» »

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.

[P2P]eMule , eDonkey, Overnet, DC++ & co.

««
37 / 72
»»

Gandalfar ::

CaqKa: to preprosto ni res. .bin datoteka je ponavadi slika videocdja. Videocd pa je mpeg1. Ce mountas ta .bin najdes notri neko .DAT datoteko, ki je enaka .mpgju ce jo preimenujes.

pivmik ::

t.g kaj is popil pokvarjeno vino ali kaj?

BIN je bin
MPG pa je mpg.

V BINu je lahko tudi igrca, program, mpg datotke... bilokaj!
MPG pa je video datoteka.
LP, Gregor GRE^

Gandalfar:

Tudi DAT datoteka ni enaka MPG datoteki.
Četudi jo preimenuješ v *.mpg se bo predvajala, ampak vseeno nista enaki.

DAT pa se da PRETVORIT v MPG npr s programom VCDGear.
LP, Gregor GRE^

CaqKa ::

gandalfar.. hotel sem samo nadaljevati t.gjevo ironijo :)

aja pa .bin datoteka so ponavadi firmwarei :D

globoko grlo ::

ja caqa mojstr

če mate .bin, pa zraven še .cue, sj verjetn mate take probleme ane, si dobodte program vcdgear in lahko extractate mpg falj ki je v bin fajlu

falje lahko itak po mili volji preimenujete kokr čte, sam zarad tega še ne bo delal

aja, sm ugotovu da nism prebral 37 strani, se opravičujem caqi in vsem prizadetim:D

ajd

gumby ::

PicNiK: nisem nič čudnega popil, samo sarkazem sem pozabil izklopiti...:D

Cuoresportivo ::

fantje, prosim za nasvet. znoru bom počasi. danes sem nabavil router od planeta. kak moram porte naastavit , da bom imel high id.
lep pozdrav(best regards)

Jazst ki nikoli mel routerja ali gacelo nastavljal ti povem:

Odpri porte ki jih uporablja eMule/eDonkey.
Forardiraj porte ki jih uporablja eMule/eDonkey da gredo na IP(interni) tvojega računalnika na katerem imaš inštaliran eMule/eDonkey.

Proti od eMule se mi zdi da so:
4662 in 4672
LP, Gregor GRE^

Cuoresportivo ::

torej interni npr: 192.168.0.1 zraven pa še port udp pa tcp. se motim?
lep pozdrav(best regards)

Eki ::

dajte mi povedati kateri kodek moram namestiti za avi faile da lahko gledam film. vem da ste to ~e vse povedali pa prav zato veste
hvala

Vlady ::

Eki odvisno v katerem zapisu je film. Lahko je to DivX ali XviD ali mpeg, SVCD, VCD,... lahko je karkoli. Moraš vedet kater format je film in potem poiščeš z google-om na netu kodek in inštaliraš. Pa pazi, nekateri filmi poterbujejo posebej kodek za zvok nekateri ne. :)

micka ::

A se vam tudi danes dogaja ,da je večino boljših strežnikov nedosegljivih? Meni se mula zelo težko poveže..??

EjTi ::

Ja. Pol strežnikov ne dela pol jih je pa zasedenih.

Predator ::

read forum, samo stvar zlo počasi dela :\

povzetek:
The 0.75 version of the server software is bugged and today the bigger servers were attacked. Now we are all using servers that didn't use 0.74 version. That's why it's impossible to connect.

Vlady ::

Kdo ve, kater server še dela???:(

Tero ::

Meni se je po mucenju skoraj celo popoldne(mislo sem da je napaka na moji strani) uspelo povezat na emule server no 2
Upam da bojo to hitro popravli:\
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.

Tr0n ::

Zanimivo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

WarMaker ::

Krneki!

Važno je, da upate,...! ;)

jerko4 ::

Vsem se vam smejem.:D
Zato pa uporablam overnet, k je brez serverjov in carski.

flipflop ::

Na prejšnji strani si hvalil donkeya,zdaj hvališ overnet. Je res brez serverjev,ampak meni mula dela boljše,vsaj zaenkrat.

matter ::

Hm men se je v tretjem uspelo povezat. Lolitasgratis.net je server.

Crnl so serverji in nism nč mogu pr edonkeyu. Pol sm si naložu overnet in dela isto tko k edonkey.:D

smash ::

mau sm za foro zopet pogledu na OVERNET stran in opazu da je nova verzija dol ...in morm rect da zadeva SEKA, sej najde vse zivo in to to ful hitr..spominja me na napsterja...nobenih problemov..se ena tezava RIAA-e vec :)

Heh, se vedno mislite, da boste hitreje downloadali z drugimi klienti v istem donkey networku? Malo verjetno :).

Sj drgač maš tud pr edonkeyu tko da maš zrav še overnet. Tko da k ne morš pridt na noben server se vklop overnet in normalno dl naprej tko da je v bistvu vseen al maš overnet al pa edonkey. Tron: Kakšne povezave maš pa kj na muli? Men je na edonkeyu pršla povezava na maximum, za en fajl pa 47 kb/s in zud več (k mam 60 kb/s modem). Sm mel na muli tud že povezavo max 60 sam en fajl je vleku dol največ 9 kb/s. Matter: Ma tud js sm pršu na un server gor.:D

Bo pleha pela!:\

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jerko4 ()

Kaj pa je mogoče z obema downloadati z emule in pa owernet.

Še eno neumesno mam sicer iščem program Tis 2003 pa ga nikjer ne najdem da bi ga downloudu če mogoče kdo ve kje bi ga lahko našel ampak cel program. Sm probal tud na kaaza pa ne gre

Na slo-techu se ne sme spraševat po warezu. Ker to je pa le stran v forumu k se ponavad sprašuje o uporabi p2p programov.
Vprašaj tukaj na forumu.

S temi programi lahko dobiš kar hočeš. Od iger do programov.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Predator ()

Eki, lahko pa na telekom pokličeš pa ga maš za 3300 sit se mi zdi
ni veliko za kvaliteto:D
lahko pa iščeš na tis.telekom.si (brez www.)

CaqKa ::

v kolikor etis dosti uporabljaš pa ne bit taki gajc ter daj tistih par jurjov za cd ter mislim da disketo ko bo updejt...
poleg tega lahko etis kupiš na vsaki pošti... ne pa kot programe ki jih niti v računalniških trgovinah nimajo ter nimaš druge izbire kot warez.rozica.net

kloshar ::

Ej, a se tale eMule sploh da kako pohitrit? ID imam visok, nastavitve mislim, da imam prave, včeraj mi je film v 4 urah potegnilo dol 8 mb. Sharam pa 2 gb.

lp

Emule je beden. Nakliki si ene 50 datotek pa boš mel hudo povezavo. Za en fajl rečmo 13 kb/s tko je blo pr men. Rajš si dej dol edonkey2000 s hordo al pa overnet s hordo je vseen pa boš vidu kok je hud. Js sm dubu en film v enem dnevu. Mi je vlekel 50 kb/s in to velik časa.:D

Verjami mi, nix kaj hitreje ti ne bosta eDonkey ali Overnet delala, ker gre vse za isto donkey omrezje. Download speed je odvisen od ogromno dejavnikov, najmanjsi od njih je kateri klient uporabljas :).

Aja, pa ce pogledas statistiko klientov bos videl, da jih vecina uporablja eMulo.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

BaRtMaN ::

Torej smo z njo vsi zadovoljni.

A ploh kdo ve kako deluje horda? Zakaj men dl en fajl 50 kb/s. V dl listi mam samo en fajl in ne 50 datotek naklikanih kot pri muli. S hordo se ti povežeš z userji ki dl isti fajl in več jih dl isti fajl večja povezava je.

jerko4: ce bi imel v muli sharano samo tisto datoteko, ki jo downloadas in samo eno potem bi ti mula delovala enako kot horda

Ne ne bi ker mula nima vgrajene horde.

Seveda bi, ker horda tako deluje.. povej kje se motim?

Horda je način downloudanja ki ga emula nima. S hordo se ti povežeš z ostalimi ki to uporabljajo in hitreje prideš na vrsto za dl in do večjih povezav. Meni je sedaj ko sem prižgal donkeya takoj začel dl s povezavo 44 kb/s ker sm se povezal s hordo in to počne program neprestano. Probi nprogram ne boš razočaran.:D

Je drugacen nacin, vendar rabis tudi velik upload. Bomo stestirali :).

Horde

ganzi ::

a se komu emle zadnje dni slabo dela?
sploh ne upload-a al pa bol malo..RAzmerje med UL:DL = npr 1: 10
Dowload pa je tut slabsi kot je bil ponavadi.
Težko se je povezat na ksn server pa use je ful sumliv no..
Povprecen prenos dol je slabši da o prenosu gor sploh ne govorim k ne gre nikamor..

včasih mi je prenesla v 24 urah tut po 4GB zdj pa sam po 2..

mislm katastrofa..:D

aja kaj ce formatiram disk pa morm se enkat use instalirat kaj bo pol z mulo? kaj bo z unimi poznani uporabniki pa to?

djte mal svetvat no..

jc ::

Ta horde je krneki. Uploada mi skos 1MB/s, download pa še ni presegu 20KB/s;(

flipflop ::

Men se tudi zadnji teden mula sploh noče več povezat. Včash se še,ampak za malo časa. UL je isti kot je bil,DL je pa 0.:|

ganzi ::

pr men je pa upload cist v badu..
povprecen je priblizno 2kB/s in pomojm mam zato tut slabsi download kokr sm ga mev..

Prej je bil povprecen upload tut po 10kB/s al pa se mal vec..
Zdj pa kr neki niha, ampk vecinoma je 0kB/s.

Nimam pojma kaj je na enkat.

Instaliral eDonkey 0.51. V download sem dodal film z velikim availability, highest priority. Po cca. 20 minutah se zadeva ni niti premaknila. Ni me ravno tole prepricalo. Ostajam pri muli :).

Pol maš pa smolo. Men dela kt svetlobna hitrost :D . Emula 0.30a je ful čudna ker men deluje največ do 11 kb/s in hitrost traja ene 1 minuto. Emule slab. Edonkey in Overnet najbolje. Zakaj bi imel počasno če imaš lahko najbolje!:D
Ej js dl po eno stvar ne pa 50 datotek kt pr emuli. Naštimi si samo eno. Boš vidu fajl k ga ti dl bo folk uploudu in s tem pridš hitrej do povezav.:D

Po moje maš low id ker moraš tudi pri temu programu naštimat porte. TCP port je 4662 in UDP je skos drgačn in ni takšn kot pri muli. Js res ne kaperam kako se zadeva ni 20 minut premaknla, č sm ga zdle vklopu in je takoj začel downloudati. Pejt na kšn dober server (ADA net, Razorback)

Bam wham Street Elements gonna jam!8-)

Ja zdj sm pa ugotovu kva je problem zakaj mam zdle nisko povezavo k nism uštimu portov :( . Pozabljivec js!:\

HerrBaron ::

Ampak tale edonkey pa res rula!!!
Zadnič sem ga uporabljal nekaj mesecev nazaj, zadnje čase pa sem bil popolnoma nezadovoljen z mulo, pa sem poskusil še alternetive.
Uporabljal sem emule + razne mod-e, xmule, vse isto sranje.
Vedno sem downloadal iste filete, download po nekaj urah 5-10K
Edonkey pa že po 15 minutah dl 30-50K!!!
Poskusite, ne bo vam žal

Pa še to: če sem gonil mulo, skoraj nisrm mogel browsati po netu istočasno, kej mi je veš čas prekinjalo, kaj šele, da bi poslušal radio. Sedaj mi to ne dela problemov.

Zgodovina sprememb…

««
37 / 72
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

eMule FAQ

Oddelek: Omrežja in internet
267295 (5721) Spc
»

težave z mulo in routerjem

102204 (1986) Goldee
»

eDonkey kralj P2P omrežij (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Avtorsko pravo
5510251 (8721) Eru
»

ADSL visoka hitrost??

251919 (1285) BaRtMaN
»

Kateri je poleg Kazaa 2.0 najboljsi?

Oddelek: Programska oprema
342759 (2033) cybermedo

Več podobnih tem