» »

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.

««
9 / 72
»»

boha ::

tejc: ne to ni v redu. cpu bi moral biti od 0-20%, razen pri hashiranju, ko precej prbije.

11e je kar nestabilen (win2k), plus požre preveč, interceptor pa ima malo funkcij. zaenkrat sem presedlal nazaj na 11b. kaže ok...

_Tejc_ ::

Ugotovil v cem je fora... k dam v eMuli opcijo LOAD ALL SAVED SOURCES pri vseh fajlih (jep kliknem na vsakega) mi pribije CPU ma 100%.. :)

Samson ::

Ker sem ze nakj casa nazaj vprasal, zakaj mi dela veeeeliko corrupted files, pa na zalost do sedaj nisem dobil odgovora, sem ga najdu sam. Torej ce vam nek file ki ima recimo 700Mb in ga presezete za cca. 30% ali vec, kar pomeni, da se je ponavljal download zaradi slabih chunk-cov. Jaz sem po posvetu z Mr. MadMax (kolega, znanec, prijatelj?) prisel do spoznanja, da bi pa mogoce bilo dobro zamenjati home made okrogle kable, in poiskusit z navadnimi-flat...
Ne boste verjeli, toda corrupted files je skor izginilo (kak se vedno ostane, logicno), cas dl se je obcuuuutno zmanjsal, sam sedaj pa nimam dobrih prenosov, hehe. Zajebancijo na stra,:
V glavnem, ce imate tudi vi napake med prenosom in posedujete homemade okrogle kable, poiskusite. In potem postajte, a ne????
:O)
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

phoenix(tm) ::

OK.Vidm da ste vsi eni macki!!!Mene zanima zakaj ko poskusam iz server.met uvozit serverje v mulo mi pac jav da je stran potekla...Pa se neki, ce dl-jam un seznam serverjev, kaj poj naredim z uno datoteko server.met?

Ce pa probam kasnega od zgoraj navedenin ip-jov mi pa napise da je server nedosgljiv?

pivmik ::

eDonkey/eMule Serverji:
http://www.server-met.de/
http://ed2k.2x4u.de
(klikni na add to emule pa bo sama emula downloadala seznam strežnikov)

meni eMule nikoli, NIKOLI ne rabi dosti CPUja, mogoče 10%, ampak samo ob izjemnih primerih. Imam pa Athlon XP 1800+ ponosno nič navit(mogoče pa je problem pri vas zaradi navijanja ;) )
LP, Gregor GRE^

Ej, ko kliknem na un ADD TO Emule, je link mrtu...Una fora this page can not be displayed?a SE TO SAM MEN DOGAJA?

Gandalfar ::

dej pejt tm v emule pa pod options klikn na take ed2k links al neki tazga pa potem se enkrat probi ..

Zico ::

khmmmmmmmmmmmmmmmmmm men pa neki ni jasn tko da bi prosu vse ki se spoznajo na to da mi pomagajo! No pa zacnimo imam standard ADSL 1024/256 in mulo0.23b pa nimam prenosa dol vecjega kot 50 kbs, a je to uredu al ne, mam pa nastavljen tko omejitve DL 256 UL 40 MAX 1500, prenos gor je pa okol 25, a se da to zbolsat vsaj na 100 ce bi slo pa brez kakih modov cist v sami muli

bodom ::

ne, omejitve nastavi takole:
DL = 0 (zate neomejeno)
UL = 10 (oz. 20 ce ne rabis UL-ja)

max connections pa pusti med 1000 in 2000.

LP

upload nujno omeji na 20, 10 je premalo v eMuli(v edonkeyu bi lahko tudi 10 dal pa nebi blo razlike).
LP, Gregor GRE^

picnik: ej a je mogoce 10kb/s UL-ja premalo v emuli...in zakaj?
hvala, LP

zato, ker se gre v emule na tisto fora, da vec kot das .. vec dobis in ce vec uploadas mas visji rating v vrstah in hitreje downloadas...

Binji ::

Heh bom jst dau na 120kB/s pa da vidmo:D
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!

Mac ::

Hmm. Pri meni pri 10 kB up dolvleka pride do 105 kB. Bi torej bilo to razmerje 1:10 ali pa kdo tu samo naklada o nastavitvah?

Tr0n ::

http://www.emule-project.net/faq/credit...

Samo kolko jaz to razumem, se ta credit system racuna samo na tocno dolocenega uporabnika(ov). Torej X bo prej prisej v vrsto samo pri uporabnikih, s katerimi je ze imel opravka in ne kr pri enem radnom uporabniku, zato ker je pac X veliko uploadal drugim.

Sej zato pravim da dejte priority na datotekah ki jih trenutno downloadate na RELEASE/Highiest v Shared Files.
LP, Gregor GRE^

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pivmik ()

Hmm, in v cem je finta? In release prioritija?

shock ::

A kdo sploh uporablja DC, DC++?

uporabljam DC++...izredno dobra zadeva.dobis res vse. na emuli in edonkeyu dobis sigurno pol manj.
LP

cyber ::

Jaz uporabljam vse: Dc++ , edonkey , mulo, kazo, pa še kaj bi se našlo.Katerega kdaj uporabit se odločim pač od fajla, ki ga hočem.Nekatere lažje dobim na emule, druge pač na DC++.Drugače so pa vsi zelo dobri programi.Na dc++ hitrost tudi čez 200 kb/s na enega userja pri emuli malo manj ter več userjev, ampak se izide ven ker včasih tečejo vsi programi naenkrat.Medtem ko kazaa mi pa skor vedno leti čez 200 kb/s sam ko je zelo malo fajlov gor ki jih potrebujem, ker že imam skoraj vse, filmov pa itak ni na kazi takšnih da jih neb že gledal saj jih prej dol potegnem z Dc++ ali pa z mulo.
Recimo na muli imaš fajl katerega ima zelo malo ljudi in boš rabil dost več časa da ga dol povlečeš,kot pa recimo pri dc++, saj tudi če jih je na dc++ malo imaš lahko srečo in najdeš zelo dober vir z veliko hitrostjo in ga boš imel dol v manj kot uri ali pa še manj, saj ga iščeš sam in ne čakaš da ti ga program najde kot pri muli. In če ti ni všeč hitrost, pač poiščeš novga userja itd.Pri Dc++ ni omejitve uploda, no zdaj v novi verziji dc++ imaš tudi to omejitev.Ampak vseeno lažje prideš do fajla. Ne pa vedno in zato je treba uporabljat vse programe saj ima vsak svojo dobro stran.

cyber: tocno tako kot si napisu. treba vse uporabljat in mas zmer zafilan link.
meni se najbolj ustreza DC++, ker se da res veliko dobit...odlicen search, pa tud res...ce ti user ne ustreza ga pac disconnectas in loudas od drugega. super zadeva. emulo pa najveckrat uporabljam cez teden, ko me ni doma in se nikamor ne mudi.
btw...sej jst sm mel prejsnji mesec samo 90GB prenosa dol, gor pa 60GB. niti ni tko dost:D
LP

TitanSLO ::

Poskusite z Emule Plus http://www.emuleplus.tk/

PRI MEN DELA FUL DOBR.

ddSHADOW :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TitanSLO ()

smash ::

zanima me samo če je že kdo kje zasledu lord of the rings - two towers???!? pa ne povedat kje da ne bo kršenja pravil..sam zanima me če že obstaja:\

3L33T ::

obstaja, obstaja, sam se dobi grdega screenerja. Pa ne da bi jest to vedu al pa mev : mogoče bi lohk pogledal na sharereactorju, sam jest res nebi vedu :D
Danes živimo za jutri, ker jutri ne bomo živeli za danes!

TitanSLO ::

ZA X-BOX je ze prsu DIVX

na DC++ se ga dobi...8-)

drgac mam pa tud jst emulo v0.24b 2a plus in kr dela zaenkrat:D

LP

ali3n ::

sk8ter - je ta grd Screener na 2h CDjih?
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Ne, trije video CDji. Drgač pa je BAJE film ful hud >:D Tko se govori okol.

Aja, še to. Te trije Cdji so mogoče Nero image :D :D :D

sk8ter: jaz ne bi tukaj omenjal besede sharereactor, saj sem zadnjic, ko sem to naredil, dobil naziv :)

cudno ne, emule se pa lahko omenja...

fantje ... dejte uporabljite pm ce se ze hocte o tem pogovarjat... poznate pravila nocem kle notr delat stale pa delit nazivov. Govora je o programih in ne virih .. bo slo?

heh, to je tak kot bi rekel, da v emule, ce v search okno vpises recimo LOTR ne prides do istega rezultata, kot ce to naredis direktno preko URLja...

boste morali dopolnit pravila in zbrisat cel tale vas thread o p2p programih... :\

Corpse ::

js mam pa zelo podobr problem kot ga je ze eno stran nazaj opisal ANDY pri eMuli...
da mi zulece pol datoteke pol pa mi napise "no needed parts" oz "nič uporabnih delov".

pa to mi najde recmo 500 virov pa d so vsi no needed parts mi je mal cudn...a kdo ve kaj je fora...?8-)

matej97 ::

Corpse: Meni se dogaja čisto isto, pa sem nek file povlekel že nekajkrat pa vedno isto...

A lahko da prosim kdo link do tega DC++ programa, ker zveni zelo zanimiv. Hvala!

Corpse ::

matej97: to je blo pa hitro ..sj sm komi napisu u forum :)) sm mislu d ze vsi spijo...

ej js sm tud zuleku ze en film 3x pol cist zmer tm pr 300 MB....pol pa se ena igra na 50%..nevem kwa bi loh to blo;)

ja to pac pomeni, da trenutno ni osebka ki bi mel vse sherano...tko mam jst ze en mesec en film...pa manjka samo 65MB do konca...pa mislm da sm ga enih 3x vidu d je bil online...pa d je blo modro...drgac pa skoz rdece...sej bo 1x.
LP

Sej sem vedu da sem hodu po robu, sam sem mislu da boste požrl ta namig :D . Ni krize

Drgač pa sem probov DC++ in mi je zadewva ful huda. Mal se še lovim za nastavitve ampak gre. Sam neki, a je kej veze kolk jim sheram? Ker sem 60 Gb sharov, men je pa frend reku da morm 80 če hočm met dobre prenose. Anyone?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: 3L33T ()

ja, cimvec moras sherat...vec kot mas GB vecje hube lahko konektas in tudi boljse userje imas...tudi prek 200kb/s od enega ce mas sreco8-)
LP

vseeno jazst mam raje eMule kot DC++ zaradi teh dveh stvari:
-upload limit, ki je nujno potreben če imaš več kot dva compa povezana na net (to me ZELO moti)
-pri eMule stvar daš v download in izklopiš iz glave skrb, naslednje jutro(oz ko prideš iz službe/šole) je zadeva zdownloadana

AJA, pa še to:
cyber: kje se da nastagit upload speed limit?? jazst mam najnovešo 0.211 verzijo pa ne najdem nikjer.
LP, Gregor GRE^

Zgodovina sprememb…

• spremenil: pivmik ()

Kaboom ::

imel sem eMule v0.23b [Tarod.11e] pa se mi je po ~6 urah ponavadi sesula, nazadnje celo windowse s sabo potegnla, imam pa Win2k. Particija kjer so windowsi gor je imela samo 2,8MB prostega prostora, dva errora sem imel za pomanjkanje navideznega spomina in da ga bo povečalo... vse to v devetih urah ko nisem bil za računalnikom...

zdaj imam samo mulo 0.24b in zelo pogrešam saved sources :| . kaj predlagate, katero starejšo verzijo? bo kaj novega iz taroda še? :'(
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

cyber ::

Pri dc++ se upload omejitev nastavi v nastavitvah: greš pod settings in potem klikneš na advanced 2, kjer imaš nastavitve upload ratio, za max. dl ter max. upload in to je vsa tehnologija.
<To verzijo moreš imet
tole sam prekopiraj v direktorij kjer imaš ta zadnjo verzijo dc++ sam copy paste. Pa bo delalo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: cyber ()

shock ::

A obstaja DC++ za linux, ki je približno kot mldonkey, tako da iz drugega računalnika štelaš prek browserja?

Mene pa zanima zakaj mi zadnje case vlece sam ene 4 filme po 3kb/s, recmo 4 dni nazaj sm dljav lord of the rings pa mi je 100k sopal?
Aja pa max virov mam 1500, max povezav pa 1000, pa UL 25kb/s, DL pa 120kb/s...

A je to komad od serverjev odvisn, ponavad sm na silent bobu..A ve kdo kaksnega boljsga?

boha ::

znova in znova enaka vprašanja.

veliko virov je na voljo le za trenutne hite. in če si na dobrem strežniku boš vlekel optimalno.
ne pa pričakovat, da boš nek film, ki ni več tako popularen, dobil od enakega števila virov kot omenjeno zgoraj.

trenutna popularnost določa število virov in zato se obiskuje določene strani, ki te o tem obveščajo. in nobena
še ne vem kakšna nastavitev te ne reši pred dejstvom, da je na voljo pač malo virov.

BOLHA! Poglej, ce mi jasno kaze da je crta modra(viri so)in to npr:112/120, to pomeni da sem connectan na 112 virov, men pa vlece 2kb/s???

112/120(3) - Tole pomeni, da je virov 120, uporabne dela fajla ma 112 userjev, ti si pa konektan na 3 userje. Konektan na 112 userjev...Yeah, you can only dream about it :D

Ok.Moja napaka....Po mi pa razlozi ZAKAJ sem pri tol veliko uporabnikov connectan na SAM 3???Pa ne mi rect da sem v vrsti...K sm connectan ze 20 h pa je isti k...c

Polde ::

A kdo uporablja Emule 0.24b 2 plus OXyiGeN 1?

jaz sem z njem kr zadovoljen itak da ga seka sam plus. Drgač pa nimam nobenih tezav z mulo kakor ostali. Vleče 230k/s dol

lp

Ni da ni!!!

Hehehe, kolk mas upload limit nastiman? Veči ko maš upload limit, višje ratinge maš, hitrej si na vrsti in več konektov maš. Drgač pa ne morš prvčakvt da boš mev ful enih konektov, ker ma vsak user limit, ene 10 do 20 konektov. Kar hočm rečt je, da maš ti lohk 1000 download konektov, pa okol 20 uploadov. Tko kot vsak ostal user. No, ker je ta cifra tko omejena, ne morš prčakvt, da ti bojo šli vsi na roko in bopš mev ful konektov. Jest sem sam enkrat opazu da sem mev 15 konaktov za fajl, drgač pa zmer okol 3 do 6. Tistih 15 pa je blo za zdej ZLO aktualno stvar, tko da je blo ogromn userjev k je sharal.

Še to: Če maš tarod mod, vklop dinamic upload v nastavitvah. Tko ti bo šopal velk upload, ko bo linija prosta, in sčasoma dobiš visok rating.

ferjan ::

sem že malo pozabil...samo je bilo že nekje omenjeno:

A je ta rating globalen ali imaš višji rating samo pri userju, kateremu si že uploadal?

In pa koliko časa ti downloada od določenega userja. Ker ko enkrat prideš na vrsto si na vrsti le nekaj časa.
««
9 / 72
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

eMule FAQ

Oddelek: Omrežja in internet
267315 (5741) Spc
»

težave z mulo in routerjem

102219 (2001) Goldee
»

eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
5510379 (8849) Eru
»

ADSL visoka hitrost??

251951 (1317) BaRtMaN
»

Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?

Oddelek: Programska oprema
342775 (2049) cybermedo

Več podobnih tem