Forum » Omrežja in internet » [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.
[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.
pivmik ::
part datoteka je v bistvu nedkokončana AVI datoteka.
Tam kjer so manjkajoči(nezdownloadani) deli so ponavadi samo ničle ali pa naključni podatki.
Poskusi stvar odpret in shranit z VideoLAN:
- CTRL+F (Open file)
- Browse (izberi part datoteko)
- Dodaj klukico pred "Stream output"
- Klikni "Settings"
- Dodaj kljukico pred File
- Klikni žbrowse in izberi kam naj ti shrani in s kakšnim imenom, ne pozabi napisati še končnice .AVI
- Dodaj kljukico tudi pred "Dump Raw Input"
- Klikni OK, OK - začelo bo shranjevat.
Priporočeno je imet part.met plugin za VideoLAN (libaccess_partfile_plugin.dll)
Dobite ga na VideoLANovi strani.
-------------
Ta 'trik' deluje tudi če vam filma noče iz CDja prekopirati na disk. S tem trikom ponavadi skopira celoten film, film bo vseboval verjetno tudi običajno neberljive dele. Bo pa shranjeval dosti več časa v primerjavi z navadnim kopiranjem iz CDja.
--------------
Druga možnost je popravljanje AVI filma z DivFiX.
Odprite part datoteko v njem.
Dodajte kljukico pred Keep original File
Dodajte kljukico pred cut out bad parts
In kliknite REbuild index.
Začel vam vo shranjevat poporavljen AVI fajl (deluje samo za avi filme).
Shranilo vam ga v takem stilu:
iz "014.part" v "DivFix.014.part"
Sedaj preimenujte DivFix.014.part v npr. "Moj novi film.avi".
Ti postopki niso 100% preverjeni in morda ne delujejo. Izvajate jih na lastno odgovornost.
Tam kjer so manjkajoči(nezdownloadani) deli so ponavadi samo ničle ali pa naključni podatki.
Poskusi stvar odpret in shranit z VideoLAN:
- CTRL+F (Open file)
- Browse (izberi part datoteko)
- Dodaj klukico pred "Stream output"
- Klikni "Settings"
- Dodaj kljukico pred File
- Klikni žbrowse in izberi kam naj ti shrani in s kakšnim imenom, ne pozabi napisati še končnice .AVI
- Dodaj kljukico tudi pred "Dump Raw Input"
- Klikni OK, OK - začelo bo shranjevat.
Priporočeno je imet part.met plugin za VideoLAN (libaccess_partfile_plugin.dll)
Dobite ga na VideoLANovi strani.
-------------
Ta 'trik' deluje tudi če vam filma noče iz CDja prekopirati na disk. S tem trikom ponavadi skopira celoten film, film bo vseboval verjetno tudi običajno neberljive dele. Bo pa shranjeval dosti več časa v primerjavi z navadnim kopiranjem iz CDja.
--------------
Druga možnost je popravljanje AVI filma z DivFiX.
Odprite part datoteko v njem.
Dodajte kljukico pred Keep original File
Dodajte kljukico pred cut out bad parts
In kliknite REbuild index.
Začel vam vo shranjevat poporavljen AVI fajl (deluje samo za avi filme).
Shranilo vam ga v takem stilu:
iz "014.part" v "DivFix.014.part"
Sedaj preimenujte DivFix.014.part v npr. "Moj novi film.avi".
Ti postopki niso 100% preverjeni in morda ne delujejo. Izvajate jih na lastno odgovornost.
LP, Gregor GRE^
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pivmik ()
Marjan ::
Po hard resetu mi je iz Mule izginilo 3/4 downloadov. V temp direktoriju se part.met fajli še vedno nahajajo samo Mula jih noče zaznat.
A je kaka rešitev?
A je kaka rešitev?
CaqKa ::
novo emulo si dol cufni.. pol pa imaš tam zgoraj ko so ikonce .. ikonco tools.. nekje vmes imaš import in pokažeš na stari temp direktorij.
Da boš vedel za naslednjič, ko se ti bo to zgodilo....
Pojdi v NAstavitve,
Extended Settings,
Safe .met/.dat file witing: ALWAYS
Pojdi v NAstavitve,
Extended Settings,
Safe .met/.dat file witing: ALWAYS
LP, Gregor GRE^
Marjan ::
CaqKa, pri vseh tistih mi napiše "unknown or bad tempfile format", retry selected ne pomaga...
Thx PicNiK, bo pomagalo za naslednjic :)
Thx PicNiK, bo pomagalo za naslednjic :)
MarkoMan ::
ziv
js sm dubu adsl pred eno uro, zalaufu e-mulo{43b}, pa mi ful pocas dol vlece {cca.avg 3 kb}. a bi bil kdo prpravlen mi pomagat, al pa razlozit zakaj je tko. ce je, se lahk razpisem zakaj kje kako...
vem da je zacetnisko, sam ta tema je full obsezna, pa se iskalnik ne dela.
hvala
js sm dubu adsl pred eno uro, zalaufu e-mulo{43b}, pa mi ful pocas dol vlece {cca.avg 3 kb}. a bi bil kdo prpravlen mi pomagat, al pa razlozit zakaj je tko. ce je, se lahk razpisem zakaj kje kako...
vem da je zacetnisko, sam ta tema je full obsezna, pa se iskalnik ne dela.
hvala
PrimozR ::
Najprej boš mogu dobit ene točke, da bo hitrej delal, pa itk mula rab mal časa da začne šopat, najbolš gre ponoč, pa še zmer ne prčakvt čudežev... Je mal bl počasn, ampk fejst zihr program.
juhuhu je ze pr 10 kb.....
sm mal faq bral pa pise da ni najbols xp firewall met. bom druzga nalozu. a b slo brez firewall-mislm a b mi zbombandiral com.?
pa te ip v fire. nastavlat, pa kva se vse, aj nativirus,pa.....
mam obcutek da bom mogu kr sam dostudirat to p2p, pa pol sprasevat.
a b lahk kdo par osnovnih zakonitosti o p2p povedu
hvala
sm mal faq bral pa pise da ni najbols xp firewall met. bom druzga nalozu. a b slo brez firewall-mislm a b mi zbombandiral com.?
pa te ip v fire. nastavlat, pa kva se vse, aj nativirus,pa.....
mam obcutek da bom mogu kr sam dostudirat to p2p, pa pol sprasevat.
a b lahk kdo par osnovnih zakonitosti o p2p povedu
hvala
Če hočeš hitrost potem uporabi BitTorrent.
Če hočeš kvaliteto, kvantiteto in zanesljivo downloadanje pa imaš eMulo.
Če ustrezno nastaviš XPjev Firewall ne bi smelo bit problemov. Samo poveš mu, naj pusti programu eMule prosto pot v internet. (Allow,v WinXP SP2)
'Zakonitost':
1. Ni nekega "najboljšega" programa/omrežja za downloadanje.
Za popoularne in nove stvari je BitTorrent.
Za nove, stare, redke, kvalitetne stvari je eMule.
Za posebne/redke/slovenske stvari je DC++.
Načini dela/downloadanja v teh programih se zelo razlikujejo.
Upload hitrost moraš omejit na 80% tvoje maksimalne UPLOAD hitrosti internetne povezave. Ker v nasprotnem primeru se ti pasovna širina zabaše/zafila in posledica tega je nenormalno počasno delovanje celotnega interneta na tvoji povezavi.
Če hočeš kvaliteto, kvantiteto in zanesljivo downloadanje pa imaš eMulo.
Če ustrezno nastaviš XPjev Firewall ne bi smelo bit problemov. Samo poveš mu, naj pusti programu eMule prosto pot v internet. (Allow,v WinXP SP2)
'Zakonitost':
1. Ni nekega "najboljšega" programa/omrežja za downloadanje.
Za popoularne in nove stvari je BitTorrent.
Za nove, stare, redke, kvalitetne stvari je eMule.
Za posebne/redke/slovenske stvari je DC++.
Načini dela/downloadanja v teh programih se zelo razlikujejo.
Upload hitrost moraš omejit na 80% tvoje maksimalne UPLOAD hitrosti internetne povezave. Ker v nasprotnem primeru se ti pasovna širina zabaše/zafila in posledica tega je nenormalno počasno delovanje celotnega interneta na tvoji povezavi.
LP, Gregor GRE^
PrimozR ::
Ah jest mam 128 ULda pa mam u muli naštiman 256 pa mi kr lepo dela. Pa je skos skor 256 izkoriščenga...
hvala picnic za direktive....mula ma cist primern ime..se vlece k...mula
dost bols gre z shareaza-om, v bistvu gre full dobr. se prav da ga pr muli neki lomim
vem, da je mal of topic, ce lahk na hitr, oz. na kratk tale bittorrent.
sm ga dol potegnu, pa azureusom in ugotovu da ni glih standrdn. ja napredn
a mi lahk date par napotkov, al pa link na kaksno stran k ma te fajle, recmo avi., vseen...da sprobam. prosm ne une teme na forumu k je maratonska in ja napredna
k neki sm ze sam mi ni slo...
hvala hvala
p.s. A je kdo ze pomislu da b ustanovil forum za zacetnike?
dost bols gre z shareaza-om, v bistvu gre full dobr. se prav da ga pr muli neki lomim
vem, da je mal of topic, ce lahk na hitr, oz. na kratk tale bittorrent.
sm ga dol potegnu, pa azureusom in ugotovu da ni glih standrdn. ja napredn
a mi lahk date par napotkov, al pa link na kaksno stran k ma te fajle, recmo avi., vseen...da sprobam. prosm ne une teme na forumu k je maratonska in ja napredna
k neki sm ze sam mi ni slo...
hvala hvala
p.s. A je kdo ze pomislu da b ustanovil forum za zacetnike?
Tukaj imaš eno stranz legalnimi torrenti:
http://www.legaltorrents.com/
Za zuačetek je morda čisto dober BitTornado za torrente.
Upam da ne downloadaš posameznih MP3jev z eMulo, ker mula je bolj za večje datoteke. NAjboljsi za posamezne MP3je je DC++.
http://www.legaltorrents.com/
Za zuačetek je morda čisto dober BitTornado za torrente.
Upam da ne downloadaš posameznih MP3jev z eMulo, ker mula je bolj za večje datoteke. NAjboljsi za posamezne MP3je je DC++.
LP, Gregor GRE^
ne kapiram....par fajlov?? hmm..al sm prevec prickvau al pa ne kapiram...bo v drugi temi tezil.
na muli pa downlodam ene 15 fajlov 3 ure avg 30 kb/s. hmm a b slo bolj, ce b znau firewall postimat?
pol pa se mal na shareazi downloadam.....tko da nanese cca. 1200mb v 4h dolpotega. a bi se dal vec dol dobit pr 1024/256 adsl povezavi??
a mule ti pusti da downloadas tolk k uploadas - 1:1? tolk mam js
na muli pa downlodam ene 15 fajlov 3 ure avg 30 kb/s. hmm a b slo bolj, ce b znau firewall postimat?
pol pa se mal na shareazi downloadam.....tko da nanese cca. 1200mb v 4h dolpotega. a bi se dal vec dol dobit pr 1024/256 adsl povezavi??
a mule ti pusti da downloadas tolk k uploadas - 1:1? tolk mam js
roli ::
No ja mam vprašanja.
Sicer mulo uporablam že eno leto ( zadnja 2 meseca ne )
Vendar me zanima kako vse nastavit da bo delalo zdej mi max vleče dol
8 kbs. prosim,da mi napišete tudi pot
do nastavitev pa kakšen dober strežnik mi napište.
Sem nekaj starega gledal vendar nič ne pomaga.
Help me!
Lp!
Sicer mulo uporablam že eno leto ( zadnja 2 meseca ne )
Vendar me zanima kako vse nastavit da bo delalo zdej mi max vleče dol
8 kbs. prosim,da mi napišete tudi pot
do nastavitev pa kakšen dober strežnik mi napište.
Sem nekaj starega gledal vendar nič ne pomaga.
Help me!
Lp!
http://www.r00li.com
tut mene marsikey o muli zanima pa nobenga responsa.
js mulo zdej furam ze dva dni pa se je avg. down. dvignu na 45kb/s.
mislm da streznik ne igra velke uloge. misl da si upload nastims v preferenc/connection mal pod mejo povezave. pa mislm da se ti na muli download s casom izbolsa. pa na firewall ne pozabt. vec pa nevem k profijem se ocitno ne da SPET razlagat.
js mulo zdej furam ze dva dni pa se je avg. down. dvignu na 45kb/s.
mislm da streznik ne igra velke uloge. misl da si upload nastims v preferenc/connection mal pod mejo povezave. pa mislm da se ti na muli download s casom izbolsa. pa na firewall ne pozabt. vec pa nevem k profijem se ocitno ne da SPET razlagat.
flipflop ::
Sej ni kej, odvisno od števila sourcov, njihovih povezav in pa kak dolgo maš mulo prižgano. Pa ne bit preveč škrti z uploadom pa bo. Tk hitro kot torrent verjetno ne bo, sam pa vseen pride kr hitro dol.
sej se mi je kr zdel.
1. sam vseen....kok je neki, recmo povprecn download pr 1024/256 povezavi?
2. kere fajle se najbolj splaca downloadat?
3. zakaj neke fajle kao dow. 1gb v 1 min.? pol se pa se zasteka k sm ga naivno odpru...ja slo. naivnost.
1. sam vseen....kok je neki, recmo povprecn download pr 1024/256 povezavi?
2. kere fajle se najbolj splaca downloadat?
3. zakaj neke fajle kao dow. 1gb v 1 min.? pol se pa se zasteka k sm ga naivno odpru...ja slo. naivnost.
sm firewall ugasno pa je full zacel vlect.
sm vse pogledu kam bi lahk vtaknu 4662 pa ne najdem.
prosm ce mi kdo pove kaj je treba nastimat? sygatepersonal firewall pro
sm vse pogledu kam bi lahk vtaknu 4662 pa ne najdem.
prosm ce mi kdo pove kaj je treba nastimat? sygatepersonal firewall pro
Bellzmet ::
sonoclock: jaz mam tut sygate ter isto povezavo. V firewallu nisem nič posebej naštimu. Drgač mi pa v povprečju vleče okrog 40k. S tem sem jaz čist zadovoljen! Je pa čist odvisno katere file dl-jam. Pač če je 20 popularnih z velik source prleze (kdaj, bolj redko) tut do 70-80, če pa kr neki dl-jam je pa pač tol manj al pa glih sploh da je. Pa comp mam pržgan 24/7. Aja pa upload nujno na 25k.
Najbolj je odvisno od tega kolk folka share-a isti file, da je čim večji upload/download - in ne tolk od samih "specialnih in kao popolnih nastavitev"!
lp
Najbolj je odvisno od tega kolk folka share-a isti file, da je čim večji upload/download - in ne tolk od samih "specialnih in kao popolnih nastavitev"!
lp
pomojem je dobr ce mas id postiman.
pred 1 uro mi je uspel high id nastimat. me zanima ce bo kej bols.
nekje sm prebrau da ni najbols met prevec sourcev prkloplenih {js 10000}? al conections {js mam 500}?
tko da je moj dl izkoriscen 40-50 procentov. a se da kako kobinirat, recmo z razlicnimi p2p da dl bolj izkorisce? ker ce ne se ne splaca imet 1024/256, ampak je ze 512 ok, ne?
pred 1 uro mi je uspel high id nastimat. me zanima ce bo kej bols.
nekje sm prebrau da ni najbols met prevec sourcev prkloplenih {js 10000}? al conections {js mam 500}?
tko da je moj dl izkoriscen 40-50 procentov. a se da kako kobinirat, recmo z razlicnimi p2p da dl bolj izkorisce? ker ce ne se ne splaca imet 1024/256, ampak je ze 512 ok, ne?
BlackHole ::
1. hitrost je odvisna od števila datotek, ki jih imaš v download seznamu, od št. virov in od nastavitev (upload, pa to), zato je brezveze govorit o številkah.
2. A boš vleko dol tisto kar rabiš, al tisto kar se najbolj splača? "Splača" se torej tisto, kar rabiš, a ne.
3. Ne vem kaj si hotel povedat.
2. A boš vleko dol tisto kar rabiš, al tisto kar se najbolj splača? "Splača" se torej tisto, kar rabiš, a ne.
3. Ne vem kaj si hotel povedat.
LP Marko
1. no to ce je st. datotek in st. virov podobno kot ul. do neke meje je vredu, ce je prevec se zabase
2. valda vleces dol tist kr hoces sam kdaj sta recmo dve datoteki podobni {vseen ti kero potegnes, ker ti obedve odgovarjata} za kero se odlocs Npr. availability:300 in complete source 3 procente ALI raje avaibaility 15 in complete source 70 procentov
3. da furas mulo in postran recmo se bittronado. da mas cim bolj izkoriscen download. js mam moznost potegnt {teoreticno} cca. 360 mb v eni uri. ce uporablam samo mulo mi dol potegne 100-180 mb na uro
hvala za trud
2. valda vleces dol tist kr hoces sam kdaj sta recmo dve datoteki podobni {vseen ti kero potegnes, ker ti obedve odgovarjata} za kero se odlocs Npr. availability:300 in complete source 3 procente ALI raje avaibaility 15 in complete source 70 procentov
3. da furas mulo in postran recmo se bittronado. da mas cim bolj izkoriscen download. js mam moznost potegnt {teoreticno} cca. 360 mb v eni uri. ce uporablam samo mulo mi dol potegne 100-180 mb na uro
hvala za trud
Bellzmet ::
huh...ne vem zakaj pravš, da ti mula dela počas kot mula..sej ti vleče 100-180 na uro...to čez noč znese 1GB kr je pa čist O.K! Vsaj zame!
lp
lp
Jah to lahko samo sam veš.
Če rabiš več uploadat si vzami prvega, če misliš veliko downloadat in ti upload ni pomemben pol pa drugega.
Če rabiš več uploadat si vzami prvega, če misliš veliko downloadat in ti upload ni pomemben pol pa drugega.
LP, Gregor GRE^
mam abcutek da te pr muli mal nategnejo s tem ul. pise kao met na vsaj 75 posto. sm mel na 70 posto un dl bl pr 50 posto. dam ul na 20 posto, mula podivja. mam dl okol 95 ze dan i pol.
Kakih posto?
Posto od česa?
Sigurno si imel zabasan upload in nastavljen previsoko upload omejitev.
Pazit moraš kaj je bajt in kaj je bit, pa vedet moraš točno koliko je tvoja maxkimalna kapaciteta upload hitrosti. Zraven seveda ne moreš met še 2 druga filesharing programa(recimo BT in DC++) ki tudi uploadata, ali pa da en drugi računalnik s katerim si deliš povezavo uploada.
Posto od česa?
Sigurno si imel zabasan upload in nastavljen previsoko upload omejitev.
Pazit moraš kaj je bajt in kaj je bit, pa vedet moraš točno koliko je tvoja maxkimalna kapaciteta upload hitrosti. Zraven seveda ne moreš met še 2 druga filesharing programa(recimo BT in DC++) ki tudi uploadata, ali pa da en drugi računalnik s katerim si deliš povezavo uploada.
LP, Gregor GRE^
posto, procent, ma us keybord pa ne najdem znaka.
mal sm pretiravu....
kr sm hotu rect je da mula na 12 kb/s ul dela bols k na 20 kb/s. tko da k se ulavfa ma avg. dl 95kb/s. pol mam pa se en bittorent ul na 3kb/s in dl kokr je razpolozen. tko dobim v 24 urah vec k 8gb dol. linija 1024/256
s tem bit-byte pa mal medejo, vsaj mene. zdej vem da je 8:1, sam mors bit skoz pozoren na tisto k..bip.. crko.
mal sm pretiravu....
kr sm hotu rect je da mula na 12 kb/s ul dela bols k na 20 kb/s. tko da k se ulavfa ma avg. dl 95kb/s. pol mam pa se en bittorent ul na 3kb/s in dl kokr je razpolozen. tko dobim v 24 urah vec k 8gb dol. linija 1024/256
s tem bit-byte pa mal medejo, vsaj mene. zdej vem da je 8:1, sam mors bit skoz pozoren na tisto k..bip.. crko.
sonoclock ne se skeirat, sej tudi programerji ne vejo kaj je bit in kaj Bajt oz ne ločijo vleikih Bjev od malih, pol pa pride dvojnja zmešnjava.
bit = b
BAJT = B
KB = 1024 B
kB = 1000 B
zmešnjava je totalna, tako da moreš prov imet izkušenj na podlagi katerih sklepaš kaj je s temi "kb" programer/oseba mislila.
bit = b
BAJT = B
KB = 1024 B
kB = 1000 B
zmešnjava je totalna, tako da moreš prov imet izkušenj na podlagi katerih sklepaš kaj je s temi "kb" programer/oseba mislila.
LP, Gregor GRE^
ATI ::
men pa dc++ že neki časa noče več delat pa ne vem zakaj.... sm formateru winse pa vse pa se zmer noče delat...nici hub liste mi noče pokazat. a so ksne take nastavitve mogoče, al mi tud kj northon al pa sp2 skodita da ne dela???? help me
Bakunin ::
uporabi alternativne liste hubov iz te teme.
V DC++ gres v "file" - "settings" - "downloads" in vpises pod "Public hub list URL".
V DC++ gres v "file" - "settings" - "downloads" in vpises pod "Public hub list URL".
cash1970 ::
Ker sem malce na tesnem s časom,bom kar direktno vprašal....
EMula se mi pogosto izklaplja in comp mi javlja,citiram:
Prišlo je do izjemne unknown software exception(1*80000003) v programu
na mestu 0*77f75a58
Ali kdo ve kaj je na tem....Hvala
EMula se mi pogosto izklaplja in comp mi javlja,citiram:
Prišlo je do izjemne unknown software exception(1*80000003) v programu
na mestu 0*77f75a58
Ali kdo ve kaj je na tem....Hvala
program ti crkuje.
zakaj ? Ker smo vsi na tesnem s casom ti bom dal kar najbolj univerzalen odgovor - Gugl.
zakaj ? Ker smo vsi na tesnem s casom ti bom dal kar najbolj univerzalen odgovor - Gugl.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bakunin ()
bigbug ::
You have a lowid. Please review your network config and/or your settings.
Se da kaj nardit??
Se da kaj nardit??
Clone ::
Kaj je pa fora, če nastavim TCP port na 4672 pridem na vse serverje takoj z High ID, če pa na 4662 pa komaj na kakšnega pa še ti imam Low ID. KAD pa nimam priklopljen ker se mi sploh ne poveže.
d0rK ::
Hi,
mene pa zanima, ce obstaja kksn klient kuker je Reverse Connect samo da sam isce za nove vire ....
Men dela tko, da ko addam nek file, po potlej kliknem find alternatives...Pa ce najde jih adda .... Dugace spremlja je tisti originalni file.
Je kaksen klient k bi iskal sam? Ce imas file z 90 rari je lahko iskanje prevecj zamudno :).
Thanks,
d0rK
mene pa zanima, ce obstaja kksn klient kuker je Reverse Connect samo da sam isce za nove vire ....
Men dela tko, da ko addam nek file, po potlej kliknem find alternatives...Pa ce najde jih adda .... Dugace spremlja je tisti originalni file.
Je kaksen klient k bi iskal sam? Ce imas file z 90 rari je lahko iskanje prevecj zamudno :).
Thanks,
d0rK
plavko61 ::
V zadnejem času mi Emula povzroča 100% obramenitev procesorja, sem sprobal 0.44b, 0.44a in 0.43b brez uspeha. A ima še kdo takšne težave?
Dvakrat preberi, nato pa blekni...
V zadnejem času mi Emula povzroča 100% obramenitev procesorja, sem sprobal 0.44b, 0.44a in 0.43b brez uspeha. A ima še kdo takšne težave?
morda dela "hashing"?
men je uspel low id postimat v adsl status-properties-advance-settings-add-pol pa prepises ip in spodi napises 4662 in 4662
nejc66 ::
HALO,
Jst imam en problem. Mula mi dela ok, dokler ne zaženem igre. Ko jo zaženem mula neha downloadat, s tem, da povezava ostane?
Prosim za pomoč.
Hvala
Jst imam en problem. Mula mi dela ok, dokler ne zaženem igre. Ko jo zaženem mula neha downloadat, s tem, da povezava ostane?
Prosim za pomoč.
Hvala
bom kr tuki vprasu, da neb nove teme odpiru....
a b kdo vedu kak na isdn ext.{asuscom ta..} nastimat da bo sam ena linija delala, da mi nebi dvojnih impulzov nabijal?? probu sm con. panel-systm-modm-...-pa linijo max 57600 pa ne j..e 5 posto.
a b s kaksnim programom lahk to zrihtu?
a b kdo vedu kak na isdn ext.{asuscom ta..} nastimat da bo sam ena linija delala, da mi nebi dvojnih impulzov nabijal?? probu sm con. panel-systm-modm-...-pa linijo max 57600 pa ne j..e 5 posto.
a b s kaksnim programom lahk to zrihtu?
vsak zacetek in zacetnik je tezek
Loki ::
Za to BI moral odpreti novo temo.
poglej pod lastnosti povezave : cntrl panel > Networks and dial-up connections > pacTVOJdialUP.
kliknes z desnim knofom, das lastnosti, potem pa imas tam nekje opcijo, da ti uporabi oba kanala (vsaj tako je bilo pri gigasetu).
kaj bolj ti ne morem pomagati, ker sem sirokopasen.
nejc zmanjka ji rama (oz. procesorskega casa).
deaktiviraj emulo, ko spilas.
poglej pod lastnosti povezave : cntrl panel > Networks and dial-up connections > pacTVOJdialUP.
kliknes z desnim knofom, das lastnosti, potem pa imas tam nekje opcijo, da ti uporabi oba kanala (vsaj tako je bilo pri gigasetu).
kaj bolj ti ne morem pomagati, ker sem sirokopasen.
nejc zmanjka ji rama (oz. procesorskega casa).
deaktiviraj emulo, ko spilas.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Loki ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | eMule FAQOddelek: Omrežja in internet | 7211 (5637) | Spc |
» | težave z mulo in routerjemOddelek: Omrežja in internet | 2046 (1828) | Goldee |
» | eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9859 (8329) | Eru |
» | ADSL visoka hitrost??Oddelek: Omrežja in internet | 1839 (1205) | BaRtMaN |
» | Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?Oddelek: Programska oprema | 2636 (1910) | cybermedo |