Forum » Pomoč in nasveti » sagem cardbus adapter
sagem cardbus adapter
lajcek ::
Lp
uporabljam sagem 801.11g Cardbus wireless adapter za brezžičnopovezzovanje na net. Pa sem formatiral disk pa nemorem in nemorem najt več driverjev.
Iskal sem cca 2 uri in vse strani, ki sem jih dobil naza od strica googla so neki nategi.
Ve kdo kje bi lahko našel prej omenjene driverje?
aja model je WPCB-165G(R)
Upam da se najde kak heroj da mi to najde
Hvala v naprej
Leon
uporabljam sagem 801.11g Cardbus wireless adapter za brezžičnopovezzovanje na net. Pa sem formatiral disk pa nemorem in nemorem najt več driverjev.
Iskal sem cca 2 uri in vse strani, ki sem jih dobil naza od strica googla so neki nategi.
Ve kdo kje bi lahko našel prej omenjene driverje?
aja model je WPCB-165G(R)
Upam da se najde kak heroj da mi to najde
Hvala v naprej
Leon
lajcek ::
hvala ToniT, link sicer nedeluje, a sem z url-ja prišel do driverjev.
A v tej mappi ni nobenega setupa al kaj podobnega, le en .doc. sys, .inf pa .xml file, tako da nimam pojma kako se lotiti inštalacije :(
Imaš kakšen predlog? drugaše sem prenesel diverje wa WPCB 128GW
Lp
A v tej mappi ni nobenega setupa al kaj podobnega, le en .doc. sys, .inf pa .xml file, tako da nimam pojma kako se lotiti inštalacije :(
Imaš kakšen predlog? drugaše sem prenesel diverje wa WPCB 128GW
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Inštalacija printerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 2504 (2317) | racunalnik3 |
» | Linux Linpus zamenjati z Windows XPOddelek: Operacijski sistemi | 5690 (4111) | gregor3000 |
» | Driverji za sony prenosnikOddelek: Strojna oprema | 1433 (1353) | Skull_ |
» | Prosim če mi gdo lahko pomaga TOSHIBA GEFORCE FX 5600 go ???? DRIVER ???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1012 (896) | dj_zupy |
» | Novi driverji za Voodoo3Oddelek: Pomoč in nasveti | 1659 (1465) | Simko |