB ključku :)
Malce si preberi CD Partition creatation. Tam imaš opisan programček USBdeveiceview, s katerim ugotoviš kateri krmilnik je na ključku in nato za točno ta krmilnik uporabiš pravi program.
Malce si preberi CD Partition creatation. Tam imaš opisan programček USBdeveiceview, s katerim ugotoviš kateri krmilnik je na ključku in nato za točno ta krmilnik uporabiš pravi program.
Ja... Ugotovil sem da imam SMI krmilnik. Samo na strani je pokazano kako narediti particijo ne pa kako jo odstraniti.
misek ::
Poglej ali imaš 2 particiji na ključku v Disk Managerju v nadzorni plošči. Če sta ju zbriši in naredi samo eno.
Sploh ne gre zbrisat. Piše da je CD-ROM primarna particija in ne gre ne formatirat ne zbrisat.
s1m0n ::
Lahko posreduješ VID in PID ključeka ?
Sta oba napisana v onem programčku (USBdeveiceview)!
Sta oba napisana v onem programčku (USBdeveiceview)!
s1m0n ::
Pri tistem programu (SMI UFDisk Utility ti piše "If you want to remove CD partition, run each SMI UFD utility or UCDexec.exe . Then, do not select iso file path and click "make" or "Burn"" Toraj če ti ga ta program zazna (UFDisk Utility) probaj tak kot piše!
Enron x86 ::
Pa če čez ključ spustiš DBAN? Sicer nimam podobnih izkušenj; če pa vse drugo odpove, pa morda lahko poskusiš še s tem.
Lp
Lp
Core i5-4690K@4.7| ASUS MAXIMUS VII HERO| 16 GB Corsair LP DDR3 1866 MHz|
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
ASUS 970 STRIX| SB Z OEM| Samsung 840 EVO 250 GB|
Seagate 2 TB| EVGA SuperNOVA G2 750 W| Fractal Define R4
Kako pa to naredim. Kolikor sem na hitro prebrau sem videl da je treba naredit bootable CD... Skrbi me da ne bo pomotoma DBAN-al primarnega diska.
Evo... problem rešen. Če ima kdo podoben problem naj samo naredi Autorun in da memory do konca in počaka da dokonča. Nato sem samo prestavil Autorun memory na 0 in počakal da program dokonča. Zame je delovalo...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri hiter USB ključek 8 ali 16GB?Oddelek: Kaj kupiti | 8891 (5452) | ||_^_|| |
» | Problem po Flashanju biosa-Gericom X5 ForceOddelek: Strojna oprema | 1504 (1117) | galex4 |
» | Kateri USB ključ kupiti? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 32071 (18984) | Izi |
» | kako odklenem USB ključ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 7310 (6391) | WamPIRe- |
» | Zaklenjen USB ključOddelek: Pomoč in nasveti | 2803 (2360) | __Devil__ |