Forum » Omrežja in internet » [P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.
[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.
ghostkop ::
Zakva mi ta Mula vedno ko kej z
DL-jam napiše da mam premal prostora, kar ni res al pa da je stvar z napakami?
Kaj naj naredim?
DL-jam napiše da mam premal prostora, kar ni res al pa da je stvar z napakami?
Kaj naj naredim?
falotXP ::
Zakaj meni emula dela z max. hitrostjo 5kB/s?
(preveč postov za prebrat)
Imam pa SIOL ADSL 1024/256, ter uporabljam Sivka mod eMulo...
Kaj se da storiti?
(preveč postov za prebrat)
Imam pa SIOL ADSL 1024/256, ter uporabljam Sivka mod eMulo...
Kaj se da storiti?
Nisem za firewallom in sem edini na liniji, ampak eMulo Sivka mod uporabljam samo približno 5 ur.
Kaj je lahko narobe?
Kaj je lahko narobe?
Ashrack ::
Kolk sourcov ima fajl? Pa upam da nimas UPLOADA nastimanga na manj kot 11KB! Ker vec kot uplodas vec DL!
Na tuki mas en good EMULE faq ki je meni drasticno povecal hitrosti DLja:
http://www.the-scream.co.uk/forums/t865...
Na tuki mas en good EMULE faq ki je meni drasticno povecal hitrosti DLja:
http://www.the-scream.co.uk/forums/t865...
....
Meni še DC++ najboljše dela in je dosti enostaven za uporabo in še več drugih možnosti ima kot emula in drugi podobni programi. Ve kdo, kaj več o DC++??
CaqKa ::
glede na to da so nekaj pravli da se kazaa lite več ne more priklopit v kazaa omrežje ker ne plačuje licenc me zanima kje lahko kazaa lite dol potegnem?
CaqKa ::
kje jo lahko dol potegnem.. ker tisti neki kazaalite.dk pa podobni naslovi so nehali delat... guglu se pa tui nekak nea ljubi.. rajši mi da linke do obične kazaa...
Paramedic ::
Bronson: uporabit moraš edwatch skupaj z avipreview (pogooglaj) pa lahko mal vidiš delčke filma, al pa vsaj par diapozitivov :) preden do konca povlečeš avi datoteko. Men to dela, je pa precej nerodno tko. Zagnat moraš edwatch in izbrat .part in potem lahko vidiš slikico ali narediš preview filma.
Sm precej dolgo uporabljal emule, pa sm mel kr dobro nastavljeno ampak - mula kot mula - je delovalo preveč mulasto :) pa sm probal overnet in se mi zdi da je v splošnem boljši, ker v povprečnem dela hitreje, pa ni nič narobe s 24urnimi prekinitvami na adsl, ker začne vleč skor takoj.
Sm precej dolgo uporabljal emule, pa sm mel kr dobro nastavljeno ampak - mula kot mula - je delovalo preveč mulasto :) pa sm probal overnet in se mi zdi da je v splošnem boljši, ker v povprečnem dela hitreje, pa ni nič narobe s 24urnimi prekinitvami na adsl, ker začne vleč skor takoj.
End transmission.
Longinus ::
hvala
bomo downloadali ta programček pa kontrolirali filmčke če je vse ok .
Sem tudi uporabljal emule pa živce zgubil zraven jao to so res sami slabi spomini hehe .
Hvala bogu da še obstaja bittorent in overnet !
bomo downloadali ta programček pa kontrolirali filmčke če je vse ok .
Sem tudi uporabljal emule pa živce zgubil zraven jao to so res sami slabi spomini hehe .
Hvala bogu da še obstaja bittorent in overnet !
AtaStrumf ::
DC++ hubs: http://www.indx.f2s.com/
en dober hub link:
http://web16.denver010.server4free.de/h...
Pa še dva slovenska hub-a na katera se moraš ročno povezat (Manual Connect):
To ti bo dovolj za začetek, naprej se boš pa že znajdel.
en dober hub link:
http://web16.denver010.server4free.de/h...
Pa še dva slovenska hub-a na katera se moraš ročno povezat (Manual Connect):
- slovenia.hopto.org
- tortni-dekor.com:433
To ti bo dovolj za začetek, naprej se boš pa že znajdel.
pivmik ::
Lahko bi dal kar DC linke, da ni treba tvojega "manual connect":
dchub://slovenia.hopto.org
dchub://tortni-dekor.com:433
dchub://slovenia.hopto.org
dchub://tortni-dekor.com:433
LP, Gregor GRE^
ripmork ::
a mogoče še koga zaj....va Kazaa?verzija 2.6?..mam post v rubriki
pomoč in nasveti!!-ko sem dal gor to verzijo mi kot prvo zbriše cel shared folder,potem pa ko kaj dol potegnem tistega enostavno ni nikjer!-ko je download končan tiste stvari ki sem jo dol potegnu ni nikjer!?
pomoč in nasveti!!-ko sem dal gor to verzijo mi kot prvo zbriše cel shared folder,potem pa ko kaj dol potegnem tistega enostavno ni nikjer!-ko je download končan tiste stvari ki sem jo dol potegnu ni nikjer!?
ripmork ::
sem že ugotovu ....naredil je še en shared folder in zbrisal bližnco do starga....sem ga že najdu
pivmik ::
A ti si kar inštaliravaš Spyzaa... Kazaa z reklamami in špijunskimi programi al kaj?
Tukaj is downloadaj Clean Kazaa 2.6.0:
http://myimages.fourvalve.com/clean244/...
ED2K: ed2k://|file|kazaa%20lite%20-%20clean%20kmd%202.6.0.exe|4026842|81f3e4237a007d6fae1557f8ca28f7ed|/
Tukaj is downloadaj Clean Kazaa 2.6.0:
http://myimages.fourvalve.com/clean244/...
ED2K: ed2k://|file|kazaa%20lite%20-%20clean%20kmd%202.6.0.exe|4026842|81f3e4237a007d6fae1557f8ca28f7ed|/
LP, Gregor GRE^
ThePlayer ::
Kje v Zone Alarmu lahko uno IP listo od PeerGuardiana vstavim da mi že ZA te IP-je blokira?
kockish ::
Vsem uporabnikom emule (oz. ek2k omrezja nasploh) in overneta priporocam, da presaltajo na kademlio. Itak se povezuje tudi na ed2k omrezje =)
Protokol je ze sedaj boljsi kot pri overnetu in se, ker je open source, tudi hitreje razvija.
Prihodnost je vsekakor v serverless omrezju, kjer se npr ne more zgoditi da pade server z 100k uporabniki, kar precej ohromi omrezje...
Protokol je ze sedaj boljsi kot pri overnetu in se, ker je open source, tudi hitreje razvija.
Prihodnost je vsekakor v serverless omrezju, kjer se npr ne more zgoditi da pade server z 100k uporabniki, kar precej ohromi omrezje...
LORDKOCKA
Al je ze prsla uradna verzija KADMILe ven? Ker ta zadne k sm bral na EMULi so dali rajsi EMULE 0,30e ven ker KADMILA je se prevec v povojih
Al je ze prsla uradna verzija KADMILe ven? Ker ta zadne k sm bral na EMULi so dali rajsi EMULE 0,30e ven ker KADMILA je se prevec v povojih
....
Cuoresportivo ::
a mate kak link do te kadmile. jaz tam na emule strani nisem nič našel.
lep pozdrav(best regards)
na www.emule-project.net greste na downloads, tam boste nasli tudi link za kademlio.
drugace pa, sicer testna verzija, deluje kot je treba. bolje kot marsikateri mod. =)
drugace pa, sicer testna verzija, deluje kot je treba. bolje kot marsikateri mod. =)
kademlia je serverless omrezje, naslednik overneta v open source obliki.
ce imate probleme s povezovanjem, se povezite normalno na server, najdite userja, ki uporablja kad, kliknite nanj z desno tipko in izberite bootstrap. ce ne uspe, poskusite z drugim kad userjem.
to je potrebno narediti samo prvic, ko se nimate spiska kad klientov.
ce imate probleme s povezovanjem, se povezite normalno na server, najdite userja, ki uporablja kad, kliknite nanj z desno tipko in izberite bootstrap. ce ne uspe, poskusite z drugim kad userjem.
to je potrebno narediti samo prvic, ko se nimate spiska kad klientov.
globoko grlo ::
tale kademila je en sux, najdem userja in kliknem boostrap al kwa je že, pa se nč ne zgodi, pa sm ene cele 4 najdu pa nikjer nč
kihc ::
Ja samo kako pa veš kdo je uporabnik kad-a? Jaz na kateregakoli uporabnika kliknem ima opcijo boostrap, samo potem se ne zgodi nič, kot pravi globoko grlo, poklikal pa sem okol 20 uporabnikov.
?
?
Cuoresportivo ::
ena glupa mogoče: kak narediš da nekomu skrajšaš vrsto v emuli oz da ga spustiš naprej? to je še edino kar ne vem oz sem se začel zdaj spraševat.
lep pozdrav(best regards)
nodes.dat je spisek uporabnikov kademlie, ki se vam ustvari sam, a ce nimate nobenega znanega, uporabite funkcijo bootstrap. tako dolocite userja, preko katerega se povezete na kad omrezje (bootstrap user vam sporoci naslove drugih kad userjev).
kad userji so tisti, ki imajo verzijo 0.40 ali novejso.
kad userji so tisti, ki imajo verzijo 0.40 ali novejso.
Myth ::
Aahh.... Prečital sem skoraj polovico postov, pa me mine gledat.
Zato na hitro nekaj razlozite.
Torej med eMule, eDonkey, Overnet. Kateri je najbolsi? Kratko in jedrnato, pls ne bluzite.
Glede kazaa. Kaj je najnovejse? Neki CLean kazaa 2.6?!? Pa sploh, ce mas lite verzijo , ki super deluje, zakaj bi posodabljal?
Na kratko pa mi povejte, kateri program na sploh za filme in softver, je najbolje imeti? Zadnje case je v ospredju DC++? Kaj je to? Kje se dobi?
Za muzko se vedno prisegam na kazaa, samo mors vedet kaj isces.
pa en lp...
Zato na hitro nekaj razlozite.
Torej med eMule, eDonkey, Overnet. Kateri je najbolsi? Kratko in jedrnato, pls ne bluzite.
Glede kazaa. Kaj je najnovejse? Neki CLean kazaa 2.6?!? Pa sploh, ce mas lite verzijo , ki super deluje, zakaj bi posodabljal?
Na kratko pa mi povejte, kateri program na sploh za filme in softver, je najbolje imeti? Zadnje case je v ospredju DC++? Kaj je to? Kje se dobi?
Za muzko se vedno prisegam na kazaa, samo mors vedet kaj isces.
pa en lp...
¤ Space is Mystery. And Myth is on Earth. ¤
TR0N
JAz nikol nism govoril da je MULA pocasna. Sam znat jo moras pravilno nastimat/nafutrat :o)
JAz nikol nism govoril da je MULA pocasna. Sam znat jo moras pravilno nastimat/nafutrat :o)
....
robinzon ::
Mene pa zanima kateri mod za emulo uporabljate in katerega priporocate (sivka, emule plus,...)?
JAz tudi! Trenutno verzijo 0.3e! Kumi cakam na uradno verzijo KADEMILE!
ps. Al mugoce kdo ve zakaj mi ze 2dni emula skoraj na 5min menja streznik=?
V LOGu mi napise "lost connectoin to server" in hmal zatem se mi poveze na novga. A je to kaj narobe'
ps. Al mugoce kdo ve zakaj mi ze 2dni emula skoraj na 5min menja streznik=?
V LOGu mi napise "lost connectoin to server" in hmal zatem se mi poveze na novga. A je to kaj narobe'
....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | eMule FAQOddelek: Omrežja in internet | 7211 (5637) | Spc |
» | težave z mulo in routerjemOddelek: Omrežja in internet | 2046 (1828) | Goldee |
» | eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9859 (8329) | Eru |
» | ADSL visoka hitrost??Oddelek: Omrežja in internet | 1839 (1205) | BaRtMaN |
» | Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?Oddelek: Programska oprema | 2637 (1911) | cybermedo |