Forum » Omrežja in internet » [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.
[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.

Tr0n ::
Jaz zdaj brez taroda snemam, pa zaenkrat laufa boljse. Razen to, da lahko imas v adresses.dat vec urljev za serverje ne vidim neke prednosti. Sicer je tak boljse imet samo eden url in sicer best servers.

wind ::
zaj_tam: id ni odvisen od razlicice ampak se nekako "izracuna" iz tvojega ipja. jaz imam npr. staticen ip in imam vedno isti id.

Mr.B ::
Pomembno je samo da imaš HIGH ID . Torej zeleno ikonco desno spodaj , kjer ti piše na kateri server si povezan. Pomembno je pa razmerje UP/DL zaradi ratinga . Sicer pa pojdi na share reactor potegni dol ene par zadev , kjer piše aveable 10 pa boš videl da boš v polure že imel max DL.
Lol se Hutiji delajo Facpalm USA:
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis
A Navy fighter jet fell overboard Monday when the USS Harry S. Truman
aircraft carrier veered to avoid fire from the Houthis

matej97 ::
Zanima me kako je pa naprimer če imaš vklopjeno Mulo in Kazo. Saj nista potem v nobenem konfliktu, a ne?
lp
lp

Gandalfar ::
seveda sta - ce sta hkrati prizgana -
Ce zelis oboje hkrati laufat:
- ne smeta laufat na istih portih
- ne smeta uporabljat istih temp fajlov
Ce zelis oboje hkrati laufat:
- ne smeta laufat na istih portih
- ne smeta uporabljat istih temp fajlov

Kazo mam na portu 1214 Mulo pa na 4242, tako da bi moralo delovati. Zanima pa me še glede Mule(ker sem nov), če je to normal, da mi dl samo z okoli 5kb/s, sem pa na Silent Bob strežniku.

aja se oproscam. Sem slabo prebral - sem mislu da mas eMule pa edonkey2000 skupi przgano .. ja eMule pa Kazaa mas itaq lahk brez problema skupi przgan.
Za eMule je normalno da imas nizke prenose ce imas upload omejen pod 10kb/s ter ce ne cakas dolgo (par urc)
Za eMule je normalno da imas nizke prenose ce imas upload omejen pod 10kb/s ter ce ne cakas dolgo (par urc)

Upload mam omejen na 22kb/s. Ja čakam pa bolj malo... :)
No zanima pa me še kaj potem, ko se mi po 24urah povezava prekine? Nekaj sem bral v tej temi o tem Tarod modu, ki ti pomga, da pač "ne greš" od začetka. Tarod mod inštaliraš v isto mapo kot Mulo? A lahko prosim bolj podrobno razložoš za kaj gre?
hvala in lp
No zanima pa me še kaj potem, ko se mi po 24urah povezava prekine? Nekaj sem bral v tej temi o tem Tarod modu, ki ti pomga, da pač "ne greš" od začetka. Tarod mod inštaliraš v isto mapo kot Mulo? A lahko prosim bolj podrobno razložoš za kaj gre?
hvala in lp

pivmik ::
PA še en zelo uporaben nasvet:
V Shared Files določite priority RELEASE vsem datotekam ki jih trenutno downloadate, tako boste uploadali večinoma fajle ki jih imate v downloadu in s tem uni ki downloadajo od vas te datoteke vas bodo dali višje v vrsto.
Če pa downloadate skupino fajlov(recimo 1. sezona StarGateSG1) in jih imate nekaj že downloadanih do konca, dajte čisto vse v share(ja, tudi tiste
že downloadane) in tudi tem nastavite priority na RELEASE. (to se lahko tudi uporabi če je igra na 2Cd vi pa imate samo prvega celega itd, itd...) Sej ste razumeli kaj mislim ;)
V Shared Files določite priority RELEASE vsem datotekam ki jih trenutno downloadate, tako boste uploadali večinoma fajle ki jih imate v downloadu in s tem uni ki downloadajo od vas te datoteke vas bodo dali višje v vrsto.
Če pa downloadate skupino fajlov(recimo 1. sezona StarGateSG1) in jih imate nekaj že downloadanih do konca, dajte čisto vse v share(ja, tudi tiste
že downloadane) in tudi tem nastavite priority na RELEASE. (to se lahko tudi uporabi če je igra na 2Cd vi pa imate samo prvega celega itd, itd...) Sej ste razumeli kaj mislim ;)
LP, Gregor GRE^
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pivmik ()

-MiS- ::
Zanima me zakaj se mi, ko zaženem emule 023b potek ko osveži nove strežnike in nato ko se prijavi na strežnik, mi mašina brejkne, oz. najprej mal zabremza nato blue screen in kernel error napise ter se resetira ?!?!?!
To mi nardi samo ko zažene emule, pa nikjer drugje, poslusu sem jo ponovno inštalirat pa isto, a se komu dogaja isto ? Oz. kakšna bi bila rešitev ?
Sistem: windows 2000 Prof
1 Ghz, 256 DDR ram, 80 GB v RAIDu,...
To mi nardi samo ko zažene emule, pa nikjer drugje, poslusu sem jo ponovno inštalirat pa isto, a se komu dogaja isto ? Oz. kakšna bi bila rešitev ?

Sistem: windows 2000 Prof
1 Ghz, 256 DDR ram, 80 GB v RAIDu,...

SkyNet ::
Baje da ravno najnovejša mula povzroča te probleme...Raje naloži Tarod mod, link imaš nekaj vrstico višje...
right minus opens, into bump easy left, flat out right, into mcdrive 3 bigmacs

Samson ::
Hja sej tarod mod tazadnji tudi naredi stalo, ko se kaksen filet prenese do konca. Pac ga zapres in na novo odpres, zgubis mesto v cakalni vrsti pa jovo na novo...)))
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

egomez ::
vem, da se je na teh straneh že kar nekaj nasvetov dajalo za odpravo LOW ID-ja in tudi nekaj FAQ-jev sem prebral, ma ne najdem rešitve. Imam dva računalnika vezana tako, ra imam v prvem dve mrežni. Na prvem mi eMule dela, ker dobi HIGH ID, drugemu računalniku pa sem omogoču na prvemu share internet na Windowsih 2000, in dobi LOW ID. Ali ve kdo, kako rešim problem.
Hvala za vse odgovore.
Hvala za vse odgovore.

A se komu sanja, zakaj za hudicha nastane toliko poskodovanih delcev, da namesto npr. 700Mb downloada se nadaljnih 200-300Mb?
Kje pride do napake in kako odpraviti tole zoprno zadevo?
Kje pride do napake in kako odpraviti tole zoprno zadevo?

Tale Mula je zajebana u iber.
Dljam en filetek, začnem zvečer 0b 22:00 in mi vleče najprej s 18kb, pa si rečem, sej ko pridem naslednji dan domov (ob 16:00) bo že fertik). Malo sutra. Preneslo se je vsega 100mb. Peesda, pa sej nimam dial-up.
Pa tudi v vrsti sem bil več kot 20 ur, pa mi dlja iz 2 sourcev in to s komaj 6kb.
Dljam en filetek, začnem zvečer 0b 22:00 in mi vleče najprej s 18kb, pa si rečem, sej ko pridem naslednji dan domov (ob 16:00) bo že fertik). Malo sutra. Preneslo se je vsega 100mb. Peesda, pa sej nimam dial-up.
Pa tudi v vrsti sem bil več kot 20 ur, pa mi dlja iz 2 sourcev in to s komaj 6kb.

Tejc: provide the link and changelog :)
SkyNet: mogoce je kej z nastavitvami narobe ali je pa fajl tolk malo razsirjen ceprav dvomim. Katero verzijo eMule uporabljas?
SkyNet: mogoce je kej z nastavitvami narobe ali je pa fajl tolk malo razsirjen ceprav dvomim. Katero verzijo eMule uporabljas?

CHANGELOG: eMule v0.23b [Tarod.10e] <10/12/2002>
1. Removed punishment to 0.22 clients.
2. Added support for multiple selection removing "No Needed Sources".
3. Recoded "Download for all A4AF sources".
Note: Thanks to envkeyDEV team for point number 3 idea, just for the idea. Ah, and thanks to Ford to have cheap cars idea and thanks to Bell for have the idea of phone and thanks to everybody that had ideas I am using right now in my cotidian life. Are you glad now Ottavio?
DOWNLOAD:
http://indigo.retemail.es/eMule0.23b-Ta...
1. Removed punishment to 0.22 clients.
2. Added support for multiple selection removing "No Needed Sources".
3. Recoded "Download for all A4AF sources".
Note: Thanks to envkeyDEV team for point number 3 idea, just for the idea. Ah, and thanks to Ford to have cheap cars idea and thanks to Bell for have the idea of phone and thanks to everybody that had ideas I am using right now in my cotidian life. Are you glad now Ottavio?
DOWNLOAD:
LP, Gregor GRE^
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Elemen_T ()

Tarod 10b...

nintakiu ::
Lahko prosim kdo pomaga,kako popravit poškodovane part file.mam sicer donkey doctora samo je v španščini in javi samo da ne najde known.met.

trudm ugotovit kaj je tale zadeva A4AF pa mi nikakor ne uspe .. neki z source. A kdo ve?

bodom ::
zio.
mam ene probleme z emulo...
odkar sm instaliru tnovo verzijo 0.23a oz. b ce se ne motm in pol sm dal se tarod 10e.
in se po pribl. 1h vse skup zasteka...pac normalno zgleda da dela, v resnici pa se prenos (ki ga kaze spodaj gor/dol) ustavi na recimo gor: 10,0kb/s...dol:34,5kb/s in se ne premakne.
DUmeter mi kaze da se nek dogaja, sam vidt ni pa nic v emuli. cifre obstanejo.
a bi kdo vedu kaj je narobe? mogoce kej v tarodu?
hvala, LP
mam ene probleme z emulo...
odkar sm instaliru tnovo verzijo 0.23a oz. b ce se ne motm in pol sm dal se tarod 10e.
in se po pribl. 1h vse skup zasteka...pac normalno zgleda da dela, v resnici pa se prenos (ki ga kaze spodaj gor/dol) ustavi na recimo gor: 10,0kb/s...dol:34,5kb/s in se ne premakne.
DUmeter mi kaze da se nek dogaja, sam vidt ni pa nic v emuli. cifre obstanejo.
a bi kdo vedu kaj je narobe? mogoce kej v tarodu?
hvala, LP

nov tarod na pohodu:
http://emuleitor.vivelared.com/download...
oz ed2k link:
ed2k://|file|emule0.23b-tarod.11c-binaries.rar|634582|796669e267e5a591bca32baa0bebb882|/
changeloga ne najdem (v angleščini)
http://emuleitor.vivelared.com/download...
oz ed2k link:
ed2k://|file|emule0.23b-tarod.11c-binaries.rar|634582|796669e267e5a591bca32baa0bebb882|/
changeloga ne najdem (v angleščini)
LP, Gregor GRE^

Satanized ::
eMule v0.23b [Tarod.11c] <14/12/2002>
1. Change asked for Unknown1 -from original Dev Team!
eMule v0.23b [Tarod.11b] <14/12/2002>
1. Fix bug regarding Max. connections per 5 seconds. Thanks to murkus to pin point it out. :) It was a migration from 0.22c problem.
2. Now when Disable Exchanging Sources is active sources are not send nor asked.
3. Added fix to spoofed/local address. [Thanks MooseTea]
4. Added Jigle Fake Check from deltaHF mod, but with a lot of changes. [Thanks deltaHF]
eMule v0.23b [Tarod.11a] <14/12/2002>
1. Fixed 3 memory leaks, 1 of them very important.
eMule v0.23b [Tarod.11] <14/12/2002>
1. Added xrmb's patch to send list of files after get ID from servers. [Thanks xrmb]
2. Fixed a bug in comparing sources added to queue -migration from 0.22c to 0.23b problem.
3. Added fix in CPartFile::FillGap() to avoid rehashing after a crash before getting next file. [Thanks Lord KiRon]
4. Added fix re-loading sources. [Thanks skynetman]
5. Modified behaviour loading sources -purging sources only occurs one time before reloading sources.
6. Fixed bug that shows ourselves many times in queue. [Thanks Lord KiRon]
7. Merging in servelist more than an URL hitting Update is back. But it works like initial autoupdate. It means that after one URL works it stops downloading more serverlists.
8. Now when loading/reloading sources we make run eliminating No Needed Sources before.
Note: Dedicated to EdonkeyFAN. You rocks! ;)
eMule v0.23b [Tarod.10f] <12/12/2002>
1. Some changes in Downloading all A4AF in this file now.
2. New option to automatically keep clean of A4AF one file.
3. Upgraded to Dynup2.[Thanks Hardware]
4. Solved bug when sorting Max. Users in servers window.
5. Solved crash saving known.met file.
6. Added option to set maximum number of exchanged sources received at once. Rest of received sources are added to a queueu for futher use. It keeps to avoid some Win98 problems. If you are using Win98 set it to 50 or 100.
Se mi zdi, da je bil tu nazadnje objavljen 10e, zato sm pripopu celoten changelog od tedaj.
lp, JT
1. Change asked for Unknown1 -from original Dev Team!
eMule v0.23b [Tarod.11b] <14/12/2002>
1. Fix bug regarding Max. connections per 5 seconds. Thanks to murkus to pin point it out. :) It was a migration from 0.22c problem.
2. Now when Disable Exchanging Sources is active sources are not send nor asked.
3. Added fix to spoofed/local address. [Thanks MooseTea]
4. Added Jigle Fake Check from deltaHF mod, but with a lot of changes. [Thanks deltaHF]
eMule v0.23b [Tarod.11a] <14/12/2002>
1. Fixed 3 memory leaks, 1 of them very important.
eMule v0.23b [Tarod.11] <14/12/2002>
1. Added xrmb's patch to send list of files after get ID from servers. [Thanks xrmb]
2. Fixed a bug in comparing sources added to queue -migration from 0.22c to 0.23b problem.
3. Added fix in CPartFile::FillGap() to avoid rehashing after a crash before getting next file. [Thanks Lord KiRon]
4. Added fix re-loading sources. [Thanks skynetman]
5. Modified behaviour loading sources -purging sources only occurs one time before reloading sources.
6. Fixed bug that shows ourselves many times in queue. [Thanks Lord KiRon]
7. Merging in servelist more than an URL hitting Update is back. But it works like initial autoupdate. It means that after one URL works it stops downloading more serverlists.
8. Now when loading/reloading sources we make run eliminating No Needed Sources before.
Note: Dedicated to EdonkeyFAN. You rocks! ;)
eMule v0.23b [Tarod.10f] <12/12/2002>
1. Some changes in Downloading all A4AF in this file now.
2. New option to automatically keep clean of A4AF one file.
3. Upgraded to Dynup2.[Thanks Hardware]
4. Solved bug when sorting Max. Users in servers window.
5. Solved crash saving known.met file.
6. Added option to set maximum number of exchanged sources received at once. Rest of received sources are added to a queueu for futher use. It keeps to avoid some Win98 problems. If you are using Win98 set it to 50 or 100.
Se mi zdi, da je bil tu nazadnje objavljen 10e, zato sm pripopu celoten changelog od tedaj.

lp, JT
-- is it love or is it faith --

Kaboom ::
hvala bogu za popravljene memory leaks... meni je ko sem vklopil mulo s tarodom 10c vsakič pet minut polnilo rame na 98% pol pa spet sprostilo...
Če se zatakne - pritisni močneje. Če se zlomi - bil je skrajni čas za nakup novega.

A ste opazli da je na eDonkey omrežju dobrega pol miljona ljudi in še narašča?
V eMule sem dal tri različne serverliste in počakal eki časa, se, šel v Statistics in pod Servers -> Total users piše: 623497
V eMule sem dal tri različne serverliste in počakal eki časa, se, šel v Statistics in pod Servers -> Total users piše: 623497
LP, Gregor GRE^

Eno vprašanje malo mimo teme (da ne bom odpiral nove): No sedaj ko mam vklopljeno Mulo in Kazo (maksimalno downloadam in uploadam), surfam na netu, pečem cdje, mi cel sistem dela boj počasi. Npr. preklapljanje med okni, včasih se kak program ne odziva, pri peki cdjev burn proof večkrat prepreči napake,... Mam athlona 1800, 256 DDR (333) in disk WD 20Gb 5400 obratov.
No načrtujem pa nakup novega diska WD80 Gb z 8MB cache, saj mislim, da je problem vsega tega prav v disku, ker disk dela ves čas, brez pavze, procesor pa ni preveč preobremenjen. A bi nakup diska rešil problem??
Hvala za odgovore...
Aja OS je WinXP
No načrtujem pa nakup novega diska WD80 Gb z 8MB cache, saj mislim, da je problem vsega tega prav v disku, ker disk dela ves čas, brez pavze, procesor pa ni preveč preobremenjen. A bi nakup diska rešil problem??
Hvala za odgovore...
Aja OS je WinXP

XsenO ::
To se ti dogaja verjetno zaradi memory leakov emule; pač je še vedno beta program
1 + 1 = 1

MaX ::
Meni je pomagalo dodatnih 256 MB rama. Disk imam 80 Gb 7200 rpm, pa še mal premajhen je... Hiter disk zlo prov pride.

XsenO: Mislim da samo Mula ni bila kriva, zato ker prej, ko sem meu samo Kazo, se mi je dogajalo isto.
Torej kaj pravite? Nov disk bi bla še najboljša rešitev?
Torej kaj pravite? Nov disk bi bla še najboljša rešitev?

XsenO ::
.....kolko časa od zadnjega formata
Ne brez heca verjetno se ti je na PC nabralo tolko smeti, da upočasnjuje delovanje.

1 + 1 = 1

Ja maš prav, to je tudi eden izmed dejavnikov. Vendar potem bom moral stari disk formatirat vsak mesec.
Računalnik kar kliče po novem disku!

Računalnik kar kliče po novem disku!

krneki ::
Pomeni, če ima osebek na drugi strani dva fileta, se boš za en filet postavil v njegov queue, za drug filet pa ne boš in bo pač čakal, da se prvi filet zdownloada. v Tarod modu je pač ena rešitev, da lahko prestavlaš med tema dvema filetoma (lahko naštimaš za katerega ti stoji v vrsti).
Naprimer, če pobiraš dol TV serije in imaš u svojem queue 5 delov, se ti bo zgodilo da bo veliko sourcov označenih z A4AF in ti samo stoji zadeva. Če pa označiš 3 serijo (recimo da bi tole hotel najprej imet) in daš Auto A4AF, ti bo vse A4AF source preusmerjal v queue od tretje serije, tko da imaš več aktivnih sourcov in posledično prej dobiš zadevo.
Naprimer, če pobiraš dol TV serije in imaš u svojem queue 5 delov, se ti bo zgodilo da bo veliko sourcov označenih z A4AF in ti samo stoji zadeva. Če pa označiš 3 serijo (recimo da bi tole hotel najprej imet) in daš Auto A4AF, ti bo vse A4AF source preusmerjal v queue od tretje serije, tko da imaš več aktivnih sourcov in posledično prej dobiš zadevo.

[D|g|t] ::
hmm mybi je to ze star blem ampak bom vseen prasu.
Ka je wrong ce ti za skor vse streznike pise da so nedosegljivi??
Ka je wrong ce ti za skor vse streznike pise da so nedosegljivi??

aliado ::
Ali mogoče gdo ve kaj pomeni določena barva v koloni "Potek"? Je to kje napisano v faq?
LP
LP

MaX ::
rdeča pomeni, da ni sourcev.
modra pomeni da so. Temnejša ko je modra več sourcev je.
Rumena pa je paket, ki se trenutno prenaša.
Kar je črno je pa že preneseno.
modra pomeni da so. Temnejša ko je modra več sourcev je.
Rumena pa je paket, ki se trenutno prenaša.
Kar je črno je pa že preneseno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: MaX ()

OldSkul ::
No jaz sem mislil da je mula za en k!, toda pred dvema dnevoma sem jo prižgal nastavil vse potrebno in zdaj sem že prenesel 3 GB!
Kazaa ne bom uporabljal več, razen za muzko!

Kazaa ne bom uporabljal več, razen za muzko!

Vse lepo in prav, toda na eno vprasanje se nobeden guru ni odgovoril:
Kaksna je resitev oz. kaj narediti, da bo cim manj corrupted part delckov.
Meni za VSAK download pobere dodatnih 30-40 %. Pomeni, da mi vsakic downloada se dodatnih 30-40 procentov, kar je skoda...Raje bi kdo kaj od mene dobil vec, ali pa jaz od drugih dobil, vseeno je. Istocasno ti odzira UL/DL razmerje na zalost.
A pozna gdo resitev? Gandalfar????? Any One????
Kaksna je resitev oz. kaj narediti, da bo cim manj corrupted part delckov.
Meni za VSAK download pobere dodatnih 30-40 %. Pomeni, da mi vsakic downloada se dodatnih 30-40 procentov, kar je skoda...Raje bi kdo kaj od mene dobil vec, ali pa jaz od drugih dobil, vseeno je. Istocasno ti odzira UL/DL razmerje na zalost.
A pozna gdo resitev? Gandalfar????? Any One????

jamiroq ::
Tarod.11e
changelog:
eMule v0.23b [Tarod.11e] <17/12/2002>
1. Fixed 4662 port stopping listening. [Big thanks to Dnowo]
eMule v0.23b [Tarod.11d] <16/12/2002>
1. Removed Lord KiRon's unuseful check for dupped hash in one routine.
2. Modified "knwon.met" saving routine to avoid corruption.
3. Fixed -just- possible string overflow in tooltips. [Thanks boo].
4. Statistics scale fixed. [Thanks strafer].
5. Added full chunk uploading. I think it is pretty helpful. [Thanks VQB].
6. Added modifications in LoneStar Upload throttle for new 0.23b code.
7. Writing of sources to file every 10 mins. is back again.
changelog:
eMule v0.23b [Tarod.11e] <17/12/2002>
1. Fixed 4662 port stopping listening. [Big thanks to Dnowo]
eMule v0.23b [Tarod.11d] <16/12/2002>
1. Removed Lord KiRon's unuseful check for dupped hash in one routine.
2. Modified "knwon.met" saving routine to avoid corruption.
3. Fixed -just- possible string overflow in tooltips. [Thanks boo].
4. Statistics scale fixed. [Thanks strafer].
5. Added full chunk uploading. I think it is pretty helpful. [Thanks VQB].
6. Added modifications in LoneStar Upload throttle for new 0.23b code.
7. Writing of sources to file every 10 mins. is back again.

Xplicit ::
sadarj79 - kaj si ti vse 'nastavu' da ti mula dela - k jest mam kazaa, pa sm hotu preidt na mulo, pa se mi sploh noce povezat na noben server, tle mi pa noben 'nezna'/noce pomagat
(pa ni kriv firewall)

Alkoman ::
PicNiK: Malo zgoraj si napisal, da das prioriteto v Shared Files na Release, da te uporabniki uvrstijo visje v vrsto, pa me zanima, ce si to govoril za mulo oz. kako lahko to naredis v muli? Tam lahko das samo na zelo nizko, nizko, srednje... A je to katera od teh prioritet?

Simko ::
Hmm, meni tak eMula sploh ni všeč! Sicer je res da je za določene stvari (*.avi) res zakon, saj najdeš vse ampak hitrost je pa na minimumu. Nikoli mi še ni jemalo (seštevek vsega kaj jemljem dol) več kot 50kB/s, posamezne zbirke mi jemlje z max 20kB/s plus minus malenkost :(
Shaream dosti stvari, ljudje tudi nonstop DL od mene, ampak nikamor se ne premaknem....največkrat jemljem dol od 2 sourcov, čeprav jih imam več...ne vem. Imam pa lahko prižgan progrma tudi več dni!!!
Aja imam pa 1Mbit DLja ter 128 kbit ULja. Vklopljen imam dinamičen UL.
Shaream dosti stvari, ljudje tudi nonstop DL od mene, ampak nikamor se ne premaknem....največkrat jemljem dol od 2 sourcov, čeprav jih imam več...ne vem. Imam pa lahko prižgan progrma tudi več dni!!!
Aja imam pa 1Mbit DLja ter 128 kbit ULja. Vklopljen imam dinamičen UL.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | eMule FAQOddelek: Omrežja in internet | 7297 (5723) | Spc |
» | težave z mulo in routerjemOddelek: Omrežja in internet | 2206 (1988) | Goldee |
» | eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 10265 (8735) | Eru |
» | ADSL visoka hitrost??Oddelek: Omrežja in internet | 1920 (1286) | BaRtMaN |
» | Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?Oddelek: Programska oprema | 2760 (2034) | cybermedo |