» »

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.

««
8 / 72
»»

pivmik ::

Ales_P:

V eMule (Tarod mod) pejdi v Shared Files, izberi fajle in klikni z desnim gumbom ter izberi Priority -> Release
mislim da v navadni eMule verziji piše Release namesto Highest, dugače pa je ena in ista stvar.
LP, Gregor GRE^

Gandalfar ::

Simko: max sources si nastavi na 1500 pa upload naj bo vsaj 10kb/s

Andy ::

Men dela mula recimo normalno (60kb/s), dokler ne zdownloada 203 Mb. Potem pa se ustavi in piše "no needed parts" oz "nič uporabnih delov". Pa to za vsako datoteko isto!!
Kako se ta težava reši??

OldSkul ::

Jaz sem si vse nastavu tako kot je Gandalfar napisal.
Zmeraj pa se povežem na tale server:
193.111.198.137 : 4242

Lp

Alkoman ::

Eno informativno vprasanje, kdo mi lahko zaupa, kaj pomeni v nastavitvah Emule 0.24a pod Datoteke, možnost Vklopi avtomatsko av?8-O

pherma ::

Mene pa zanima, če je to normalno, da že 15min čakam kdaj bo začelo downloadat. Namreč pod stanje piše čekem in to je to.

Sem ze ugotovil odgovor na prejsnje vprasanje... sem preklopil na ang. jezik pa videl, da to pomeni AutoPriority::)):)

SkyNet ::

Pazi to!
Dljam ene 7 fajlov in pustim comp pržgan čez noč. Zjutraj ugotovim da mi je en fajl izginil neznano kam! Ni bil downloadan, ampak ga enostavno ni bilo!
Čudno. Naslednjo noč sta mi izginila že dva fileta iz seznama! Pa jebenti kaj je to?
Grem gledat v temp dir in tam vidim da te datoteke so, ampak v listi v eMule se pa ne pokažejo.
WTF is that?
right minus opens, into bump easy left, flat out right, into mcdrive 3 bigmacs

Zamima me, zakaj pri nekaterih uporabnikih, od katerih downloadam file (ko kliknes na file, se odprejo vsi uporabniki, ki imajo zahtevan file) ni pod prioriteto nobene stevilke? Uporabljam Mulo 0.24a.

Npr. QR: 5 pomeni da sem pri tem uporabniku na 5em mestu, zakaj pa pri nekaterih ni nich?

McHusch ::

SkyNet: Uporabi DonkeyDoctor program. Zna marsikdaj povrniti čudežno izginule datoteke. ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: McHusch ()

cyber ::

A je že kdo pomislil na UDP request pri emuli, da bi ga malce spremenil recimo iz 100 na 200.Mogoče je pa ravno to vaša težava pri dl.

boha ::

baje je 11e zadnja tarod verzija. a lahko kdo to potrdi?

zadnja v smislu - ne bo jih več...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: boha ()

matej97 ::

Ej fantje, včeraj mi je pri dolwleki fajla z mule dl poskočil na 760 kb/s 8-O 8-O 8-O

Res, brez zajebancije...

Bilo je še enih 200 mb za dolwleko pa je pisalo nekje še 5min...

No to je trajalo enih 5sekund, potem je pa dl skokovito padel na 4kb/s. :(

A kdo ve kak je to možno?? 760 kb/s...

CaqKa ::

to so tisti trenutki včasih na začetku. ponavadi po 10 sekundah mine taka zagnanost linije.

3L33T ::

CaqKama prov. Se je tud men že zgodl da sem mev ogromne prenose, tud čez 1000 kBps. V bistvu je to čist ena mim napaka. Dejte vse prenose na pavzo, pol pa čez kake pol ure vklopte. Včasih ti pol vrše prenose zlo zlo hitr >:D , na žalost pade v kakih 20 sekundah na povprečje... Glede taroda, da ne bo res konc ?!
Danes živimo za jutri, ker jutri ne bomo živeli za danes!

Gandalfar ::

boha: ja bi rekel da je to res, kolikor sem spremljal forume. Tarod se je neki pizdil, da ni dobil creditsov v official source codi.

Resnica je nekje vmes .. dejstvo pa je da Tarod mal prevec poln samega sebe.

Tr0n ::

Saj to je vse open source. Vprasanje casa je, kdaj bo eMule imel vse bonboncke tarod in drugih modov.

bodom ::

ej, a mate vsi probleme s porabo procesorja in rama na zacetku, ko zazenete emulo? niti miske hmal ne morm premikat:'(
a do zdej se v nobenmu tarod-modu niso tega zrihtali?
LP

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bodom ()

mja toto hashanje je nadležno.

pivmik ::

meni mi dela vse kot je treba.
Nikoli se mi ni zgodilo da bi taradi hashanja cel računalnik štekal.....

Dejte nadgradit že te vaše 486-ke!
LP, Gregor GRE^

ti si cela 486ka

Mr.B ::

PicNiK moj P4@2.3GHz +512MB Rambus +2x40GB WD 8MB cacha , pa mi tudi na začetku šteka. Sicer če bi imel samo dva faila nedokončana bi meni tud letelo.
Ti si pa svoj optimum XX2X malo nadgradi pa boš mal drugač razmišljal kot 8bitni kodi.
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

mich ::

ej,
sm pravkar snedu dol ...

[za pomoc v zvezi z prenesenimi datotekami se obrni na druge teme/oddelke - moderator]

Zgodovina sprememb…

_Tejc_ ::

ACE Mega Codecs Pack :D Dela vse

Zgodovina sprememb…

mich ::

OK. pom probal
Pa se to z emulo map prenos tam nekje 50-90..medtem ko z kazao le 5...kaj treba popravit v slednjem...predlogi...:\

SkyNet ::

Treba je zamenjat avtorje :P
right minus opens, into bump easy left, flat out right, into mcdrive 3 bigmacs

- SiroTka - ::

A obstaja kaksen bot ali addon tudi za overnet?

Hux ::

Jaz mam neke druge probleme. Recimo CS/F12002 etc sploh nemorem spilat polek emule ker steka ko prasica. Filme ni sans gledat zraven tekoce kajsele snemat na kaseto vendar je ping nonstop nizek in tekoc v igrah. Ko startam mulo ni dobenih problemov. Kot da hashanja sploh ni takoj nalozi vse. Pri donkeju traja to kr lepi dugi cajt. Ce pa mam donkej pa lahko filme gledam se nic ne zatika. Igranje iger pa ni mozno vsaj preko neta ker se linija kompletno ustavi cez vsakih tolk sekund kot en vlki pingtimeout.
Strah me je tudi ko se zadeva zrusi vsake tolk cajta.
Verzija 0.23a.

na tem linku je zbranih kar nekaj emule modov. pravkar sem si naložil emule 24a interceptor, je treba mal eksperimentirat :). sem bil kar zadovoljen s tarod 11e, a se mi je zadeva v win2k kar naprej sesuvala.

Hux ::

zaj mam najnovejso mulo. Zgleda da je bolsa. CS sem lahko spilal brez zatikanja ze. Bom vido pol ce se da film brez zatikanja gledat. Malo sem ze probal in zgleda kr cool.

prvi vtisi emule moda - 24a interceptor:

- pokuri zelo malo resursov
- dl je zadovoljiv
- pogrešam nekaj funkcij taroda (drop source, download AFAF)
- enkrat se je že vsul

Probajte z verzijo Emule plus + ki jo dobite na tej strani
emule plus

Zgodovina sprememb…

• spremenil: cyber ()

huh...ta emula plus seka8-)
ma dost boljsi pregled cez statistiko, pa kar prenasas si lohk pregledno pogledas...pa se dost bi se naslo...edin zal je ni v slovenscini.
se mi je pa ze sesula 1x v 2 urah...vlece pa skor zmer na maksimum...

LP

Mah ta tanova mula se mi skoz sesuva, imam pa win 2000.
Zgleda da ima ta Mula težave z temi windowsi!

jst mam tole: eMule v0.24a 2a plus
in zadeva dela brez problemov v winXP, edin 1x se mi je vcer sesula ker je zacelo ehin 10 stvari naenkrat in je v trenutku zmanjkalo diska:D

LP

Sem si jo presnel!
Do zdaj mi gre na polno!:D :))

Np zdaj mam eno vprašanje!
Nekaj sem si snemal in ko je bil fajl čist pri koncu mi je napisal da ta fajl vsebuje napake in seveda ne download-a več!
Se da kaj popravt to?

Probi z Donkey doctorjem dobiš ga pa na tej strani
Donkey doctor

Katero eMulo je bolje laufat...
- Tarod 11e
- Plus 2a

:\

tejc: jst priporocam plus 2a, ker je bolj zanesljiva. tista v0.24b s tarodom 11e se mi je sesuvala...v winsih XP.
pa tud bolj pregledna je tale plus 2a.

LP

TESKAn ::

Meni zaenkrat najbolje deluje mula 0.23b Tarod 10e.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.

tudi plus 2a se sesuva, po funkcionalnosti pa ni nič boljši od taroda. interceptor sicer kuri malo resursov, a mu primanjkuje naprednih funkcij. jah zaenkrat ni neke optimalne zadeve...

Če še kdo uporablja Kazo potem imate tukaj en dober program ki se imenuje Kazaa hack, dl je neverjetno visok participation level ti nabije do maximuma.
Kazaa Hack

jeb****....piiiii.....piiiiip:D
ta emula plus 2a se sesuva ko nora, hehe. zgleda da sm jo prevec hvalu...
sm presaltu nazaj na v0.23b in tarod 11e. zaenkrat dela stabilno.
a ma kdo izkusnje s katerimkoli mod-om da dela zares stabilno?
LP

blabla ::

Meni dela eMula Plus 0.24a 2a zelo stabilno. Se še ni sesula. Tarod 11e se mi pa sesuje enkrat na dan.

Tr0n ::

Navaden emule dela najbolj stabilno.

A je mogoce da eMula pobira od 80-90% CPU-ja ... in to SKOZ brez predaha... To sm mal pogledu v Task Managerju, ker mi CPU dela skoz na max... :\

Pa se neki, eno datoteko mi vlece dol ze en cajt (priblizno 20 min) na 220 kB/s.. to pa je na standardnem ADSL-u...Skupno mi kaze 379.9 kB/s... A je to sploh mogoce... A je Siol dal kaj bozicno , novoletne nagrade?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: _Tejc_ ()

Po dobrem začetku na emule plus se je tud men začela sesuvat pa še počas je začel downloadat.
Mah jaz ne vem kaj bi sploh uporabljal!>:D

ej vi ko vam emula ni stabilna, na katerih windowsih to? meni na xpjih mogoče 1x na tedn štekne tarod ta zadnji, ali pa še manjkrat. meni je to dovolj stabilno.

Ja imam win 200 in to je druga stvar kot win xp!
««
8 / 72
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

eMule FAQ

Oddelek: Omrežja in internet
267302 (5728) Spc
»

težave z mulo in routerjem

102210 (1992) Goldee
»

eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
5510294 (8764) Eru
»

ADSL visoka hitrost??

251924 (1290) BaRtMaN
»

Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?

Oddelek: Programska oprema
342763 (2037) cybermedo

Več podobnih tem