» »

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.

««
55 / 72
»»

ALIen23 ::

Kako hitro vam deluje DC++??kako naj naredim da bo bolj downloadalo?Ker mam povprečje okoli 50Kb/s!??

THNX!
LP

PrimozR ::

Ka še hoč???

Clone ::

Eno vprašanje!

A mogoče komu še dela Kazaa Lite K++ 2.4.3, nekaj časa je že nisem uporabljal, se pravi že od namestitve Service Packa 2, pa me zanima če je to vzrok da se noče povezat, Ker Kazaa Lite(navadna) 2.6.1 se pa poveže, samo ta je veliko počasnejša od K++

Hvala!

Myth ::

Meni deluje brezhibno, pa imam instaliran tudi SP 2.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

Katero verzijo pa imaš K++ 2.4.3 ali 2.6? In ali si imel Kazzo nameščeno pred ali po service packu 2?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Clone ()

Milko# ::

Mula mi zmrzuje... pred tem ni.... sem imel 0.42 pa sem si dal gor najnovejso pa NAV2005 pa zacela zmrzovat potem sem nazaj staro inst. zdaj pa zmrzne po kratkem casu delovanja... katerakoli verzija..

vem da je ta problem marsikoga tezil, nihce pa ni napisal kako ga je resil ce ga je...

lp,m

Pobriš vse kr je NAV2005 pustu v registru.

Myth ::

Clone, će sem ti odgovoril na vprašanje, torej 2.4.3, in nameščeno sem imel že pred inštalacijo.
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤

_icy_ ::

Uporabljam Emule plus 1.1v in LAN in mi piše low id, zanima me kje nastaviti, da bom pridobil HI ID, za pozitivni odgovor se vam zahvaljujem

mtjz33 ::

Mene pa zanima, zakaj mi po vklopu Azureus-a na Muli pade UL in DL? Npr.UL na Muli je nastavljen na 12 in je isti ves čas,ko pa vklopim Az.mi pade ter stalno niha.Popolnoma mi pade tudi DL. Čeprav na Az.naštimam ULrecimo pod 20 ali pa nekje okrog 10,se na muli nič ne izboljša,s tem pa mi popolnoma pade tudi DL.Drugače imam na muli visok ID, DL imam med 50 in 110.Imam SP2, ADSL 2000/500 , brez ruterja-trenutno je priklopljen samo moj računalnik.
Upam da sre me razumeli-da ni napisano preveč zmedeno.Hvala za vsako info..

mtjz33 ::

ICY najbolj da prebereš tole:http://www.slo-filesharing.com/fsf/view...

Vlady ::

@mtjz33 verjetno ti zato pada, ker ima lahko tvoja povezava omejeno število povezav z drugimi uporabniki. In če imaš maksimalno število povezav 100 in če ti jih mula vzame 50 in azureus 50, pa če še zraven surfaš in chat-aš, potem bosta programa imela manj povezav in s tem posledično tudi niha hitros prenosov. Tud hitre povezave na internet imajo omejeno število povezav z zunanjimi računalniki. In če to presežeš, "zabašeš" linijo in ne moreš delat nič zraven ali pa se ti prenosi upočasnijo na minimum ali 0.
"Lotereya - naibolee točnyj sposob učeta količestva optimistov"

Hmm meni kazaa 2.4.3 ne dela pa ne dela. A mogoče kdo ve katere porte se mora odpret?

Najprej sem mislil da je problem v SP2, ampak problem se je pojavil takrat ko sem da uninstall. Po tem ni delala nikoli več, sedaj ne dela niti navadna Lite 2.6.1. Probal sem formatirat disk za foro in ji zagnati z fresh Windowsov Xp brez SP1 ali SP2 pa tudi ni zalaufala. Pa dosti folka ima ta problem.

roli ::

Vedno imam težave;(( !
Tokrat ma mula neke čudne simptome.
Prižgem nekaj časa dela nato zmrz.Prekinem internet in še enkrat
povežem spet nekaj časa dela nato pa se vse ponovi.

Mam osnovni ADSL.
Ve kdo kaj je narobe?
ZNOREL BOM!
Lp!
http://www.r00li.com

No najdu sem problem:

bil je tukaj: [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Kazaa\ConnectionInfo]

brskal sem po veilko forumih in našel ta fix za register, in s tem delajo vse kazze.

L.p.

Aha pa še tole: mam mulo 0.44 b.
Prva moja je bla 0.42 b.
Katera je delala normalno do nadgradnje na 0.43 b.
LP!

A nihče ne ve?:'( :'( :'(
LEPO PROSIM POMAGAJTE.:'( :'(
Lp!

plavko61 ::

A je kdo sprobal kako se obnese mldonkey za windows?
>:D
Dvakrat preberi, nato pa blekni...

MoF ::

Lep pozdrav, a mi lahko kdo da kakšen nasvet pri enem problemu. Uporabljam eMule že 1 leto in mi je kar lepo delal dl (40-80 kb/s).
Zadnjič pa sem nek nov mod probal nastavit....ni delalo nič ;( Sedaj sem nastavu nazaj ® verzijo eMule 0.44b... problem je da se ne morem povezat na noben večji server (Razorback itd.)....razlog je low id. V Win-firewallu imam pravilno odprte porte 4662 in 4672...pa vseeno ne dela.

Kaj bi lahko bil razlog za low-id? Je možno da so si serverji zapomnili moj ID in so me bannali, ker sem poskusil uporabiti kakšen illegalen mod?
So what?

Bakunin ::

probaj kaksen drug port uporabiti namesto privzetega 4662/4672. mozno je da kaksen ISP blokira te porte oz. jih omejuje.......

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bakunin ()

Pomagajte:'(!
Prosim!
Lp!

Zgodovina sprememb…

• polepsal: CaqKa ()

CaqKa ::

probaj če je kaka novejša. če pa ni pa si tisto starejšo ki je delala dol potegni.

pivmik ::

rolihandrej: nice podpis

da še jaz malo nadaljujem.
Vsaka stvar je zastonj
...če jo ukradeš. ;)
LP, Gregor GRE^

Sem poskusil nazaj namestit tisto verzijo,ki je delala pa nič ne pomaga.
Nove pa tudi ni.
Lp!

ocitno je problem nekje drugje, mar ne?

Kje pa je pol problem?

MarkoMan ::

formatiri vse skup. pomaga. preverjeno.
vsak zacetek in zacetnik je tezek

@rolihandrej probaj isto zadevo v linux-u :)
Men recimo torrent dela kot nor u winsih, ampak osu pa mula pa u linux-u. Če maš pa še kak SP inštaliran, pol ti pa winsi blokirajo porte in upočasnujejo promet. Bittorrent lohk nastaviš tako, da uporablja dinamični port. Torej neko območje portov, ki jih spreminja vsake tolk časa. Emule in eDonkey pa uporabljata striktno določene porte. Kar je zelo zelo slabo... :\

mali tapravi ::

:)) dc++
4,22gb/24 ur
zakon
Pa lep dan še naprej....

shock ::

14 GB /24 ur neka varianta od DC++ samo malo boljša :D.

Jaz sem na Polknih se najbolj zadovoljen z zDC, ki je klon ReverseConnect DC++ :
zDC (http://xoomer.virgilio.it/popslutor/)

ostali :
DCPRO BCDC++
DC++ DCDM

za Linux je Valknut (ex-dcgui-qt)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bakunin ()

vetta ::

Zivjo...

Sicer nisem kej veliko bral kaj so ti drugi napisal, vendar sam uporabljam z velikim veseljem DC++!! Hja, tkole je glede tvoje problema. Pri meni je stvar normalno delala, dokler se ni število uporabnikov toliko povečalo, da je zabasal centralo. Sedaj tudi meni vleče tam okoli 50k/s in trenutno čakam da nam naredijo nov optični kabel, ki ga pa že postavljajo. Če ti z zasičenostjo nimaš problemov, ti svetujem naslednje:

-preveri če si v DC++ naštimau da si aktvni uporabnik, k če maš naštiman da si pasivni uporabnik ti bo za en k.... delal!!
-če imaš naštiman na aktivi uporabnik pa preveri naslednje oz pazi na naslednje: vsakič ko se konektaš na internet imaš drugo IP adresso. in vsakič jo MORAŠ zamenjati tudi v DC++u. Ko si zamenjal IP adresso, moraš DC++ restartat, kajti šele potem ti bo upošteval spremembo IP adresse.

No, upam da sm ti kej pomagu!

LP Simon
http://purchase-pills.pro-vetta.com/

vetta ::

Ej tkole ti bom reku... Emule je eno sranje!! Že samo ime ti to pove!! MULA, kar je že v osnovi povedano da se bo stvar mulila!! Jst ti svetuje DC++.

Pa velik sreče!!

LP Simon
http://purchase-pills.pro-vetta.com/

js sm z mulo zlo zadovoln. mi vlece avg. 105kb pr 1024/256 povezavi. je pa res da mors mal vec fajlov dl-jat in kej hitr 512 mb rama in 80 gb diska premal postane

cikopajo ::

Imam en velik problem,

Par zadev ki sem jih do zdaj dl, mi enostavno ne delajo...

Zgodilo se mi je da sem imel hudičevo velik prenos, cel film v 5 minutah dl. Prilagam sliko, enega pa okoli cca 10 min,

Pa mi ne dela. V čem je problem, zakaj taka velika hitrost'? Kaknšen nasvet. Imam kabel 1, 5mb, upload 25 kb/s

poglej prenos 6, 2 mb/s
:\

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CaqKa ()

2nemesis ::

P2p programčki uporabljajo kopresijo, vendar se ponavadi ne opazi, ker so datoteke že same po sebi zakopresirane zip,rar divx, mp3 ...itd.

Fake datoteke so narejene lahko tudi z ponavljajočimi nizi, kar pripelje do tega, da kopresija izredno zmanjša datoteko in ti program prikaže večji prenos.

S kakšnim editorjem odpri datoteko in poglej če se začne z RIFF in nadaljuje z AVI, za rar datoteke se ponavadi začne z rar!, za pdf se začne z %pdf ... itd.

Napačne številke prenosa sem pa tudi že imel pri prekomernem obremenjevanju sistema. Nikoli ne verjemi številkam.

ZaphodBee ::

Pozdrav!
Zanima me ali kdo od vas pri muli uporablja webcache...
Stvar naj bi mulo pohitrila saj bi pri enem uploadu downloadalo več ljudi...
vendar le če downloadajo ljudje z istim providerjem in seveda isto stvar...
Me zanima ali se to v sloveniji sploh splača (ali sploh kdo to že uporabja..)
No če stvar koga zanima naj poišče na googlu dodatek (velik okrog 1,22 MB).
Pa lepo bi blo če bi kdo ki ve kaj več o tem se malo razpisal, saj sem stvar šele odkril in bi me zanimalo tudi kako je z varnostjo in podobnim...

mzagy ::

:) jsmam 2Mb/s pa mi od nekaterih userjev vleče tud z 150 in vec kb/s! Sam pravga userja mors najt pa bo vse cool!
:\ lp
Zagy

hani ::

Mam problem z DC++.

V Public Hubs list sem vpisal http://www.hublist.org/PublicHubList.co...
in mi noče pokazati nobenega hub-a.
Kaj naj naredim.

Hvala!

sweden ::

Imam eno vprašanje in sicer kako nastavit emule da bo delala normalno z skydsl?
Sem prečesal skor komplet google pa več al manj dobim sam zastavljena vprašanja.
Problem naj bi bil v proxy-ju
Največ imam downloada do 3KB/s pa še ta je poredko v3 dnevih (21 MB downloada uploada 319MB)medtem ko upload od mene gre normalno do 24KB/s
zmeraj imam LOW ID pa nimam nobenga firewalla uklopljenga.
same nastavitve sem nastavil glede na prebiranje tega foruma kaj naj bi blo dobro nastavljeno.
UL:DL 14,52:1 A se komu kaj sanja kaj bi lahko še pogledal.

Drugače je s prenosi isto pri torentih. od mene gre prenos z vso brzino do mene nikakor.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sweden ()

Sweden : porte si probi nastavt v okencu status (connection) , properties, advance, settings

Eno vprašanje!

Zdownloadal sem si en film z Emulo. Prenesel sem ga na drug disk in ga po nesreči zbrisal, pridobiti sem ga hotel nazaj s programom data recovery apak zgleda da sem pred tem to particijo že uporabljal. Tiste za kateri imam TEMP e-mule pa ne. Tako da sem uspel pridobiti nazaj te datoteke

006.part 698.552kb
006.part.met 2kb
006.part.met.bak 2kb

nisem vedel katere naj si rešim ko jih je bilo cel kup s končnico met, tako da sem si shranil te ki so istega imena kot te z velikostjo filma.

A je kakšen način da bi se dalo te datoteke spremenit nazaj v avi?

sweden ::

Sej sn nastavu vse te porte kot bi moraki bit (pregledal ogromno forumov in strani o tem skysat in emule dc++ ter ostali programi) pa se noben program ne šteka uredu z sat zadevo. A ga imaš slučajno ti ? Če imaš mi prosm pošlji pm kakšne nastavitve imaš da ti deluje, ker jaz sem obupal nad tem netom tak da drugi mesec se 100% odklopim če mi ne uspe rešit te težave. Ker če ne deluje uredu z p2p programi (kar 99,9%tudi ne deluje uredu) se mi ne splača dajat za internet 25000 sit na mesec.

Mislm da se je tukejle govorl da samo preimenuješ iz .temp v .avi. Probi, drugač bodo pa drugi povedal.

dela ::

imam dva problema... in sicer sledeča:
DC++ (v0.667):
search ne najde niti enga fajla... na hube se BP konektam (in vse ostalo dela kot je treba)
E-mule (v0.44b):
konstatnen low id... OS je winMe, brez kakršnegakoli firewalla... Prej na winXP sem imel na firwallu pač odprte porte 4662, 4672, 4661, itd. pa je bil vedno high id, kaj mi je narediti sedaj na milleniumih, ko sploh firewalla ni? Kaj tukaj povzroča da imam low id? kakšne ideje?
povezava pa je ADSL 1M.
hvala vnaprej.

dela ::

ugotovil sem, da sta problema nastala verjetno zaradi deljenja internetne povezave z drugim računalnikom preko cross link kabla... DC++ in mula sta inštalirana na usmerjevalniku, pa vseeno ne delujeta kot je treba, kaj šele ko bosta inštalirana tudi na odjemalcu... :'(
oba računalnika laufata na winME... firewalla pa ni...
hm.. a je kdo tak, ki se spozna na omrežja pod winMe?

In zakaj uporabljaš winMe??? :\ Za božjo voljo stari... uporabljaj kaj novejšega win200 ali winXP. Verjemi mi.... tuki te zadeve delajo :D Samo SP2 ne dajaj gor >:D
Drgač pa v winMe prečekiraj vse mrežne da so inštalirane pravilno, potem inštaliraj ADSL in preglej da je vse ok. potem pa imaš pr eMule testno stran, na kateri lahko preveriš ali ti porti za mulo delajo. In če je to ok, potem menjaj OS, če ni ok pa prečekiraj nastavitve oz. poglej kaj ti zapira te porte.
Nekateri ISP-ji po evropi (in po svetu) naj bi začeli blokirati porte, ki jih uporabljajo kazaa, eDonkey-eMule, torrent,... Zato da bi upočasnjevali promet in s tem širjenje nelegalnih datotek. Sam to verjetno pri nas še ni. Drgač pa ne vem zakaj uporabljati zastarelo bogo počasno mulo, če imaš torrent. Imaš veliko prikupnih in zelo "močnih" odjemalcev like Azureus. Tam lepo naštimaš dinamični spreminjanje portov in ti vsake 5 min (ali kolikor naštimaš) zamenja port. Zadeva meni "zabija" linijo do konca.

Men mula divja k noro kljuse. sm mogu dl omejit, da lahk surfam. >:D

men ni pomagal porte v firewall stimat, ampak v conecction status. ste probal pobje?
««
55 / 72
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

eMule FAQ

Oddelek: Omrežja in internet
267211 (5637) Spc
»

težave z mulo in routerjem

102046 (1828) Goldee
»

eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
559859 (8329) Eru
»

ADSL visoka hitrost??

251839 (1205) BaRtMaN
»

Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?

Oddelek: Programska oprema
342636 (1910) cybermedo

Več podobnih tem