Forum » Omrežja in internet » [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.
[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.
povoj ::
jest mem pa bitcomet pa mulo pa na muli najdem velik vec stvari bit comet pa sopa tud po 110 dl.
sam pr muli ce mi lahko kdo prosm pomaga. odprte mam porte visok ID in delal mi je tud po 100 in 90 dl, sam zdej ga je pa nekej prjel in ma skoz tam 5, 10-20 max dl. kdo ve kje je catch????
hvala pa skoda ke ni snega
sam pr muli ce mi lahko kdo prosm pomaga. odprte mam porte visok ID in delal mi je tud po 100 in 90 dl, sam zdej ga je pa nekej prjel in ma skoz tam 5, 10-20 max dl. kdo ve kje je catch????
hvala pa skoda ke ni snega
Predator ::
netlimiter je za plačat:\
nubes: zamenjaj dc++ z ldc++, ima to vgrajeno
nubes: zamenjaj dc++ z ldc++, ima to vgrajeno
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
predator enkrat si mi ze pomagal s porti pa tist s staticnimi strezniki, mi lahk se zdej kej svetujes, al pa kdo drug??
prov jezn ratas ke ti vlece okol 100 pol pa gre na 10.
a je kej narobe ce snemas po 300 stvari, pa je pol brez sourcou pa upas da bos kdaj kej dubu dol? sheram 100gb, pa nekje na 20-24kb/s mam otprto, a je to v redu?pa se nekej, po kaksnem dnevu muli zlo pade vnema za iskat, namest de mis klikom najde 300 stveri mi sam 82 al pa tam nekje, kaj je to narobe?? jest polkr dosconectam pa se enkrat zazenem. A je to prov, al mi kej druzga priporocate?=?
sneg bo !!!!
prov jezn ratas ke ti vlece okol 100 pol pa gre na 10.
a je kej narobe ce snemas po 300 stvari, pa je pol brez sourcou pa upas da bos kdaj kej dubu dol? sheram 100gb, pa nekje na 20-24kb/s mam otprto, a je to v redu?pa se nekej, po kaksnem dnevu muli zlo pade vnema za iskat, namest de mis klikom najde 300 stveri mi sam 82 al pa tam nekje, kaj je to narobe?? jest polkr dosconectam pa se enkrat zazenem. A je to prov, al mi kej druzga priporocate?=?
sneg bo !!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: povoj ()
Predator ::
včasih emule pomaga restart ali pa izbris known.met, samo če imaš high id in ti dela 20kb/s, ti dela samo 20, smola z senderji;
Building a better mousetrap merely results in smarter mice.
ja restartov sm jo ze parkat. ja takrat ke sm si nastimou porte mi je po pol ure k sm se konektov vlekel 90, zdej pa 15. pa velik dl-am tko da bi lahk blo mal vec. ich finde. kok je pa najbols met ul. mam 1mega adsl paket. kje pa je ta known met pa kaj je to. mal sm laika ja .?
a se splaca staticne streznike obnavljat pa brisat tiste ke so pod 50 userjev?? predvsem me pa zanima to kako da po kaksnem dnevu al pa s eprej iskanje zgubi svojo moc, velik manj najde???
hvala pa lep dan
a se splaca staticne streznike obnavljat pa brisat tiste ke so pod 50 userjev?? predvsem me pa zanima to kako da po kaksnem dnevu al pa s eprej iskanje zgubi svojo moc, velik manj najde???
hvala pa lep dan
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: povoj ()
LukaVi ::
Ali mogoče kdo pozna kakšno skrekano različico eMule-e, ki bi ji lahko izklopil upload ne da bi to uplivalo tudi na zmanjšanje downloada. Če se vam da, mi prosim povejete kar link do take različice.
lep pozdrav
LukaVi ::
jah, prav imaš .... rad bi imel to mulo, ker imam samo čisto navaden adsl in bi rad čimveč uploadal na torrentbits2 zravn pa downloadam še kej iz mule in mi pol mula ful uploada požre, če pa upload omejim na 3KB/s se mi pa download meja spusti na 9 KB/s
lep pozdrav
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LukaVi ()
2nemesis ::
Terorist to lahko sklopiš pri sebi samo za druge, da tako drugim ne vpliva na zmanjšanje downloada!
povoj: Seveda ti vleče na začetku 100, ker imaš takrat 10-krat več sourcou. Ne restartaj preveč programa, ker potem padeš iz čakalne vrste in se s tem postavih znova v čakalno vrsto na koncu. Če imaš veliko redkih datotek, boš moral pač dolgo čakati.
Zagotovo vleče par linkov ki imajo veliko sourcou hitreje, kot pa če imaš veliko linkov z malo sourci! Samo število sourcou od obeh skupin primerjaj!
povoj: Seveda ti vleče na začetku 100, ker imaš takrat 10-krat več sourcou. Ne restartaj preveč programa, ker potem padeš iz čakalne vrste in se s tem postavih znova v čakalno vrsto na koncu. Če imaš veliko redkih datotek, boš moral pač dolgo čakati.
Zagotovo vleče par linkov ki imajo veliko sourcou hitreje, kot pa če imaš veliko linkov z malo sourci! Samo število sourcou od obeh skupin primerjaj!
hvala, ja opazu sm da sm mel ze precej znucane stvari z mal sourci na listi.
to me se zanima, zakaj zgubi iskalno moc po pol dneva recimo?? na zacetku mi najde do 1800 stvari pol pa sam se kakih 400 od iste zadeve??
hvala
sneg je sm preklet mal
to me se zanima, zakaj zgubi iskalno moc po pol dneva recimo?? na zacetku mi najde do 1800 stvari pol pa sam se kakih 400 od iste zadeve??
hvala
sneg je sm preklet mal
2nemesis ::
povoj: Poanta je v tem da nimajo vsi sourci cele datoteke. 1800 sourcev pomeni da jih ima toliko vsaj en delček datoteke. Ko je del datoteke že zdownloadan jih je samo še 400 sourcov, ki imajo vsaj en delček ki ga še rabiš, ne vidiš pa več tistih, ki imajo delčke katere jih ti že imaš.
Pa tudi nekaj od tistih 1800 je leecherjev, ki izklopijo program ko dobijo datoteko in jih ni več na spisku!
Pa tudi nekaj od tistih 1800 je leecherjev, ki izklopijo program ko dobijo datoteko in jih ni več na spisku!
BlackHole ::
Gandalfar, ni nobenega limiterja. Sem se pozanimal. Sploh ni bilo nobenih sprememb na serverju. Pred časom je še vse laufalo, tudi če smo trije laufai Emulo. Zdaj, tudi, če jo samo eden, povezavo prekinja vsake toliko časa. Sem preveril Spyhunterjem, Ad-aware, Antivirusnim, Wintask, Netlimiter, pa nič sumljivega ne laufa, vse popucano. Ruter je Trend Micro Gatelock x200, če kaj pomaga.
LP Marko
Gandalfar ::
moj odgovor glede netlimiterja je bil namenjen nubesu
Predlagam da probate zamenjat router. Tvoj opis napak mi deluje kot tezave na omrezni opremi.
Predlagam da probate zamenjat router. Tvoj opis napak mi deluje kot tezave na omrezni opremi.
Zokzel ::
V zadnjem tednu se mi je tole zgodilo že tretjič : E-mule je povzročil napako na Kernell32.dll in se bo sedaj zaprl ?? In se seveda zapre. In kwa za vraga je Kernell32.dll??
d0rK ::
Jz sm pa bl nov v linuxu pa bi prosu da mi priporocite en dobr DC++ klient. Skratka, cim bl stabilen in cim vec fukncij.
Pa nej bo KDE application.
Hvala!
Pa nej bo KDE application.
Hvala!
OmegaBlue ::
Dcgui-qt je fleten.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
pajomen ::
Mene pa zanima sledece:
Odkar pomnim da mula obstaja pogresam eno funkcijo,pa me zanima ce jo kak mod ze ima:
Namrec, zelim si da bi bilo kateri fajl v transfer direktoriju oznacil in ga tako dal na "black listo" in da bi mi potem te fajle v search meniju obarvalo kot da so bili dolposneti oz. crtani. Veliko filmov je zanic,kar hitro vidis z preview opcijo. Tako jih nebi bilo treba vleci dol do konca in tudi napake nebi ponovil,saj bi bile hash stevilke fejkov markirane.
Odkar pomnim da mula obstaja pogresam eno funkcijo,pa me zanima ce jo kak mod ze ima:
Namrec, zelim si da bi bilo kateri fajl v transfer direktoriju oznacil in ga tako dal na "black listo" in da bi mi potem te fajle v search meniju obarvalo kot da so bili dolposneti oz. crtani. Veliko filmov je zanic,kar hitro vidis z preview opcijo. Tako jih nebi bilo treba vleci dol do konca in tudi napake nebi ponovil,saj bi bile hash stevilke fejkov markirane.
BlackHole ::
Še vedno nisem popolnoma reši svojega problema (eno stran nazaj, če je komu). Bom na kratko. En server, na katerem je več (okrog 10) računalnikov. Ruter je Trend Micro Gate Lock X200. Zadnje čse se mi dogaja, da mi povezavo občasno "vzame" za kake pol minute in lahko samo čakam, da se spet "vrne". Takrat se ustavi ves promet (UL in DL), tudi internet explorer se ne poveže. Sem pa v tistem trenutku poskusil pingat, najprej na rute, bilo je uspešno (povprečje 0ms), medtem ko na siol.net povezave ni vzpostavilo. Kaj je to narobe? Zakaj se dogajajo zi izpadi?
LP Marko
Mr_Globus ::
Zadnje cajte se mi dogaja da ne morem na muli dat recimo več kot 30 fajlov naekrat. To me ful moti ker ko grem v LJ dam une tri sezone in je mir. Zdej pa je povezava nekoriščena Se sanja komu kako mimo tega?
ross|e20 ::
lep pozdrav
tu na tem forumu sem odkrila to temo z mulami...
zdej pa sem začela jaz to nekaj brati (okoli 10 strani), vendar je tega preogromno - 57 strani, zato upam, da mi boste vseeno pomagali, čeprav vem, da je bilo to že 100% parkrat napisano.
no pa vseeno sem optimist . bomo vidli, če se splača biti .
jaz uporabljam ADSL povezavo do interneta - navadno, ta pocen verzijo seveda. Ko se s to povezavo povežem do intrneta in potem zalaufa eMule, mi vleče okoli 100 KB/s (mogoče sem se zmotla z oznako). to mi je čisto ok.
potem pa se velikokrat zgodi, da potrebujemo povezavo na treh računalnikih. to rešim z routerjem LevelOne FBR-1405TX. takrat pa ko zalaufam eMule ima ta zavezane učke s tako ruto - sej vem da vete ka mislim - takrat pa mi vleče komaj s 30 KB/s. vem, da se more to dat urihtat, sam jst ne vem kk.
dejte mi prosim nekak pomagat. upam, da mi bote .
hvala vam vsem za pomoč
tu na tem forumu sem odkrila to temo z mulami...
zdej pa sem začela jaz to nekaj brati (okoli 10 strani), vendar je tega preogromno - 57 strani, zato upam, da mi boste vseeno pomagali, čeprav vem, da je bilo to že 100% parkrat napisano.
no pa vseeno sem optimist . bomo vidli, če se splača biti .
jaz uporabljam ADSL povezavo do interneta - navadno, ta pocen verzijo seveda. Ko se s to povezavo povežem do intrneta in potem zalaufa eMule, mi vleče okoli 100 KB/s (mogoče sem se zmotla z oznako). to mi je čisto ok.
potem pa se velikokrat zgodi, da potrebujemo povezavo na treh računalnikih. to rešim z routerjem LevelOne FBR-1405TX. takrat pa ko zalaufam eMule ima ta zavezane učke s tako ruto - sej vem da vete ka mislim - takrat pa mi vleče komaj s 30 KB/s. vem, da se more to dat urihtat, sam jst ne vem kk.
dejte mi prosim nekak pomagat. upam, da mi bote .
hvala vam vsem za pomoč
Prenosik Acer Aspire 5101: AMD Turion 64 Mobile
Technology (2.0GH), 15,4' TFT LCD, ATI Radeon
Xpress 1100, 60GB HDD, 1GB DDR2 ram, DVD pekač,...
BaRtMaN ::
Živjo, sotrpinka! :P
Najprej glede LowIDja (ko ima mula prevezo): V routerju moraš forwardirat porte, ki jih uporablja eMule (ponavadi 4662), navodila dobiš v tej temi, v navodilih svojega routerja...
Glede zmanjšanja dowloada pa moram rečt, da je to normalen pojav, saj se ti bandwidth razdeli med 3 računalnike enakomerno, torej 128kB/s : 4 = 32kB/s, kar je tudi tvoja hitrost. Mula ti pravzaprav deluje optimalno, mnogi ti lahko zavidajo. :)
Najprej glede LowIDja (ko ima mula prevezo): V routerju moraš forwardirat porte, ki jih uporablja eMule (ponavadi 4662), navodila dobiš v tej temi, v navodilih svojega routerja...
Glede zmanjšanja dowloada pa moram rečt, da je to normalen pojav, saj se ti bandwidth razdeli med 3 računalnike enakomerno, torej 128kB/s : 4 = 32kB/s, kar je tudi tvoja hitrost. Mula ti pravzaprav deluje optimalno, mnogi ti lahko zavidajo. :)
ross|e20 ::
aha... potem je to rešeno...
potem pa me zanima še naslednje:
zakaj, kadar sem priključena na internet preko routerja, mi v programu DC++ noče downloadat?
hvala
potem pa me zanima še naslednje:
zakaj, kadar sem priključena na internet preko routerja, mi v programu DC++ noče downloadat?
hvala
Prenosik Acer Aspire 5101: AMD Turion 64 Mobile
BaRtMaN ::
Hm, zgoraj je ena majčkena napaka. Če na router priklopiš 3 računalnike, se ti bandwidth razdeli na 42 kB/s downloada, ne na 32kB/s. Verjetno gre 'manjkajočih' 10 kB/s pripisati zabitemu uploadu, sicer pa je to za mulo še vedno kulturna hitrost.
e-marko ::
Mogoče mi lahko tukaj kdo pomaga...
Uporabljal sem efmod mule kar nekaj časa, nato pa so se začeli problemi (random zmrzi mule in napake ob izklopu mule...) in sem se sedaj odločil menjati za sivkamod (0.43b sivka v13b2).
Winxp sp2, winxp fw (sygate mi ubija povezavo, ZA pa je strup za mulo ), avast antivirus, 1024/256 adsl.
Naštimal sem tale sivka mod in imam problem.
Ko zaprem mulo mi ne ohrani nastavitev pri serverjih.
Npr. nastavim razorback2 na high priority in ostale na normal. Po restartu mule pa so nastavitve za priority vse pomešane... Nekateri serverji so high, nekateri normal... Kako naj to poštimam??? Pri nastavitvah imam označeno Use priority system, Use smart lowID check on connect in Autoconnect to servers in static list only.
Se komu sanja kaj naj naredim?
Hvala.
LP
Uporabljal sem efmod mule kar nekaj časa, nato pa so se začeli problemi (random zmrzi mule in napake ob izklopu mule...) in sem se sedaj odločil menjati za sivkamod (0.43b sivka v13b2).
Winxp sp2, winxp fw (sygate mi ubija povezavo, ZA pa je strup za mulo ), avast antivirus, 1024/256 adsl.
Naštimal sem tale sivka mod in imam problem.
Ko zaprem mulo mi ne ohrani nastavitev pri serverjih.
Npr. nastavim razorback2 na high priority in ostale na normal. Po restartu mule pa so nastavitve za priority vse pomešane... Nekateri serverji so high, nekateri normal... Kako naj to poštimam??? Pri nastavitvah imam označeno Use priority system, Use smart lowID check on connect in Autoconnect to servers in static list only.
Se komu sanja kaj naj naredim?
Hvala.
LP
...somebody, somewhere...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: e-marko ()
pajomen ::
pajomen wrote:
"Mene pa zanima sledece:
Namrec, zelim si da bi bilo kateri fajl v transfer direktoriju oznacil in ga tako dal na "black listo" in da bi mi potem te fajle v search meniju obarvalo kot da so bili dolposneti oz. crtani. Veliko filmov je zanic,kar hitro vidis z preview opcijo. Tako jih nebi bilo treba vleci dol do konca in tudi napake nebi ponovil,saj bi bile hash stevilke fejkov markirane."
Ce pa to ni mozno,se potem da na kak nacin rocno hash stevilko vnesti v fajl v katerem se belezijo dolpotegnjene stvari,da bi mi naslednic v search meniju obarval te fajle v zeleni barvi (barva ki kaze nekoc ze dolpotegnjene dokumente)
"Mene pa zanima sledece:
Namrec, zelim si da bi bilo kateri fajl v transfer direktoriju oznacil in ga tako dal na "black listo" in da bi mi potem te fajle v search meniju obarvalo kot da so bili dolposneti oz. crtani. Veliko filmov je zanic,kar hitro vidis z preview opcijo. Tako jih nebi bilo treba vleci dol do konca in tudi napake nebi ponovil,saj bi bile hash stevilke fejkov markirane."
Ce pa to ni mozno,se potem da na kak nacin rocno hash stevilko vnesti v fajl v katerem se belezijo dolpotegnjene stvari,da bi mi naslednic v search meniju obarval te fajle v zeleni barvi (barva ki kaze nekoc ze dolpotegnjene dokumente)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pajomen ()
CaqKa ::
a ni emule tudi odprt projekt?
zakaj bi potem za amule hitreje dokodali?
pajomen: kar hoče gandalfar povedat, je to da pošlji developerjem imejl z željo po funkciji, da ti jo naj zraven sprogramirajo.
zakaj bi potem za amule hitreje dokodali?
pajomen: kar hoče gandalfar povedat, je to da pošlji developerjem imejl z željo po funkciji, da ti jo naj zraven sprogramirajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
trije pri emule in kupi technih windows script kiddijev in ~20 developerjev, ki se trudi pri amule in ima malo manj tecnih mulcev na glavi
Vlady ::
BlackHole:
Jaz sem imel podobne težave, in sem reinštaliral winse in naložil une z SP1 in zamenjal Azureus na starejšo verzijo. Imam pa router Level One FBR-1413TX in ima router že sam občasno probleme. Recimo hočem forwardirat porte, to naredim preko brskalnika in zadeve shranim, vendar mij porti še vedno ne delajo in ko ponovno odprem in se logiram, vidim da nastavitev sploh ni shranil in je vse še vedno prazno... No sedaj imam starejšo verzijo azureus-a in mi adeva bolj kot ne deluje normalno.
Še vedno nisem popolnoma reši svojega problema (eno stran nazaj, če je komu). Bom na kratko. En server, na katerem je več (okrog 10) računalnikov. Ruter je Trend Micro Gate Lock X200. Zadnje čse se mi dogaja, da mi povezavo občasno "vzame" za kake pol minute in lahko samo čakam, da se spet "vrne". Takrat se ustavi ves promet (UL in DL), tudi internet explorer se ne poveže. Sem pa v tistem trenutku poskusil pingat, najprej na rute, bilo je uspešno (povprečje 0ms), medtem ko na siol.net povezave ni vzpostavilo. Kaj je to narobe? Zakaj se dogajajo zi izpadi?
Jaz sem imel podobne težave, in sem reinštaliral winse in naložil une z SP1 in zamenjal Azureus na starejšo verzijo. Imam pa router Level One FBR-1413TX in ima router že sam občasno probleme. Recimo hočem forwardirat porte, to naredim preko brskalnika in zadeve shranim, vendar mij porti še vedno ne delajo in ko ponovno odprem in se logiram, vidim da nastavitev sploh ni shranil in je vse še vedno prazno... No sedaj imam starejšo verzijo azureus-a in mi adeva bolj kot ne deluje normalno.
"Lotereya - naibolee točnyj sposob učeta količestva optimistov"
dela ::
Problem z DC++:
V okoli 60% primerov, ko hočem odpreti hublist (le takrat), mi DC++ zamrzne, nakar se ga ne da izklopiti niti s task managerjem (torej je restart obvezen). Še ima kdo takšne težave? Verzija je najnovejša stabilna- 0.668
V okoli 60% primerov, ko hočem odpreti hublist (le takrat), mi DC++ zamrzne, nakar se ga ne da izklopiti niti s task managerjem (torej je restart obvezen). Še ima kdo takšne težave? Verzija je najnovejša stabilna- 0.668
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dela ()
Suli ::
Mene pa zanima, katera datoteka shranjuje kredite emule uporabnikov od katerih sem downloadal?
Hvala
Hvala
ferdo ::
mkavci9
registriran: 20.01.2004
Poslano: 26.01.2005 15:16:04
Lep pozdrav!
Zanima me kako v programu eMule in na ruterju naštimati porte da bom imel Hi Id ? Računalniki so v mrežo povezani preko serverja ki ima naložen Coyote. naštimu sm pott forwarding in odpru port tcp 4662 ampak še vedno ne dobim Hi Id.
ali mogoče ve kako bi to naštimu?
hvala in LP
registriran: 20.01.2004
Poslano: 26.01.2005 15:16:04
Lep pozdrav!
Zanima me kako v programu eMule in na ruterju naštimati porte da bom imel Hi Id ? Računalniki so v mrežo povezani preko serverja ki ima naložen Coyote. naštimu sm pott forwarding in odpru port tcp 4662 ampak še vedno ne dobim Hi Id.
ali mogoče ve kako bi to naštimu?
hvala in LP
PrimozR ::
Sem tudi imel te probleme, odprta 4662 in 4672, pomagal je da sm odpru 3000-5000. Zdej kr leti
Paramedic ::
Sej ni treba met odprtih 2000 portov, da ti dela v high id, dost je en port, pa od tega UDP in TCP.
End transmission.
PrimozR ::
EJ mene je zajebaval. Sploh se nism mogu na noben server povezat. Zdej leti tko kt še nikol ne!
Čakaj malo...
Na muli imaš naštimana porta 4662 in 4672, na ruterju ali fw pa si odprl 3000 do 5000 porte (vseh 2000) in sedaj dela bolje? To pa ne kaj ne bo štimalo...
Ne spoznam se na ruterje, ampak to je popolnoma skregano z logiko.
LP
Na muli imaš naštimana porta 4662 in 4672, na ruterju ali fw pa si odprl 3000 do 5000 porte (vseh 2000) in sedaj dela bolje? To pa ne kaj ne bo štimalo...
Ne spoznam se na ruterje, ampak to je popolnoma skregano z logiko.
LP
Ne vem. no...
V čem pa je potem fora fw in vse zaščite, če odpreš vse porte pa je...
Potem pa je tako bolje biti brez fw? To je samo moje mišljenje. Ni nujno da je pravilno...
Če bi potem vsak naštimal svoj port pri muli, bi se torej noben ne bi mogel povezati z nobenim?
Ali pa je fora v tem, da fw pusti povezovanje na teh 2000 portih samo določenemu programu? Npr. muli?
Ne vem, ne spoznam se toliko na te zadeve, ker imam tudi sam včasih kakšen problem.
Samo glasno razmišljam.
Bi bilo torej priporočljivo odpreti porte na fw za mulo v rangu 3000-5000?
So to da na vgrajenem Windows fw? Grem gledat...
LP
V čem pa je potem fora fw in vse zaščite, če odpreš vse porte pa je...
Potem pa je tako bolje biti brez fw? To je samo moje mišljenje. Ni nujno da je pravilno...
Če bi potem vsak naštimal svoj port pri muli, bi se torej noben ne bi mogel povezati z nobenim?
Ali pa je fora v tem, da fw pusti povezovanje na teh 2000 portih samo določenemu programu? Npr. muli?
Ne vem, ne spoznam se toliko na te zadeve, ker imam tudi sam včasih kakšen problem.
Samo glasno razmišljam.
Bi bilo torej priporočljivo odpreti porte na fw za mulo v rangu 3000-5000?
So to da na vgrajenem Windows fw? Grem gledat...
LP
e-marko: nimas cisto razciscenih stvari.
Zato da se lahko nekdo poveze nate moras imeti odprta tista dva porta. Enega TCP in drugega UDP. Ce ima oseba na drugi strani tudi TCP in UDP porta odprta (ni nujno da ista!) se lahko tudi ti nazaj zelo lepo povezes.
Zato da se lahko nekdo poveze nate moras imeti odprta tista dva porta. Enega TCP in drugega UDP. Ce ima oseba na drugi strani tudi TCP in UDP porta odprta (ni nujno da ista!) se lahko tudi ti nazaj zelo lepo povezes.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | eMule FAQOddelek: Omrežja in internet | 7211 (5637) | Spc |
» | težave z mulo in routerjemOddelek: Omrežja in internet | 2046 (1828) | Goldee |
» | eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9859 (8329) | Eru |
» | ADSL visoka hitrost??Oddelek: Omrežja in internet | 1839 (1205) | BaRtMaN |
» | Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?Oddelek: Programska oprema | 2637 (1911) | cybermedo |