» »

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.

««
53 / 72
»»

CaqKa ::

siol očitno ponuja take pakete ki pri downloadanju v winsih prikazuje cifre ki so blizu 16, 32, 64, 128, 160, 256, 384, 512 itd...

gandalf.. sej se ne sekirajo.. samo težijo k temu, da jim nebo VEČINA tarnala da pa imajo premalo dlja.. ker pol bi še morali celo support linijo poučit o bitih, bajtih in predponah pri njih...

jimibtn.. pa iji si ono temo prebrat pa boš razumel! kaj ti jaz morem če si zmeden zaradi srednje šole...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: CaqKa ()

amper ::

Pozdravljeni

Imam problem z mulo. Namreč po nekaj časa mi zasede 100% procesorja. Pa imam na novo instalirane Win XP in čisto nove mape za mulo. Imam verzijo 0.42e.

Lp
Delaj dobro in pusti vrabčkom čivkati !!!

Ko pa naložim najnovejši emule mi pa nonstop javlja eror od windowsa pa takoj izklopi mulo.

Prosim za pomoč ker ne vem več kaj naj naredim.

Lp

BaRtMaN ::

Skopiraj si nekam mapo /config, kompletno odstrani eMule, nato pa namesti najnovejšo verzijo in prekopiraj /config direktorij nazaj.

Meni so se tudi pojavile raznorazne napake in spontana zaprtja, ker sem nameščal nove verzije čez stare. Tako da če te nepojasnjeno zeza, naredi tako, kot sem svetoval.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: BaRtMaN ()

roli ::

Živjo!
A mi zna kdo pomagat?Ko sem namestil mulo 0.43b mi je začela kar
zmrzovat.Sem probal namestit nazaj verzijo 0.42b pa nič ne pomaga
še kr zmrzuje a mi lahko kdo pomaga?
lp!
http://www.r00li.com

Preberi si moj zgornji nasvet.

Poleg tega lahko malo počakaš, da vidiš, če se mula odtaja. :> Meni je včasih po svežem installu zamrznila zaradi hashiranja 150 GB sharanih datotek pa tudi ob prvi povezavi v Kademlio.

Ej!
A to dela tud če sem že namestil novejšo mulo?

Dela kaj? Zmrzuje, ko si posnel najnovejšo verzijo čez kakšno starejšo? Možno.

Živjo!
bartman:jp zmrzuje pa prekinem internet pa nazaj povežem
dela nekaj časa pa spet.
Sicer pa ali lahko kdo napiše naslove vseh p2p
kliento oz kje se jih dobi pa kakšen opis če se,da?
lp!

Ja tud jest sem odinstaliral in nanovo naložil pa mi še vedno zmrzuje.

Lp

pivmik ::

rolihandrej:
Poskusi na www.Slyck.com
LP, Gregor GRE^

Živjo!
Danes sem uporabil sharezo(imel že prej na računalniku)
pa deluje normalno samo ko se priključi na edonkey omrežje
tudi ona zmrzne vendar je pa nisem nič nadgrajeval.
lp!

Gandalfar ::

formatiraj in nehaj zgubljat cas s to broken namestitvijo winsow

Zakaj pa formatirat sej je 5 mesecev mula dobr delala
zdej pa ne sicer pa so mi windowse namestili v trgovini.
Lp!

Vlady ::

Si mogoče naložil windows SP2? >:D :D
Gandalf ne vem če so lih winsi krivi. Men je neki podobnga delal osu na win98. Fora je bila pa v tem, da mi je osu požrl ves pomnilnik in je za winse ostal manj kot 1MB.
Če imaš winse XP to zadevo mislem da rešiš v system properties -> advanced -> performance -> advanced -> memory usage -> in tam izbereš system cache. Pa ne pozabi potem povečat še virtual memory spodaj. Ker p2p programi nekateri rabijo ta prostor... :\
Če pa to ne bo šlo pol pa kr formatiraj ali pa nesi računalnik nazaj u trgovino in jim reči da ne moreš potegniti dol DOOM 3 ker ti mula zmrzuje >:D

No jaz sem že rešil svoj problem. Namreč problem je bil antivirus Nod32.
Pol sem pa v imon nastavitvah v nod32 nastavil da ne pregleduje od mule exe fajla. Pa resetiral računalnik in zadeva špila brez problema.

Lp

robio ::

Oj, zanima me če kdo ve kako pri muli dobiš pri iskanju več rezultatov kot 200 oziroma še preostale. Npr. če vpišeš pogosto besedo ti izpiše 200 rezultatov do ostalih pa nikakor nemoreš.

Hvala za odgovore

Robi

CaqKa ::

v search oknu imaš še tolko dodatnih opcij kot je končnica datoteke in velikost da skorajda ne moreš obviset na eni "pogosto uporabljeni besedi"
poleg tega morš že v glavi izločevat take pogoste besede :) bodi pametneši od one sive kutije pod mizo :):\

N-E-O ::

Ellow...

Pri DC++ se mi od vceraj naprej pojavlja problem.. in sicer mi noče zloadat hublista http://www.hublist.org/PublicHubList.co...

piše download failed: Connection timeout

A mate kakšen predlog, kaj bi bil vzrok problema??
Mogoče uporabljate kakšen drug naslov?? Prosim, če mi ga napišete...
hvala... LP,
Follow the white rabbit.

Če uporabiš razum in svojo pamet lahko vidiš da je spletišče http://www.hublist.org/ nedostopno: This service is down.
Nabavi si drugi hublist, spet uporabi razum in google.
LP, Gregor GRE^

Bakunin ::

ArtistUnknown ::

Rabim pomoc glede eMule. Uporabljam verzijo 0.43b. Problem je pa tak: nikakor ne morem spraviti prenosa nad 8kB/s. Sem ze sprobal z vecimi nastavitvami, pa vseeno nikak ne pali. ;(( Pa ce tudi ce laufa kista 24h in se spravim dl-jat popularne filete.

Imam pa 1024/256 kBit/s ADSL povezavo z zunanjim svetom.

Evo ce vam bodo te nastavitve pomagale, mislim da imam kar prav nastavljeno:

Povezan na Razorback 2 server, High ID, UL/DL ratio 1.98 : 1

Capacities :
Download: 128kb/s
Upload: 32kB/s

Limits:
Download limit: Off
Upload limit: 24/kB/s

Hardlimit: 500
Max. connections: 1500

Max new connections/5 sec. : 40

Sem ze sprobal vse mozne kombinacije, pa nikakor! ;((
Please help!

p.s: ali pa je ze cas da presaltam na kak drug client? :)

Zgodovina sprememb…

Hard limit nastavi na 5000 (s tem boš čakal v vrsti do 5000 uporabnikov, kar je posebej efektivno pri zelo popularnih fajllih).
Max connections pa nima veze pretiravat čez 256, še to je preveč.

A laufaš še kakšpen drugi FileSharing program, ki morda nima omejenega uploada?
A si deliš internet povezavo s kakim sosedom, ki morda uploada brez omejitev?
A Firewall imaš pravilno nastavljen da spusti vse kar ima veze z eMule?
A imaš Router, a si odprl ustrezne porte ne njem?

Poskusi nazaj prejšnjo verzijo 0.42, če ti prejčnja verzija ni delala porblemov.
LP, Gregor GRE^

ArtistUnknown ::

Hmm... Ne dela s takimi nastavitvami tudi ne kot bi moglo.

Mam porte pa to vse nastimano. Pa racunalnik je edini na linijo priklopljeni.

Bom probal kar nazaj prejsnjo verzijo nalozit pa bomo vidli.

Thnx!

Clone ::

Eno vprašanje glede Emule.

Kje se alhko pogledajo točke oziroma vsota ID-ja ki g adobiš z uploadanjem.

In če je to normalno da ko uganem računalnik se mi vse statistike zbrišjeo se pravi koliko sem uploadal. Včeraj sem uploadal skupno 2Gb danes pa mi piše samo 13mb. A si to Emula sama zapomne ali bi mogu kej SAVE-at?

Hvala!

L.p.

Je tako, da maš Session Stats in Cumulative Stats.

:8)

Tnx

Payk ::

ArtistUnknown: Sicer ne poznam rešitev za tvoj problem, ampak poskusi še s kakšnim modom.
Jest sem dolgo časa uporabljal eMule plus, mi je solidno vleklo, ko pa sem pskusil še Sivko pa samo 8-O . Enmu frendu je pa Sivka vlekla slabše kot Plus. Tako, da probej malo.

Ce si v Emule sprmenis username, a se potme izbriše tvoj status uploadanja ali si zapimne IP in status ostane?

Caligula ::

DC++ se mi zdi, da mi po SP2 pocasnej dela al se mi pa sam zdi. A se je kdo kej ukvarjal s tem? Se da kaj nastavit, da bolj leti?
Prej sem mel vedno na passive,.. pa tam tri hube, tri upload slote pa sem mel download tam med 100 in 500 kb/s.
zdaj mam 10-50 vecino casa.

Skratka malo se mi zdi ,da ni cisto vse OK. Sem ga tudi reinstaliral,.. samo vseeno nic bolje.

Kake bi ble sploh optimalne nastavitve?

2nemesis ::

Po vsej verjetnosti je kriv SP2, ker so pri MS naredili veliko sprememb, in se dogaja, da je kar nekaj programske opreme, ki ne dela več normalno. Videl sem da so že izdali novo verzijo Norton Antivirusa, ki dela z SP2 ...itd.

Gandalfar ::

Sam to so programi, ki posegajo v samo srce operacijskega sistema. DC++ pa rabi samo tcp povezave odpirat pa SP2 nima, da vpliva nanj.

Kolikor vem, je po SP2 omejitev na 10 TCP/IP povezav naenkrat. Tako da bi blo pametno to povečati.

e-marko ::

Kako? Kje? :8)

LP
E-marko
...somebody, somewhere...

Se to: ker port uporablja DC++?
Pa kje se ga da spreminjat? Ker nic ne najdem v settings.

ElectricMan ::

Mam pobleme z programom Shareaza. Ta program mi nabija 100% cpu-ja in čez nekaj časa, včasih tudi nekaj minut računalnik zamrzne tako, da ni druge rešitve kot pa hard reset tipko. Drugače mam močno mašino tako da ni to problem. Pa še to. Imam tudi Zonealarm, ki pa se nekaj kregata z shareazo. Ob dolgi uporabi Shareaza mi Zonealarm požira nenormalno veliko pomnilnika, tudi preko 500 MB.
In kaj je tukaj problem. Kako imate kaj nastavljeno pri nastavitvah. Drugače mi ta program kar dobro vleče dol. Se da kako omejiti, da ne bi cpu nabijalo do konca.

Nabavi so nov - drugi firewall.
Oskusi že starejšo ali novejšo verzijo Shareaza.
LP, Gregor GRE^

|ke ::

mogoce se je od tega že govoril, sam nism nč našu nikjer..
uglavnem, mam program Shareaza za torrente vlečt. ko je nekej časa ukloplen (5,6 urc) mi začne ful rama požirat. ko uklop program piše u task managerju de mi ponuca okrog 20 mb rama. ko pogledam čes par urc je tam že kašnih 100 mb. in mi začne vse ostalo trokirat. v čem je problem? mimgrede: athlon 2500+ barton, 512 ddr corsair, epox 8rda, 40gb ibm... če bo kej pomagal
aja pa računalnik je na frišno sformatiran

lp

ups:8) lih zadnih postov pa nism gledu.. se opravičujem
vseen če kdo kej ve še o tem, prosim za pomoč
Ike

Zgodovina sprememb…

• spremenil: |ke ()

Hux ::

Kolikor vem, je po SP2 omejitev na 10 TCP/IP povezav naenkrat. Tako da bi blo pametno to povečati.

Patch zato mas tu. http://www.lvllord.de/

Paramedic ::

Se to: ker port uporablja DC++?¸
Uporablja tisti port, ki ga vpišeš v prvo okence v settings, kjer piše ip in port-tu vpišeš. Zdej maš tam prazno, kar pomeni da je random. IP ni treba pisat, če nimaš routerja, sicer lahko DynDNS naslov vpišeš tja.

BlackHole ::

1. Emule nastavitve pod files:
-see my shared files: everybody friends nobody (*)
Ali te nastavitve kaj vplivajo na download?

2. Pod statistiko: transfer-> uploads-> session->u ploaded data to friends slots (session): imam 0 bytes.
Je to kaj nenavadnega?
3. Je 1.3 Gb podatkov downloada v 24 urah dovolj, ker imam občutek da imajo nekateri občutno več. Koliko Gb pa šerate drugače?
4. In kaj točno pomenijo številke c oknu transfers pod stolpcem "sources"? Primer: 71/72+124(1) ali pa 0/507+40

Zgodovina sprememb…

1. Ne.
2. Ne.
3. Koliko podatkov ti eMule downloada je odvisno od več faktorjev:
št. datotek ki, jih prenašaš,
razširjenost/popularnost datotek, ...
4. Iz help-a:
What are the xx / yy +aa (zz) values in the Sources column?
The values denote the numbers of sources found for a download.
• xx - Number of useful sources
• yy - Total number of sources
• + aa - Number of Asked for another file sources (only shown when Advanced Controls enabled)
• zz - Currently transferring sources
LP, Gregor GRE^

Samo toliko v vednost-meni je tak patch za tisto TCP omejitev, ki jo prinesejo SP2 dejansko resil tezave in zdaj spet lepo po starem vse vlece z polno hitrostjo. Skratka definitivno je bila ta omejitev kriva za pocasen DC++-

Told you! ;)

firbec ::

Z Mule vlečem en file že mesec, pa ga ne morem in ga verjetno tudi ne bom dočakal. Zdaj pa me zanima, če je moč tisto, kar imam zlovdano v začasni mapi ( .part datoteko ) nekako zalaufati - se pravi, da me boli za tisti delček, ki mi manjka. Kako bi lahko usposobil tisto, kar že imam zlovdano ( 99 % datoteke ) ? Če se sploh da, seveda...

Hammer ::

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Hammer ()

firbec ::

Pa se da s tem Media VLCPlayerjem zadevo tudi posneti, kot .avi ali .mpeg ali se jo da samo gledati ??? Če ti ni težko, mi lahko opišeš postopek, kako to naredim, da dobim .avi ali .mpeg ven ?? Hvala za trud.

bergers ::

Men je pomagalo
Bergi

OldSkul ::

Tisti fajl preimenuj v avi in to je to.
««
53 / 72
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

eMule FAQ

Oddelek: Omrežja in internet
267211 (5637) Spc
»

težave z mulo in routerjem

102046 (1828) Goldee
»

eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
559857 (8327) Eru
»

ADSL visoka hitrost??

251839 (1205) BaRtMaN
»

Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?

Oddelek: Programska oprema
342636 (1910) cybermedo

Več podobnih tem